Spring til indhold

Arrangementer

Bülowsvejhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 11-13

Lørdag

Træning i Traditional Shotokan karate. Fokus på spirit, body and mind. Medbring træningstøj hvis du er nybegynder og forsætter du efter prøveperioden skal du anskaffe en gi.

Mere

Gratis

Kastrupgaardskolens udendørsbaner, Motion: Andet motionstilbud kl. 11.30-12.30

Familietræning - Børn og voksne sammen

Familietræning er atletikinspireret træning for voksne og børn i alderen 4-9 år og foregår udendørs på Tårnby Stadion. Hvis der er ældre søskende skal de også være velkomne, hvis de ikke tager til træning med deres egne hold.

Mere

Gratis

Arena Assens, Motion: Cykeltur kl. 13-15

Cykling på racercykel

Mød op i god tid, senest 5 min. før afgang. Vi starter altid med information om dagens træning. Klubben har udpeget turledere, som har ansvar for tilrettelæggelse og afvikling af træningsturen.

Mere

Gratis

Farum Orienteringsklub, Motion: Løbetræning/jogging kl. 13.30

Vintercup 5. afdeling Farum Lillevang

Okoest.dk/vintercup/. Vinter-Cup er en Vinter-trænings-konkurrence med SPORTident-kontrol udformet som et stjerneløb med samlet start for hver klasse; dvs. god stafettræning.

Mere

Hundested-Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 15-21.30

Begynder-bal i Hundested

Linedance-bal for begynder-dansere. Så er det tid at prøve dit måske første Linedance-arrangement. Vi har i G.D.V. Hundested planlagt en aften hvor det KUN er begynder-danse på danselisten, og MASSER af tant, fjas og glæde.

Mere

Pris: 200 kr

Furesø eSport, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-19.30

EParents (1. lørdag i hver måned)

EP@rents mødes månedligt med fokus på forælre og børns digitale kompetencer. eP@rents gamer ugentligt på tværs af generationer og gaming-kompetencer.

Mere

Gratis

Køge Svømmeland, Motion: Svømmetræning kl. 08-09

Svømmetræning for alle

Svømning med træner. Niveau opdelte baner, så der er også en bane til dig.

Mere

Gratis

Harte Fritidscenter, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-09.45

Jump for voksne

Kan du lide at få sved på panden, og et smil på læberne, så er det noget for dig. Det er nemlig mega sjovt :-). Harte Jump er en cardiotræning kombineret med god musik. Vi træner koordinationen og ikke mindst balancen.

Mere

Gratis

Skolen ved Nordens Plads, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-09.55 & 10-10.55

Boldleg 3-5 år + voksen

Formålet med Brug Bolden er, at give børn en god oplevelse med bolde i trygge rammer, hvor de er sammen med deres forældre og legen er i fokus, så børnene senere kan trives i diverse tilbud i sportsspecifikke foreninger.

Mere

Gratis

Padel Club Hjørring, Motion: Ketchersport kl. 09-10

Padel Begynder

Skal du med på padelbølgen?. Eller har du allerede prøvet et par gange og ønsker bedring af teknik + forståelse er dette holdet for dig. Vi træner hver søndag morgen i Padel Club Hjørring og DU er meget velkommen.

Mere

Gratis

Odder Fitness Center, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10

Spinning 1

Timen bookes på www.odfit.dk / holdbooking. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/23/odder-mountainbike-klub/traeninger/63/spinning-1?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Flintholmhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Forældre- børn h113 - 4-6 år

På dette hold er forældrene med til at assistere barnet og have det sjovt. Træneren vil instruere i benyttelse af redskaber, samt basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder.

Mere

Gratis

Autocentralen Park (Kolding Stadion), Motion: Fodboldtræning kl. 09-10

Fodbold alle søndage kl. 9.00

Vi er en flok gamle gutter, der spiller fodbold for sjov, vores ældste mand er 87 år -yngste 38. Vi hedder KIF Oldboys, men langt de fleste har tidligere spillet i andre klubber, flere har aldrig spillet fodbold i en klub før KIF Oldboys.

Mere

Gratis

Virumhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 09-10 & 10.30-12

Lyngby Kickboxing

Alle er velkommen, kan få 2 gratis prøvetimer, man dukker bare op, tirsdag - torsdag eller s'ndag. Man skal have noget løst tøj på uden knapper og lynlås. Husk drikkedunk. Kontingent betales i 2 x årligt.

Mere

Gratis

RgF Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10.30, 11-12.30 og 13-14.30

SøndagsFræs børn 0-12 år

Sjov og samvær for familien. Her kan børn, forældre og bedsteforældre boltre sig i hallens mange gymnastikredskabsbaner, stortrampoliner, motorikredskaber og sjove legestationer. Børn op til 8 år ifølge med voksne. Anbefales til familier med børn 4-8 år.

Mere

Pris: 45/25

Arena Assens, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09-11

Powerwalk. Målet er at gå 21 km (en halvmaraton) i slutningen af året

Powerwalk er en af MultiMotion//Assens' tilbud. Walkerne går rask til og vi har som mål at gå en halvmaraton sidst på året. Vi hygger os undervejs, trods tempoet og får vendt løst og fast. Der er dog også plads til stilhed.

Mere

Gratis

Løvvanghallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Roller Derby junior

Roller Derby er en kontaktsport på rulleskøjter, hvor skaterne spiller sammen på et hold.

Mere

Gratis

K.U.B.E, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09.30-10.30

FB Tumbling II - 2-3 år

På dette hold er forældrene med til at assistere barnet og have det sjovt. Træneren vil instruere i benyttelse af redskaber, samt basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder.

Mere

Gratis

Hem Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-12

Skydning riffel og pistol

Møder op i klubben og henvender sig ved skydeleder, som guider jer igennem forløbet. Der skal medbringes gyldig legitimation, som opbevares ved skydeleder, under sktdning.

Mere

Gratis

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-10.45

Ju Jutsu Fitness - Indendørs

Vi fejrer European Week of Sports 23. 30. september ved at give den ekstra gas i forbindelse med mange af vore træninger.

Mere

Gratis

Stefanshjemmet, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09.45-12

Søndagstræning hos Team Tvilling Aarhus

Vi mødes hver søndag kl. 9:45 ved Stefanshjemmet (Carl Nielsens vej 2, 8000) og løber en tur på 6 -10 km (ca. 1,5 time). Vi forventer, at du som medlem kan deltage min. hver 4. søndag.

Mere

Gratis

Allerød Orienteringsklub, Motion: Løbetræning/jogging kl. 10

Allerød Open Orienteering (start kl 10-11)

Allerød Open Orienteering er en serie af åbne orienteringsløb i vintersæsonen. Lær lidt om orienteringsløb og få motion og naturoplevelser. Flere sværhedsgrader. Alle kan være med uanset alder. Der er flere baner, hvoraf en er cykel- og vognvenlig.

Mere

Brønshøj Skole, Motion: Andet boldspil kl. 10-10.55

Dragetræning 1-5 år

Dragebasketball (Familiehold). Dragebasketball er et træningstilbud for børn i alderen 1-5 år, der deltager i følgeskab med en aktiv voksen, forælder, bedsteforælder.

Mere

Gratis

Fægteklubben Trekanten, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Familiefægtning - Dyrk sport med dit barn

Fægtning, sjov, motorik og udfordringer for børn og voksne. Dyrk sport med dit barn!

Mere

Gratis

Padel Club Hjørring, Motion: Ketchersport kl. 10-11

Padel Letøvet / øvet

Skal du videre med padel?. Vi træner hver søndag morgen i Padel Club Hjørring og DU er meget velkommen.

Mere

Gratis

Kedelhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10-11

Rytmisk Gymnastik 7-12 år

Rytmisk gymnastik (også kaldet rytmisk sportsgymnastik) er en olympisk disciplin, hvor der arbejdes med fire håndredskaber; tøndebånd, bold, køller, og vimpel.

Mere

Gratis

Arena Assens, Motion: Løbetræning/jogging kl. 10-11

Løb fra 6 km og opefter i Assens og omegn

VI løber 3 gange om ugen: tirsdage og torsdage kl. 17.30 og søndage kl. 10.00 hele året. Vi aflyser kun, hvis al unødvendig udkørsel frarådes. Klubbens løbere er i alderen 20-75 år og snakken går før, under og efter løbeturen.

Mere

Gratis

Lyngby Idrætsby, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11

Trackfit for kvinder og mænd (30+)

Trackfit er udendørs træning, hvor man uafhængigt af færdigheder og. fysisk form kan være med i fællesskabet. Fokus i Trackfit er på funktionel træning, som er træning der gør dig. sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende.

Mere

Gratis

Bülowsvejhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 10-11

Frederiksberg Aikido Børnehold

Der kan være mange årsager til at melde sit barn til selvforsvar. Forældre ønsker ofte, at deres børn skal lære disciplin. Andre vil gerne have, at børnene lærer at forsvare sig. Udgangspunktet for os er, om barnet egentlig har lyst.

Mere

Gratis

Svendborg Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Aqua Fitness

Aqua Fitness: Er for dig, der kan lide at være i vand, men nødvendigvis ikke er interesseret i svømning. Sporten tager alle de gode egenskaber fra den normale fitness og gør det tilgængeligt for alle, ved at kombinere det med vand.

Mere

Gratis