Spring til indhold

Arrangementer

Lillevang Skole Skovvang, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17.30-18.45

Individuel træning

Formålet med træningen er at blive så god som mulig af så lidt træning som muligt. Det skal være effektiv træning, der er skruet tilpas varieret sammen, så man ikke kører sur i det.

Mere

Gratis

Tjørnegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-18.45

Taekwondo for unge og voksne (11-99 år)

Du skal blot medbringe noget løst siddende træningstøj og bare tæer, så er du klar til at prøve Taekwondo.

Mere

Gratis

Spejderhuset Isflagen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Ulvene (2. 3. klasse)

Som ulveunge og spejder laver vi en masse sjove aktiviteter hver uge. Vi er ude i alt slags vejr hvor vi tager knivbevis, snitter, laver bål, pionerer med rafter og tager en masse andre spændende mærker til uniformen.

Mere

Gratis

Skottegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Ungdomsatletik 12-13 år - vinter

Klubben har en stor gruppe af børn i alderen 12-13 år. Træningen er tilrettelagt med høj prioritet af socialt samvær og således at leg stadig er en vigtig del heraf. Træningen er almen grundtræning med opvarmning og koordination.

Mere

Gratis

Ved container, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

Amerikansk fodbold U14

På U14 bliver konkurrenceelementet i sporten langsomt indarbejdet, men der er primært fokus på videreudvikling af basis teknikker, sikkerhed og de fundamentale teknikker i amerikansk fodbold.

Mere

Gratis

Rødovrehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Clear U11/ U13 øvede / turnering

Du har spillet badminton i et par år, har endda lyst og 'mod' til at spille turnering mod andre. Samtidig handler det om at have det sjovt sammen med de andre på holdet. Husk indendørssko, drikkedunk, gå på mod og godt humør!

Mere

Gratis

Hellerup Fægte-Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Fægtning fra 12 til 17 år - Ungdomshold

Fedt, at du har valgt at prøve fægtning. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action, spænding og godt kammeratskab. Du kan fægte kampe, så snart du har lyst - også allerede første gang.

Mere

Gratis

Vejle Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Atletik 12-15 år

Vores træning skal give dig et godt fundament til at være en alsidig atlet og et sundt og glad menneske, som har det godt, når træningen er slut.

Mere

Gratis

Vejle Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Atletik 6-9 år

I sommerhalvåret træner vi atletik på stadion og i skoven omkring. Vi træner discipliner kombineret med lege. Det drejer sig fortrinsvis om løb, både korte og lange distancer samt hæk, boldkast, længdespring, kuglestød og højdespring.

Mere

Gratis

Ved container, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

Amerikansk fodbold U10/12

Til træningen er målet primært leg og at finde glæden ved amerikansk fodbold. Der arbejdes med basis teknikker og sikkerhed for spillerne. Der spilles stævner flere gange om året.

Mere

Gratis

Vejle Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Atletik 10-11 år

I sommerhalvåret træner vi atletik på stadion og i skoven omkring. Vi træner discipliner kombineret med lege. Det drejer sig fortrinsvis om løb, både korte og lange distancer samt hæk, boldkast, længdespring, kuglestød og højdespring.

Mere

Gratis

ARK klubhuset, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

Rugby træning kvinder

Kvinderne træner to gange ugentligt og stiller hold i danmarksturneringen. De ældste ungdomsspillere fra 16 år og op træner med her, og aldersspændet er stort, og alle er velkomne! Fokus i træningen er bl.a. på. Motion og kondition.

Mere

Gratis

Vestbad, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.30-19

Spinning tirsdag

Islev Triathlon klub bruger indendørs cykling fra oktober til april for at opretholde og forbedre vores cykel niveau. Husk gerne cykelsko med look klamper. De kan lejes i Vestbad.

Mere

Gratis

Vejlby/Risskov Centret, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

U11-piger (tirs)

U11 piger er først og fremmest en gruppe piger, der mødes og har det sjovt sammen i hallen.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Håndbold for U11+U13 Drenge

Medbring gerne indendørssko og godt humør! Håndbold er en sjov og spændende holdsport. Man får bevæget sig, man samarbejder og man får et godt socialt bånd. IF Stadion er en klub for alle.

Mere

Gratis

Frederikssund Middelalderkampsport, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Soft armor træning for 12 år og opefter

Træning foregår på ligefod med andre kampsporter som f. eks. boksning og kickboxing. Der laves motion til at starte med, som indebærer styrke og cardio. Derefter trænes der teknik, sparring og kamp.

Mere

Gratis

Øster Åby Friskole, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

U11/12 Piger (Indendørs)

På U11 Piger er der øget fokus på motorik, styrketræning og bevægelse. I disse årgange er der også ekstra fokus på boldteknik, ligesom enkelte taktiske aspekter i spillet bliver introduceret.

Mere

Gratis

Randers Badmintonhaller, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19.30

T1 træning

Træningen er for spillere fra 9-13 år. Du har spillet 1-2 sæsoner tidligere, og vil gerne ud og spille holdkampe og stævner. Vi har på træningen fokus på fælleskabet og den enkeltes lyst og mod på udvikling.

Mere

Gratis

Tårnby Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19.30

Mellem & langdistanceløb - vinter

Mellem- og langdistancegruppen består af løbere, der træner fra 800 m til marathon. Træningen er lagt an på størst mulig fællestræning på de fælles træningsdage.

Mere

Gratis

Horsens Selvforsvar Klub, Motion: Kampsporttræning kl. 17.45-18.25

Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas)

NB: Ninjas holdet træner (samme tid) hver tirsdag og torsdag. På Ninjas holdet arbejder vi målrettet på, at beherske 8 forskellige evner, her iblandt Fokus, Samarbejde, Koordination og Balance.

Mere

Gratis

Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.45-18.40

Springtøserne 0. klasse

Er du frisk og klar på sjov og skæg gymnastik en gang i ugen, så er Springtøserne noget for dig. Vi hopper rundt og bruger en masse energi på sjove lege, spring og får nogle store smil frem. Vi glæder os til at se jer hver tirsdag.

Mere

Gratis

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 17.45-18.45

Svømning for Super-øvet (8-12 år)

Super-Øvede ( hold for 8 - 12 årige ). Holdet er for børn, der er trygge ved vandet og arbejder med målene for øvede på et højere niveau. Svømmerne svømmer 2 gange ugentligt.

Mere

Gratis

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 17.45-18.45

Svømning for øvet (8-12 år)

Øvede ( hold for 8-12-årige ). Holdet er for børn, der er trygge ved vandet og mestrer målene for let-øvede eller tilsvarende. Kendskab til rygcrawl og crawl er derfor en forudsætning.

Mere

Gratis

Lyngby Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 17.45-19.15

Fodbold for piger 10-11 år

Alm. udendørs idrætstøj og -sko er helt fint til prøvetræningen. Husk fyldt vanddunk. Vi træner kl. 17.45-19.15 tirsdage og 18.00-19.30 torsdage, hvor vi laver en masse forskellige øvelser samt spiller kampe.

Mere

Gratis

Karise Hallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.50-18.50

Spinning - hver tirsdag (for alle aldre og niveau)

Hvad er Spinning?. Spinning® (hedder ogs: Indoor Cycling). Det er en yderst effektiv måde at forbedre konditionen og forbrænde rigtig mange kalorier.

Mere

Gratis

Stenstrup Bibliotek, Motion: Løbetræning/jogging kl. 18

Åben O-løbs-træning i Stenstrup

Kom og prøv orienteringsløb med Svendborg OK. Kom som du er til biblioteket kl 18 og få et kort i hånden. Det er helt gratis.

Mere

Ny Hollænderskolen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 18-18.45

Body Toning med vægte

Fokuseret muskeltræning for mave, baller, lår samt arme. Vi anvender håndvægte tilpasset den enkelte. Træningen er dynamisk og til glad musik. Den øger din mobilitet, balance og giver god muskelopstramning.

Mere

Gratis

Klarup Fitness, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-18.45

Zumba

Fitness er en latinamerikansk inspireret danseform, der lade sig inspirere af klassiske dansetrin og fitness inspireret trin. Igennem dansen vil du opleve at få trænet ben, baller, mave og arme.

Mere

Gratis

Brylle Skole, Motion: Fitness/styrketræning kl. 18-18.50

Cirkeltræning

50 min med fuld intensitet på både puls og styrke, hvor ALLE kan være med da øvelserne altid kan differences i niveau. Der trænes både med egen kropsvægt, samt kettlebels, håndvægte osv.

Mere

Gratis

Koldinghallerne/Sydbank Arena, Motion: Kampsporttræning kl. 18-19

Begynder brydning - 7 til 13 år

Træningen består af leg, motorik/akrobatik, koordinationsøvelser samt bryde relaterede øvelser. Her læres at slå de mest basale brydegreb, og under træning får de også mulighed for at bryde rigtigt.

Mere

Gratis