Spring til indhold

Arrangementer

DGI-huset, Vejle, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

U11 drenge træning. Hver tirsdag og torsdag

Vi spiller håndbold, træner styrke og kondition. Vi har det sjovt og bliver bedre efter hver træning. Sammenbold og masser af grin.

Mere

Gratis

Kulturfabrikken Guldborgsund, Motion: Kampsporttræning kl. 16.30-18

Hold 2

Er for børn i alderen 10-14 år. På dette hold bliver akrobatik og tekniktræning vægtet meget højt, så de grundlæggende teknikker kommer på plads, samtidig med, at de lærer at slå de fleste greb.

Mere

Gratis

Tårnby Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

Ungdomsatletik 8-9 år - vinter

Vintertræning. Vi starter træning med opvarmning og derefter laver vi koordinationsøvelser.

Mere

Gratis

Tårnby Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

Ungdomsatletik 10-11 år - vinter

Træningen er almen grundtræning med opvarmning og koordination. Herefter går vi til de enkelte discipliner i løb, spring og kast.

Mere

Gratis

Tårnby Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

Ungdomsatletik 12-13 år

Klubben har en stor gruppe af børn i alderen 12-13 år. Træningen er tilrettelagt med høj prioritet af socialt samvær og således at leg stadig er en vigtig del heraf. Træningen er almen grundtræning med opvarmning og koordination.

Mere

Gratis

Havdrup Idrætscenter, Motion: Danseundervisning kl. 16.30-18

Danseundervisning i standard og Latin

Her trænes alle 5 standard danse i 45 min og mindst 4 latin danse i 45 min. Undervisningen varetages af Kristine og Gabriel som også selv er udøvenden dansere. Holdet er for alle i alle aldre og tempoet er tilrettelagt således at også 60?

Mere

Gratis

Brædstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

U11 - Drenge (Årgang 2011-2012)

Træningen begynder og blive mere fysisk, taktisk og teknisk - men stadig med det sociale og humøret i fokus! Alle kan være med, så vær ikke bange for at prøve en træning af uanset niveau. Vi ses!

Mere

Gratis

SIK80 Klubhus, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18

Atletiktræning 8-11 år - TORSDAG

Kom og vær med en en gratis atletiktræning. Medbring sportstøj og løbesko.

Mere

Gratis

Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.30-18

Juniordrenge

Er du klar til en ny sæson - det er vi!! Vi glæder os til at lave masser af spring, rytme, sjov og hygge med dig. Vi vil have fokus på alle deltagere på hver jeres niveau.

Mere

Gratis

Hedegårdsskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.30-18

Fodboldtræning for piger - begynder- alder 6-10 år

Rigtig mange piger spiller fodbold og Ballerup-Skovlunde Fodbold har en stolt tradition med pigefodbold gennem mere end 40 år. Vi vil dog rigtig gerne være nogle flere.

Mere

Gratis

Ballerup Idrætspark, Motion: Fodboldtræning kl. 16.30-18

Fodboldtræning for piger - alder 10-12 år

Rigtig mange piger spiller fodbold og Ballerup-Skovlunde Fodbold har en stolt tradition med pigefodbold gennem mere end 40 år. Vi vil dog rigtig gerne være nogle flere.

Mere

Gratis

Svendborg Golf Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18.30

Golf - Junior træning

For alle juniorer med en minimumsalder på 7-8 år, tilbydes der træning og spil på banen to gange om ugen i sæsonen, sommerferien undtaget. Træningen tilrettelægges så både bredde og elite tilgodeses og motiveres til en løbende træningsindsats.

Mere

Gratis

Skive Sejlklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-19.30

Ungdomstræning

Vedkommende skal være forberedt på at komme i vandet. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/54/skive-sejlklub/traeninger/143/ungdomstraening?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.45-17.25

Puslinge piger

Hej alle piger på 3 og 4 år. Kom og vær med til at springe, lave lidt rytme og selvfølgelig have det rigtigt sjovt sammen. Puslingepiger er holdet hvor pigerne kommer til at lære, hvad det vil sige at gå til gymnastik uden forældre.

Mere

Gratis

Træningssalen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.30

Capoeira for børn (4-6 år)

Børneundervisningen foregår med fokus på de vigtigste elementer i capoeira; musikken, bevægelserne og kampen. Herigennem udvikles børnenes forståelse for rytme, kreativitet og samarbejde.

Mere

Gratis

Lundtoftehallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.45-17.35

Bardutspringerne 3-4 år

Skal du til gymnastik første gang uden mor eller far? så er Badutspringerne for dig. Som badutspringer vil vi fokusere på at have det sjovt, mens vi leger, danser og lærer en masse basisgymnastik og motorik elementer.

Mere

Gratis

Brylle Skole, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.45-17.35

Kids Jumping (børn fra 2. 6. klasse)

Kids Jumping er et hold til børn fra 2. 6. klasse. Undervisningen vil foregå på trampoliner. Tempoet er i top og pulsen kommer op. Musikken er det de unge elsker at synge med på og lytte til. Så husk drikkedunk og tøj man kan bevæge sig i.

Mere

Gratis

Karise Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.45-17.45

Tumlastik (Barn 1,5 - 4 år + forældre)

Barnet deltager sammen med sin far, mor, bedste eller teenage-søskende. Vejl. alder: 1½-4 år. Det laver vi: Vi finder det indre legebarn frem og forener sjov, leg, bevægelse og musik i en forsmag på gymnastikkens verden.

Mere

Gratis

Novaskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold - 5. klasse - U12 Drenge 2022

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Novaskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold - 4. klasse - U11 - Drenge 2022

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Jessens Mole, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17

Byfræs fra Bendixens

Byfræs tirsdag d. 8. dec 2020 Mødested: Den Gamle Toldbod ved Bendixens Fiskehandel Bane 1: 5,4 km. Bane 2: 4,1 km. Bane 3: 2,2 km. Kort: Svendborg By 1:4.000. Der løbes på gader og (uoplyste) stisystemer.

Mere

Nymarkskolen, Motion: Kampsporttræning kl. 17-17.45 & 17.45-18.55

Okinawa Shorin-Ryu Karate

Mød op i let siddende tøj, gerne joggingtøj. Har du en Gi (Karate dragt) så tag denne på. Husk drikkedunk. Vi skal nok tage godt imod dig. Der undervises både Mandag og Torsdag.

Mere

Gratis

Vejen Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 17-17.50

Showdans

Velkommen til Showdans.! Vi blænder Ballet, Sportsdans og noget andet så gør os klar til Showdans konkurrence. Vil du være med o du har lidt erfaringer- så har vi plads til dig.

Mere

Gratis

Skanderborg Ungdomsskole, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Ungdomsboksning

Du skal være iført træningstøj/løbesko. Handskerne har vi og du kan låne den første måned. Tandsbeskytter er ikke nødvendigt på dette hold. Regn med højt tempo set i forhold til andre idrætsgrene. Det koster 650 kr per sæson.

Mere

Gratis

Tårnby Curling Club af 1985, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Mini Curling - 8-12 år

Vores sæson er som regel fra start september, til slut april. Det er gratis at være med op til og med 12 år. Herefter er det 400,- for en sæson frem til man fylder 22. Herefter er det 600,-.

Mere

Gratis

Klarup Fitness, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17-18

Cross Ude

Cross er en forkortelse af crossfit, som er en populær træning form der kombinerer øvelser fra styrkløft, vægtløftning og flere andre sportsgrene. Holdene gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 17-18

Sor if hipHop/Showdance

Rytmisk bevægelse og dans til fed musik. Det sejeste hold på hele planeten!

Mere

Gratis

Nørrebro Park Skole, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Prøvetime

Mød op til 3 gratis uforpligtende prøvetimer. Vi træner tirsdag kl. 17.00 - 18.15 og Torsdag kl. 17.00 -18.15, på Nørrebro Park Skole. Hvem kan træne i Jokokan København Karateskole: Alle er velkomne uanset alder:.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Sor if parkour/Spring/Tricking 6-10 år

Vi har nytænkt vores forskellige springhold og skabt en helt ny aktivitet, som rummer alt det bedste fra parkour, springgymnastik og tricking. Alle tre discipliner, som handler om at beherske og bevæge kroppen gennem træning i styrke og springteknik.

Mere

Gratis

Høje Bøge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17-18

Junior og senior konkurrenceløbere (15-35 år)

Løbetræning med focus på konkurrenceløb og motionsløb. Træningen der er planlagt til den enkelte løber med deres egen personlige mål. Ugentlige løbeplaner som udøveren kan træne nøje efter og nå sine mål eller til en bestemt konkurrence.

Mere

Gratis