Spring til indhold

Arrangementer

Byvangsskolen, Motion: Danseundervisning 17:00 - 18:45

Introduktion til LInedance med GetItOnLiners

Linedance med GetItOnLiners er god motion for ben- og lattermusklerne, socialt samvær og gode stunder. Se mere på getitonliners.com.

Mere

Gratis

Move & Mind Studio, Motion: Fitness/styrketræning 18:15 - 19:15

Pilates

Kom med på denne lækre time, hvor vi starter med rolige stræk, vejrtrækning og at vende opmærksomheden indad. Du guides du gennem pilates øvelser med fokus på at styrke din core, din ryg, dine ben og arme. Sidst i timen er der 10 minutters afspænding.

Mere

Pris: 105 kr

Parkeringspladsen ved Enø overdrev for enden af Enø Kystvej, Motion: Vandretur/stavgang 9:00 - 11:00

Morgenvandring på Enø i lyrikkens spor

Morgenvandring på Enø Overdrev, hvor vi skal synge et par morgensange, høre nogle digte og lytte til musik ude i den dejlige natur. Vi gør holdt ved den gamle feriekoloni, hvor vi drikker vores medbragte kaffe/te og evt. en bolle eller lignende.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 08.30-09.30

Gymbold

Gymbold- træningen er for alle! - Gymbold er baseret på Pilates principperne. Den udøves på gulv og storbold. Det kræver kun lysten til at holde sig selv i form, styrke musklerne, mindske "alderdommens skavanker" samt et ønske om et hyggeligt samvær.

Mere

Gratis

Hjørring Badmintonhal, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.30-11.20

Pensionister Formiddag øvede

Holdet er for de spillere der gerne vil slå til fjerbolden og ønsker fællesskab og hygge efter et par gode kampe Mandag & Torsdag. Vi laver spillerunder og holder en pause ca kl 10 hvor den står på lidt hygge & næring. Derefter spiller vi igen.

Mere

Gratis

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.45-09.30

Hensyntagende vandgymnastik

Har du udfordring med leddegigt, muskelsmerter eller overvægt - så er det holdet for dig. NB bassinet er 34 grader varmt.

Mere

Gratis

Vejle Bibliotek, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-09.45

Udendørs morgengymnastik

Det er gratis for alle at deltage! Kom og få godt gang i kroppen med fejesving, puls- og styrketræning. Gulvøvelser kl. 09.45-10.15, husk liggeunderlag hertil.

Mere

Gratis

Pole Fitness Vejle, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-09.50

Pole Intro time (Morgentime)

Her lærer du de grundliggende øvelser. Det er en god idé at medbringe. leggings & shorts. strop t-shirt eller sports-bh. en klud.

Mere

Gratis

Marielundskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Badminton

Du medbringer en ketcher og bolde. Der spilles stort set kun double, da dette er det mest sociale og ikke så hårdt fysisk.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10.15

Aerobic

Vore aerobictimer er tilpasset så alle kan deltage. Der laves små serier kombineret med hop og løb. Det er fedtforbrændende og konditionstrænende. Husk måtte til gulvøvelser, hvor der trænes mave og ryg.

Mere

Gratis

Ballerup Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10.40

Motion for alle, løb og gang (hurtig-langsom)

Mød op på stadion om mandagen og vær med.

Mere

Gratis

Idræt i dagtimerne, billard, Motion: Andet boldspil kl. 09-11

Billard

Kom og vær med til billard på Roarsvej 17. Vi har to borde at spille på så kom endelig ned og mød os til en hyggelig omgang billard. OBS der er indgang fra Helgesvej, i kælderen.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-12.30

Badminton

Alle kan deltage og du behøver ikke at medbringe nogen "makker". Ketsjer og bolde stilles gratis til rådighed. Der er drop-in i tidsrummet fra 9:00-12:30. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=hCVe08x7O7s.

Mere

Gratis

Hjørring Badmintonhal, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-14

Er du klar til badminton i Hjørring?

Vil du ud og spille badminton så kontakt Hjørring badminton og hør om mulighederne. Det er muligt at leje baner til motionister. Derudover har klubben forskellige holdtræniger, f.eks. pensionister, veteraner, ungdom osv.

Mere

Gratis

Idræt i dagtimerne, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11

Stolemotion

Vi dyrker motion på stole og hygger os efterfølgende med samvær og kaffe. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Krolfspil for senior

Krolf er et rigtig hyggelig spil, hvor alle kan deltage. Det er en blanding af golf og kroket. Praktisk påklædning efter vejret, gerne kraftige sko eller i regnvejr gummistøvler.

Mere

Gratis

Ødis Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Krolf for alle - formiddag

Man træner 2-3 runder. Man får gode fællesskaber, hyggeligt socialt samvær, venskaber for alle aldre. Varmt tøj til tider. Mandag klokken 9:30 og onsdag klokken 18:30. Kontingent 250 kr. Sæsonen starter 1 maj og slutter 30 september.

Mere

Gratis

Dartklubben Royal, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-12

Mountainbike for alle

Idræt i dagtimerne er blevet grebet af den gule Tour de France-cykelfeber- derfor starter vi nu 'Mountainbike for alle' hver mandag kl. 9:30. Vi starter 4. april og cykler fra Dartklubben Royal på Sjællandsgade 48. Vi sætter tempoet så alle kan følge med.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11.30

Stavgang/ gåture

Der kan som udgangspunkt lånes stave i IFA de første par gange. Der vil hver gang være mulighed for instruktion i stavgangsteknik, ligesom der som regel er mulighed fora t vælge hold med forskellige tempi.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11.30

Idræt om dagen

Start ugen med dette nye formiddagstilbud for voksne og seniorer.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Fodboldtræning kl. 10-11.30

Barselsbold for fædre

Barselsbold er for dig, kære nybagte far, der gerne vil lave noget sjovt og aktivt i din barsel. For udover babysvømning, salmesang og motorik til de små, skal der også være plads til en omgang hyggebold for fædrene, synes du ikke?

Mere

Gratis

Petanquebanen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Motion for ældre. Sommer petanque

Aktiv Mandag - hvad laver vi om sommeren. Når Aktiv Mandag, Motion for ældre, holder sommerpause, så kan de, der har lyst, sommeren igennem mødes til et hyggeligt spil Petanque.

Mere

Gratis

HGI Hillerød Bordtennis, Motion: Bordtennis kl. 10-12

Hold 60+: Seniorer

Husk indedørssko, shorts og T-shirt (ikke hvid!). TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/362/hillerod-gi-bordtennis/traeninger/2921/hold-60-seniorer?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Badminton om formiddagen

Tag fat i Anne på forhånd: 21 35 28 07 - a.rommedahl@outlook.dk. Vil være kort fælles opvarmningen og derefter fælles spil.

Mere

Gratis

Dyrup Bellinge Kultur- & Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-13

Bridge - Motion for hjernen

Et makkerspil der kræver dyb koncentration. Et udfordrende spil hvor i sammen hiver stik hjem. Nybegyndere hjælpere igang af vores frivillige hjælpere.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10.30-11.30

Styrke/ryg træning

Her styrkes alle kroppens muskler, så ryggen kan klare hverdagen. Husk vandflaske og en måtte til gulvøvelserne.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10.45-11.30

Cirkeltræning

Kom og få god gang i puls og styrke til cirkeltræning. Kort og godt. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=7aVTyr3hP50. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Arena Syd - Vamdrup Kultur & Fritidscenter, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10.45-11.45

Store Bolde

Træning på store bolde er både sjov og effektiv styrketræning. Træningen styrker koordination, balance og led. Ikke mindst giver den dig flade mavemuskler, samt stærk og sund ryg.

Mere

Gratis

Arena Assens, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10.45-11.55

Gotved

Motion med det hele. Vil du i form uden overbelastning, lære at bruge dig selv bedre, samt nedsætte risikoen for stress og andre livsstilssygdomme?

Mere

Gratis