Spring til indhold

Arrangementer

Gentofte Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 07.10-07.40

Morgengymnastik

Efter fælles opvarmning gennemfører vi forskellige øvelser, der øger smidighed og styrke. I løbet af ugens tre træninger kommer instruktøren alle kroppens muskler igennem.

Mere

Gratis

BevægDig60+, Motion: Andet motionstilbud kl. 08-09

Styrketræning for mænd: Få stærke knogler

Et Nyt gymnastikhold for mænd har set dagens lys i Ældresagen. Og nu kan du komme afsted til god motion 2 gange om ugen - tirsdag og fredag - så du kan styrke knoglerne, få rørt arm- og benmusklerne samt få god balance.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Tæppecurling

Spilles som navnet siger i princippet som curling på is -men uden is og uden koste. Tæppecurling er ikke for en bestemt aldersklasse - alle kan spille det. Kravet er blot, at spilleren har styrke nok til at holde og kaste stenen.

Mere

Gratis

Marielundsskolen ved svømmebad., Motion: Svømmetræning kl. 09-10

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Kedelhallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10, 10-11, 11-12 & 12-13

Motion - godt for hjertet, hjernen og humøret

Kom og vær med til hyggelig motion, der er godt for hjertet, hjernen og humøret. Kontaktperson: Inge Cordtz, tlf. 2020 3238. Underviser: Mensendieck-lærer Ulla Greve Nielsen.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10.30

Motion for aktive mænd (60+ år)

For aktive mænd. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/678/aeldre-sagen-frederiksberg/traeninger/5592/motion-for-aktive-maend-60-ar?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Skalbjerg BK spinning, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.30-10.30

Motionsspin v/Freddy

Spinninglokalet finder du via skolegården ved Børnenes Hus - ind via lågen i hegnet, gå til venstre - og anden dør i bygningen på venstre hånd fører op til spinninglokalet. Ankom omklædt - med indendørs sko eller cykelsko, du kan skifte til.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11

Trim din golfform

Du kan holde din smidighed og styrke vedlige hen over vinteren, så du er klar til de første slag på golfbanen til foråret. Vi træner 1 time og slutter af med golf-fif og hygge i cafeteriaet.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11

Det grå Guld- badminton motionister

"Det Grå Guld" er en flok modne mennesker der spiller om formiddagen, hvor du ikke behøver at medbringe en makker.

Mere

Gratis

Gladsaxe Stadion, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09:30

Stavgang

Vi mødes i lokalet 1ste sal hvor der kan købes kaffe m.m. før og efter turen.

Mere

Gratis

Træningshaven bag FRB Sundhedscenter, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11

Hold Hjernen Frisk

Er et hold til dig, der kan lide at være aktiv udenfor sammen med andre. Vi er motionsfællesskabet "Sammen om Motion", der træner sammen uden en fast underviser. Her er du med til at bestemme, hvad vi skal lave.

Mere

Gratis

Arena Syd - Vamdrup Kultur & Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Pilates Matwork

Hvis du vil styrke dine muskler, gøre dem udholdende og spændstige og samtidig forbedre din balance, koordination og smidighed, så er pilates det rigtige valg. Pilates henvender sig til alle, da det er en meget skånsom træningsform.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Bordtennis kl. 10-13

Bordtennis for kvinder og mænd 60+

Oplev glæden ved bordtennis i et godt fællesskab. Du bliver aldrig for gammel til at spille bordtennis. Spillet styrker din balanceevne, hånd-øje-koordination og forbedrer din kondition.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10.30-12

Brænd fedt

I disse timer kan du aldrig være helt sikker på, hvad der skal foregå fra gang til gang. Det er et festfyrværkeri af alle tænkelige former for træning, du bliver udsat for. Skyggeboksning, intervaltræning og meget mere.

Mere

Gratis

Birkegården, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10.30-12

Gigt hold - Gratis prøvegang

Et hold for dig, der har behov for en skånsom træning. Når du træner, arbejder du med de små stabiliserende muskler omkring leddene. Også åndedrættet er i fokus og gennem et bevidst brug af dette bygges øvelserne op.

Mere

Aarhus Badmintonklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12.30

Badminton for letøvede 60+ (onsdag+fredagshold)

Når du kommer kan du henvende dig til Tonny i Cafeteriet. Der er en tovholder på holdet. Det er et socialt hold, som også plejer at hygge sig i cafeteriet efter træning. Det er vigtigt med nogle gode indendørssko.

Mere

Gratis

Odense Bowlinghal, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-16

Bowling - Turnering

Der spilles turnering hver fredag kl. 18-22. Ønskes der træning, aftales det med bowlinghallen fra mandag til torsdag. Vi spiller og træner i Odense Bowlinghal på Møllemarksvej 80 Odense V.

Mere

Gratis

Frederiksværk Fodbold Klub, Motion: Fodboldtræning kl. 13-14

Motionsfodbold indendørs for voksne mænd i Frederiksværk

Vi mødes i Frederiksværkshallens omklædningsrum i underetagen og går på banen omklædte kl. 13:00. Vi spiller indendørs fodbold 4 x 15 minutter med 5 minutters pause i mellem kampene.

Mere

Gratis

Svendborg Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 14-16

SG klubben 4. 6. klasse (fredag)

Man skal være omklædt til idrætstøj og man komme hver dag ikke kun fredag.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

QiGong for voksne

Påklædning består af flade indesko og løst behageligt tøj.

Mere

Gratis

Strandvejens Fysioterapi & Træning, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

Teen-styrketræning

Superviseret holdtræning i styrkemaskiner samt funktionelle frivægtsøvelser. På holdet får man vejledning i optimale teknikker, og træningen tilpasses den enkelte. Der trænes både i styrkemaskiner og med frivægte samt diverse redskaber.

Mere

Gratis

Hjørring Badmintonhal, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

Teen badminton Fredag

Nybegyndere 11-15 år som vil prøve badminton. Vi starter grundlæggende teknikker greb /benarbejde. Holdet er også for at lære det sociale i sporten, så vi bytter meget rundt på spillere i småspil af forskellige slagt.

Mere

Gratis

Nørhalne Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 15-16

Fodbold - U11

Fodbold og sammenhold. Vi træner her i vintersæsonen udendørs mandag kl. 16.00-17.15. Fælleshold for Biersted, Nørhalne og Vadum. Et hold er tilmeldt kunstgræs-turnering. Skiftende træningssteder:.

Mere

Gratis

Frederiksbjerghallerne, Motion: Andet boldspil kl. 15-16.30

U13 Drenge (årgang 10-11)

Vi tilmelder to U13-hold til turneringen. Et i mesterrækken og et i grand prix-turneringen, hvor drengene skal forvente at spille syv stævner oftest i Århus og omegn. Lige nu består holdet af 15 drenge, så vi har stadig plads til nye spillere.

Mere

Gratis

Bülowsvejhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 15-17

Fredag

Træning i Traditional Shotokan karate. Fokus på spirit, body and mind. Medbring træningstøj hvis du er nybegynder og forsætter du efter prøveperioden skal du anskaffe en gi.

Mere

Gratis

Aof Træningssal, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-18

Yin og yoga i hvile

Trænger du til at komme ned i gear? Føler du dig stresset? Lider du af søvnproblemer? Vil du gerne lære teknikker til at slappe bedre af? Har du brug for at lytte indad? Er du ved at rekreere efter sygdom eller operation?

Mere

Ålholmskolen, Motion: Løbetræning/jogging kl. 15.15-16.10

Mini Runners (7-9 år)

Mødested: Ved Hillerød Vest Skolen afd. Ålholm foran indgangen til Ålholmhallen. Teglværksvej 19, 3400 Hillerød. Niveau: Mini Runners er for friske drenge og piger i alderen 7-9 år.

Mere

Gratis

Skalbjerg BK spinning, Motion: Fitness/styrketræning kl. 15.30-16.30

Spin 1 m/watt

Spinninglokalet finder du via skolegården ved Børnenes Hus - ind via lågen i hegnet, gå til venstre - og anden dør i bygningen på venstre hånd fører op til spinninglokalet. Ankom omklædt - med indendørs sko eller cykelsko, du kan skifte til.

Mere

Gratis

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 16-16.30

Svømning for begynder (6-8)

Begynder ( hold for 5 - 8 årige og 6 - 10 årige ). Holdet er for børn, der har tidligere har stiftet bekendtskab med det våde element, eller som til dels er tilvænnet vand. Begyndersvømning foregår i den lave ende af det store bassin.

Mere

Gratis