Spring til indhold

Arrangementer

Blovstrød Løverne, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17.30-18.30

Løbehold 1 (4.50-5:00 minutter/km)

Dyrk motionsløb i Blovstrød Løverne. Er du træt af at løbe alene? Trænger du til ny motivation i dit løb? Har du svært ved at komme ud af døren om vinteren eller hvis det regner? Savner du inspiration til en varieret træning?

Mere

Gratis

Randers Real Idrætshal, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

U11-U13 Begyndere - let øvede

Træningen er for spillere der er mellem 9 6 13 år. Du er begynder eller har spillet 1-2 sæsoner tidligere. Vi har på træningen fokus på fælleskabet og den enkeltes lyst og mod på udvikling.

Mere

Gratis

Søndermarkskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

U15-U17 Begyndere - let øvede

Træningen er for spillere der er mellem 13-17 år. Du er begynder eller har spillet 1-2 sæsoner tidligere. Vi har på træningen fokus på fælleskabet og den enkeltes lyst og mod på udvikling.

Mere

Gratis

Hellerup Fægte-Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Fægtning fra 12 til 17 år - Ungdomshold

Fedt, at du har valgt at prøve fægtning. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action, spænding og godt kammeratskab. Du kan fægte kampe, så snart du har lyst - også allerede første gang.

Mere

Gratis

Bakkegårdshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

U13 Drenge

Vi er en mindre håndboldklub i Gentofte Kommune. Vi spiller i Bakkegårdshallen ved Bakkegårdsskolen i Vangede. Vi lægger vægt på det sociale og det vigtigste for os er - at der er plads til alle.

Mere

Gratis

ARK klubhuset, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

Rugby træning kvinder

Kvinderne træner to gange ugentligt og stiller hold i danmarksturneringen. De ældste ungdomsspillere fra 16 år og op træner med her, og aldersspændet er stort, og alle er velkomne! Fokus i træningen er bl.a. på. Motion og kondition.

Mere

Gratis

Jægerspris skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Soft armor træning for 12 år og opefter

Træning foregår på ligefod med andre kampsporter som f. eks. boksning og kickboxing. Der laves motion til at starte med, som indebærer styrke og cardio. Derefter trænes der teknik, sparring og kamp.

Mere

Gratis

Hældagerhallen, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

Teenvolley for 11-18 årige

Træningen er tilrettelagt efter den enkeltes ambitionsniveau. Volleyball er det ultimative holdspil og træningen giver både sved på panden og smil på læben, når vi udvikler os sammen.

Mere

Gratis

Rødovrehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Netrul u13 / U15 / U17 øvet/turnering

Husk indendørssko, drikkedunk, gå på mod og godt humør!

Mere

Gratis

Sindalhallen, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

Ungdomsvolley

Er volleyball for piger og drenge fra 7. klasse - 22 år. Vi spiller på stor bane. Kom og vær med uanset om du har spillet volleyball før. Tag indendørs sko på, tøj du kan bevæge dig i og en drikkedunk med.

Mere

Gratis

Tornhøjhallen, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

Damer-Ladies letøvede/Intermediate

Bring Indoor shoes, T-shirts, shorts, Wather bootle.

Mere

Gratis

Hældagerhallen, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

Kidsvolley

Træningen er fuld af fart og sjov. Level-3 og Level-4. Du lærer at spille 3 gange ved at arbejde sammen med de andre. Holdet er starten på volleyball. Sæsonen starter i august og varer ind til april. Kontingentet er kr. 600.

Mere

Gratis

Herstedøster Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Fodboldfitness for kvinder

Vi er en gruppe kvinder fra 25 til 65, som elsker at mødes til træning og socialt samvær på fodboldbanen. Vores eneste krav er at man kan grine med andre og af sig selv, så skal vi nok lære dig alle øvelserne, både med og uden bold.

Mere

Gratis

Copenhagen Towers, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19.15

Amerikansk fodbold for teenagere U16

Mød op i træningstøj med fodboldstøvler/træningssko og en drikkedunk og prøv at spille med. Du møder op ved klubhuset og siger hej til træneren. Så får du hjælp til at finde låne-udstyr og møder det øvrige hold - de er store, stærke og flinke!

Mere

Gratis

Copenhagen Towers, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19.15

Amerikansk fodbold for nybegyndere/let øvede

Kom i træningstøj og fodboldstøvler/træningssko og tag en drikkedunk med. Når du ankommer, spritter du hænder ved indgangen. Gå så til højre og få hjælp til at finde udstyr af en træner eller holdleder - og så tager vi os godt af dig derfra.

Mere

Gratis

Birgit Dans og Balletskolen, Motion: Danseundervisning kl. 17.45-18.30

Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet mini ung

Holdet udbydes af Balletskolen i Næstved v. Birgits Dans. Læs mere her -> https://www.birgitsdans.dk/balletskolen. Underviser er Sofie Blond (mobil 25 12 04 57).

Mere

Gratis

Birgit Dans og Balletskolen, Motion: Danseundervisning kl. 17.45-18.30

Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet fra 7 år

Holdet udbydes af Balletskolen i Næstved v. Birgits Dans. Læs mere her -> https://www.birgitsdans.dk/balletskolen. Underviser er Sofie Blond (mobil 25 12 04 57).

Mere

Gratis

Lundtoftehallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.45-18.35

MiniMix 1. 3. klasse

Brænder for at løbe, springe og være et sted, hvor der er fuldt krudt på hele tiden, så er minispring holdet for dig. På Minispring vil der være udfordringer som vejrmøller, saltoer, flik-flakker og en mange flere øvelser både på måtte og airtrack.

Mere

Gratis

Brylle Skole, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.45-18.35

Jumping Fitness (fra 16 år og op)

Timen er for dig, der har prøvet jumping før og som elsker at blive fysisk udfordret. Vi lægger et lille lag koreografi på og sørger derfor for, at det ikke kun er kroppen der trænes, men i lige så høj grad hjernen.

Mere

Gratis

Sindalhallen, Motion: Danseundervisning kl. 17.45-18.45

Dancemix 10+

Kom og dans med os !! Energien er høj og smilene smitter. Der er plads til alle på holdet - Vi følger ingen stringente dansetrin og du er med efter eget niveau.

Mere

Gratis

Tumlesalen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.45-18.45

Fitness Workout - Styrke- og konditionstræning

Søger du et hold med noget seriøs kalorieforbrænding?. så har du fundet det rette sted: Her får du: Styrke- og konditionstræning. Vi bruger egen kropsvægt sammen med. kettlebells, bodybars, boksehandsker, sjippetov, m.m.

Mere

Gratis

Ebberup hallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.45-19

Spring mix - 5. 7. klasse

Det er et sjovt men også et seriøst hold. Så hvis du gerne vil springe på air-track og trampolin samt lave lidt rytme - så er det her holdet for dig. Vi træner styrke og udholdenhed, så vi kan lave kraftfulde og sikre spring.

Mere

Gratis

Skyttehus, Motion: Skydning kl. 17.45-19.15

Riffelskydning

Sundhedskort. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/714/ravnsborg-skytteforening/traeninger/1474/riffelskydning?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Boldhallen på Trongårdsskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 17.45-19.15

Fodbold for piger 10-11 år

Alm. udendørs idrætstøj og -sko er helt fint til prøvetræningen. Husk fyldt vanddunk. Vi træner kl. 17.45-19.15 tirsdage og torsdage, hvor vi laver en masse forskellige øvelser samt spiller kampe.

Mere

Gratis

Karise Hallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.50-18.50

Spinning - hver torsdag (for alle aldre og niveau)

Hvad er Spinning?. Spinning® (hedder ogs: Indoor Cycling). Det er en yderst effektiv måde at forbedre konditionen og forbrænde rigtig mange kalorier.

Mere

Gratis

Vejen Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 18-18.50

Sportsdans

Velkommen til vores konkurrence team! Vi er stolt af for vores titler og vi sikker på du kan nyde træning med os. Vi danser 2 gang om ugen. Der er plads til streching, extra træning med forskellige dansetræner med hovedtræner Mila Ponomarenko.

Mere

Gratis

Høje Bøge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 18-19

Motionister og veteraner (+30 år)

SG motionister og veteraner er for alle der er klar på en løbetur i et godt fællesskab. På alle løbeturene deles løberne ind i mindre hold alt efter hvilket tempo løberen ønsker.

Mere

Gratis

Hillerød Svømmehal, Motion: Svømmetræning kl. 18-19

Teens

Holdet er for 12-­15 årige, der ønsker at finpudse og dygtiggøre sig, men ikke er interesseret i konkurrencesvømning. Der trænes i at svømme længere distancer med god teknik samt spring, vendinger, dykning og livredning.

Mere

Gratis

Gentofte Skøjtehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Begyndertræning

Er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med den fascinerende spil med sten og kost på is. Medbring kun indendørs gummisko, vi har øvrigt udstyr. Træningen foregår i Gentofte Sportspark, Ishal 2.

Mere

Gratis

Frederiksberg-Hallerne, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Fodbold fitness (kvinder)

Sjov træning med fodbold hvor alle kan være med. Vi griner os gennem træningen, med bolden i focus så man får rørt sig lidt ekstra. Obs.kontakt via tlf. Før fremmøde.

Mere

Gratis