Spring til indhold

Arrangementer

Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.15-19.30

Hockey for de 11-14 årige

Holdet er for alle der synes det er sjovt at bevæge sig. Piger og drenge træner og spiller sammen i alle ungdomsrækkerne, hvilket giver en ret unik dynamik på holdene.

Mere

Gratis

Hjallese kunstgræsbanen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.15-19.30

Hockey 1. division (herrer og damer)

Fieldhockey er en lille sport, hvor der er plads til alle. Her øves skud, teknik med stokken, samspil etc, samtidig med at konditionen forbedres.

Mere

Gratis

Aarhus Jiu-Jitsu, Motion: Kampsporttræning kl. 18.15-20

Jiu-Jitsu træning Seniorer

Se mere på aarhusjiujitsu.dk. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/770/aarhus-jiu-jitsu/traeninger/1675/jiu-jitsu-traening-seniorer?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Fægteklubben Trekanten, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.15-20.15

Fægtning for øvede (voksne)

Husk drikkedunk! TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/480/faegteklubben-trekanten/traeninger/881/faegtning-for-ovede-voksne?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Motion: Cykeltur kl. 18.30-19.30

Indoor Cycling

Er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Mere

Gratis

Ringsted Shotokan Karate-Do Kai J.K.A, Motion: Kampsporttræning kl. 18.30-19.30

Karate i Ringsted - Unge- & voksenhold

Er karate noget for dig?. Måske - men det ved du først, når du har prøvet det. Vi tilbyder en gratis prøveperiode - normalt en måned. Kom i klubben til de almindelige træningstider. Kom gerne 15 min før, så vi kan vise dig rundt.

Mere

Gratis

Skanderborg Golf Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-19.30

Træning for begyndere

Mødes i klubhuset. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/67/skanderborg-golf-klub/traeninger/155/traening-for-begyndere?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Kælderen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-19.30

Skydning for alle

Skydning er for alle, vi vil altid stå 2 træner klar til at hjælpe jer. vi har åben mandag og torsdag aften kl 18,30 - 20,30, så man møder bareop i dette tidsrum. en skydeserie tager ca 30 min.

Mere

Gratis

Midtpunktet - Skødstrup Idræts- og Kulturcenter, Motion: Andet boldspil kl. 18.30-19.30

U11 drenge (årgang 12-13) - torsdag

Velkommen til U11 drenge hvor alle kan komme og prøve kræfter med Danmarks hastigst voksende sportsgren. På holdet vil der være fokus på motivation gennem leg og lette basketball øvelser. Husk indendørssko og drikkedunk.

Mere

Gratis

Kildemosens Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 18.30-20

Seniorherre serie 4 træning BK Posten Odense serie 4

Velkommen til BK Posten. Du skal møde op i eget træningstøj. Der kan klædes om og bades i klubhuset. Træningsstart er 18.30. Husk egen drikkedunk. Henvend dig til trænerne så vi kan byde dig velkommen.

Mere

Gratis

Lunderskovhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 18.30-20

Jiu-jitsu

Vi træner selvforsvar på mix hold tirsdage og torsdage fra kl 18:30 til 20:00 kom ned i kluben og prøv omdet er noget for dig.

Mere

Gratis

Copenhagen Towers, Motion: Fodboldtræning kl. 18.30-20

Amerikansk fodbold for pre-elite U19

Du møder op ved klubhuset i træningstøj og fodboldstøvler/træningssko, hvor du nok skal blive fanget og ført hen til din trænerstab. Vi hjælper med at finde og tilpasse låneudstyr og introducerer dig til resten af holdet.

Mere

Gratis

Kildemosens Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 18.30-20

Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense

Velkommen til BK Posten. Du skal møde op i eget træningstøj. Der kan klædes om og bades i klubhuset. Træningsstart er 18.30. Husk egen drikkedunk. Henvend dig til trænerne så vi kan byde dig velkommen.

Mere

Gratis

Lundtoftehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20

Torsdagsspring

Går du allerede til gymnastik og vil du gerne have endnu mere springtræning hver uge er dette holdet du skal tilmelde dig.

Mere

Gratis

Ungdomhuset i Hellerup, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20

Ulve (2. og 3. klasse)

"Learning by doing" er et koncept som bruges i ulvenes spejderarbejde. Vi mener, at det at være spejder skal være med til at "danne" den enkelte ulv og lære nogle af de grundlæggende ting her i livet som samarbejde, at dele med andre og være en god ven.

Mere

Gratis

Søndervangskolen, Motion: Andet boldspil kl. 18.30-20

U17 Herrer

Husk drikkedunk, indendørssko og evt. egen bold (ellers har vi masser).

Mere

Gratis

Sortenkær Hytten, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20

Kom og vær Junior (skolebørn i 4. & 5. klasse)

I sommerhalvåret er vi på vores naturgrund på Sortenkærvej 24. I vinterhalvåret er vi i og omkring vores spejderhytte på Bakkevej 49. Mere info på kfumvissenbjerg.dk. Klæd dig på efter vejret.

Mere

Gratis

Ørnebjerg Spejdergruppe, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20.30

Trop

Hvis du ønsker et par prøvegange eller at tilmelde dit barn så se mere her: https://www.vejlespejderne.dk/trop-i-oernebjerg-gruppe-7-9-klasse.

Mere

Gratis

Frederikssund Esport, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20.30

Valorant

Frederikssund Esport Valorant har tre hold, men arbejder på at blive nok til fire hold. Her arbejder vi målrettet på at blive bedre til Valorant, og vi sammensætter hold, der er bedst mulige sammen.

Mere

Gratis

GHK Klubhus, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-20.30

GHK Hockey træning (Herrer)

Medbring godt humør og gå-på mod. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/584/gentofte-hockey-klub/traeninger/5120/ghk-hockey-traening-herrer?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

ARK klubhuset, Motion: Fodboldtræning kl. 18.30-20.30

Rugby træning mænd

Mændene træner to gange ugentligt og stiller hold i superligaen, 2.division og diverse andre turneringer. De ældste ungdomsspillere fra 16 år og op træner med her, og aldersspændet er stort, og alle er velkomne! Fokus i træningen er bl.a. på.

Mere

Gratis

Nordregårdsskolen, Motion: Kampsporttræning kl. 18.30-20.30

Traditionel Shaolin kung fu

Man kommer i god form og lærer selvforsvar baseret på den traditionellle undervisningsform fra Shaolin templet i Kina. Vi har ikke deciderede børnhold, men træning, hvor børn kan træne sammen med forældre eller ældre søskende.

Mere

Gratis

Haarby Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.30-21

Gevær og pistol - 15m indendørs skydning

I vinterhalvåret fra 27. september 2021 til ca. april 2022 skydes der inden døre. Skydeafstanden er her på 15m og der skydes med gevær og pistol. Vi har åbent hver mandag og torsdag fra kl. 18.30 til 21.00.

Mere

Gratis

Sygehus Vendsyssel, Hjørring, Motion: Andet motionstilbud kl. 18:30

Varmtvandstræning

Øvelser i varmt vand for voksne med fysiske udfordringer.

Mere

Pris: 45 kr

Haarby Hallerne, Motion: Svømmetræning kl. 19-19.45

Voksen begynder

"Voksne begynder" (18-xx år). Undervisningen omfatter tilvænning til vandet. Undervisning i de 4 svømmearter. Motions- og konditionstræning. Der vil blive taget højde for svømmerens kvalifikationer.

Mere

Gratis

Kildeskovshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 19-20

Ungdomshold for springere i alderen 11 år og over

Ungdomshold henvender sig til både nybegyndere samt øvede springere, og udvikling sikres gennem niveaudifferentieret træning. Træningsopbygning: Varighed: 90min (ca. 25min opvarmning/gymnastik, 55min udspring og 10min frispring/leg).

Mere

Gratis

Klublokalet, Bramming Skytteforening, Motion: Skydning kl. 19-20

Skydning Pistol

Der er mulighed for at prøve hvad skydning er. Vi tager alle ind, og giver instruktion/træning. Man møder op som man er, og al udstyr kan lånes i klubben.

Mere

Gratis

Tjørnegårdsskolen, Motion: Kampsporttræning kl. 19-20.30

Taekwondo for voksne (15-99 år)

Du skal blot medbringe noget løst siddende træningstøj og bare tæer, så er du klar til at prøve Taekwondo.

Mere

Gratis

Egaa Gymnasium, Motion: Andet boldspil kl. 19-20.30

U17 Bears Academy (tors)

Bears Academy U17 er med i den bedste række, som er landsdækkende. Det er et elitehold som har til formål at udvikle talenter til begge ligahold i klubben.

Mere

Gratis

Ju-jitsu klubben Aiki-do, Motion: Kampsporttræning kl. 19-20.30

Jujitsu/selvforsvar voksne

Japansk jujitsu i Shogun er effektiv selvforsvar baseret på Nihon Jujitsu grundlagt af vores mester Sato Sensei. Vi lærer at bruge kroppen optimalt for at stoppe et angreb så nemt og effektivt som muligt.

Mere

Gratis