Spring til indhold

Arrangementer

Hobro lystbådehavn og sejlklub, Motion: Andet motionstilbud 09:15 - 10:15

Hjertemotion ved Sildehagen

LOF og Hjerteforeningens udendørs Hjertemotionstilbud er i området omkring Sildehagen, og nu kan du prøve en time med underviser og de øvrige deltagere. Tilmelding nødvendig.

Mere

Pris: 20 kr

Rhododendronparken, Motion: Vandretur/stavgang 10.00-11.00

Hjerteforeningen/Gåtur

5 km på hjertestien.

Mere

Gratis

Christiansgave, Motion: Vandretur/stavgang 10:00 - 11.00

Onsdagstur fra Christiansgave

Turen varer ca. 1 time. Bare mød op.

Mere

Gratis

Move & Mind Studio, Motion: Fitness/styrketræning 17:00 - 18:00

Bevidst Bevægelse 1

En blanding af pilates, yoga og mindfulness. Holdet er til dig, der vil styrke din krop, arbejde med dit åndedræt og lande i dig selv. Holdet er niveau 1, så det er for dig, der er ny eller ikke skal lave de avancerede øvelser og bevægelser.

Mere

Pris: 105 kr

Move & Mind Studio, Motion: Fitness/styrketræning 18:15 - 19:15

Bevidst Bevægelse SLOW

Her en time med fokus på blide bevægelser og stræk, dybe vejrtrækninger og meditation. Det er alt det bedste af det rolige fra pilates, yoga og mindfulness, hvor dit nervesystem er i fokus. Holdet er altså til dig, der vil lande i dig selv.

Mere

Pris: 105 kr

Givskud Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 00-01

Flex-i-fjer

Spil badminton, når du har tid og når Givskud Hallen er ledig - hverdage såvel dom weekends. 50 kr. for en bane pr. time.

Mere

Gratis

Gentofte Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 07.10-07.40

Morgengymnastik

Efter fælles opvarmning gennemfører vi forskellige øvelser, der øger smidighed og styrke. I løbet af ugens tre træninger kommer instruktøren alle kroppens muskler igennem.

Mere

Gratis

FOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 08-09.15

Drop In Fysio flow

Fysio flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv (fascier). Fysio Flow minder lidt om yoga, pilates eller tai chi og er en træningsform for kroppens bindevæv - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Mere

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 08-11

Træningscenter

Mulighed for træning af hele kroppen på div. træningsredskaber, styrketræning- og kredsløbsmaskiner. Cirkeltræning giver dig mulighed for at komme hele kroppen igennem via egen vægt både mht. kredsløb og styrke. Man kan vælge fra og til.

Mere

Gratis

Arena Syd - Vamdrup Kultur & Fritidscenter, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Motionsgymnastik

Har du lyst til at få rørt hele kroppen og få sved på panden, så er disse timer noget for dig. En gymnastiktime med højt humør og dejlig inspirerende musik. Men pas på, - du bliver hurtig afhængig !!!

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Bevægelse/balance og afspænding

Bevægelse med balance og spænding. I denne time løser vi stive led, styrke lår-, mave og ryg muskler samtidig med vi udfordrer balancen alt sammen med en stol. som rekvisit. Timen slutter med afspænding så husk måtte og et tæppe.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10

Zumba

Er en dejlig motionsform inden for dans med god musik og moderat tempo. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=5T4nxZSd39g. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10.15

Pilates for mænd

Her er pilatesøvelser for alle - også for dig som aldrig har prøvet det før. Vi kommer hele kroppen rundt - også de muskler, du måske slet ikke aner du har. Vi gør det med glade smil og sved på panden.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Bordtennis kl. 09-13

Bordtennis

Vi har 8 borde. Bat og bolde stilles gratis til rådighed. Du skal bare møde op, vi har en makker til dig. Der er drop-in i tidsrummet fra 9:00-13:00. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=Q2GfL2-Y9vs.

Mere

Gratis

Hobro lystbådehavn og sejlklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.15-10.15

Hjertemotion i det fri ved Sildehagen

Naturskøn træning på Sildehagen. Er du frisk på at prøve motion i naturen, som kom med på Sildehagen. Tilbuddet er træning sammen med de friske deltagere fra LOF og Hjerteforeningens tilbud Hjertemotion i det fri.

Mere

DGI-huset, Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09.30-10.30

Morgengymnastik

Kom og få godt gang i hele kroppen med fejesving, puls- og styrketræning. Du kan se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=GnLennT8jlE. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Svallerup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09.30-11

Gymnastik - Ældre i bevægelse - 30.11.22

Gymnastik - Ældre i bevægelse. Der laves gymnastik til kl. 10:30, så drikker man kaffe og synger til kl. 11:00. Derefter er der boldspil og dart, og der sluttes af med en sang kl. 11:30.

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11

Krolf

Foråret er på trapperne, og dermed starter vores krolf-hold op igen. Første spille-dag er onsdag d. 6. april. Der er køller og bolde til udlån - og vi opfordrer ALLE der har lyst, til at komme og prøve.

Mere

Gratis

Kælderen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Hyggeskydning

Velkommen til kageholdet, hvor man hygger med skydning og kaffe og kage. Går du hjemme er du velkomme til et par hyggelige timer.

Mere

Gratis

Dansesalen Frederiksberg, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-10.45

Balletten i Sorø: Barretræning (BalletFitness)

Holdet udbydes af LOF Sorø. Læs mere her -> https://lof.dk/soroe/hold-kurser/motion-bevaegelse/barretraening-v-charlotte-de-neergaard/id/222131.

Mere

Gratis

Albertslund Station, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09:42

Damgårdshaves Gåhold

Rundtur til Roskilde Kilder. Afsluttes med glögg. S-tog til Høje Taastrup og skift til Roskilde.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11

Kom til formiddags spinning

Formiddags og barselsspinning på onsdag kl. 10. Vi prøver at starte et formiddagshold op om onsdagen for jer, der er hjemme om formiddagen, møder sent, er på barsel eller har flex tider på arbejde.

Mere

Gratis

KB, Motion: Andet boldspil kl. 10-11

Senior floorball

Kom som du er - vi har plads til dig! Med eller uden tilmelding, selvom vi selvfølgelig foretrækker at vide hvor mange der kommer hver gang :).

Mere

Gratis

Blovstrød Løverne, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Løb eller walk onsdage, så alle kan være med

Dyrk motionsløb hos Blovstrød Løverne - kom i god form og få del i de fælles oplevelser som vi har på hold 8. Når du kommer til prøvetræning, skal du holde øje med trænerne der har nummeret 8 på ryggen. Men vi holder øje med dig.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Andet boldspil kl. 10-11.30

Volleyball

Kom og vær med når Idræt i dagtimerne spiller volleyball. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fodboldtræning kl. 10-11.30

Indendørs fodbold

Vi spiller fodbold på hyggeplan, og alle, der er med på fair play, er velkommen. Der er mulighed for omklædning og bad. Vi medbringer alle rekvisitter - du skal blot møde op i behageligt tøj og indendørssko, egnet til aktiviteten.

Mere

Gratis

Petanque banerne, Motion: Andet boldspil kl. 10-12

Petanque

Kolding KFUM Senioridræt er er forening for senior der kan være aktive om dagen. Alle kan deltage og der lægges stor vægt på det sociale, så der er altid kaffepause. Der er kugle at spille med, så sørg for påklædning der passer til vejret.

Mere

Gratis

Fægteklubben Trekanten, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Fægtning for seniorer

Udstyr lånes gratis første gang - se her hvordan du forbereder dig https://trekanten.net/begynder. Bemærk, der undervises kun på dansk. Please note this class is only taught in Danish.

Mere

Gratis

HGI Hillerød Bordtennis, Motion: Bordtennis kl. 10-12

Hold 60+: Seniorer

Husk indedørssko, shorts og T-shirt (ikke hvid!). TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/362/hillerod-gi-bordtennis/traeninger/2923/hold-60-seniorer?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-13

Bridge om formiddagen

Tag fat i Irma på forhånd, 22529604 eller irma.elkjaer@gmail.com. Vi spiller almindelig dansk turneringsbridge.

Mere

Gratis