Spring til indhold

Arrangementer

Næshallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.30-18

Springfiduserne - spring og rytme for 2. 3. klasse

For alle børn i 2. 3. klasse. Vi arbejder med både spring, rytme og grundtræning. Det er holdet hvor vi rigtigt får slidt på alle vores springredskaber og skal øve igen og igen på alle de grundlæggende spring.

Mere

Gratis

Havdrup Idrætscenter, Motion: Danseundervisning kl. 16.30-18

Danseundervisning i standard og Latin

Her trænes alle 5 standard danse i 45 min og mindst 4 latin danse i 45 min.

Mere

Gratis

Kulturfabrikken Guldborgsund, Motion: Kampsporttræning kl. 16.30-18

Hold 2

Er for børn i alderen 10-14 år. På dette hold bliver akrobatik og tekniktræning vægtet meget højt, så de grundlæggende teknikker kommer på plads, samtidig med, at de lærer at slå de fleste greb.

Mere

Gratis

Vestergårdsskolen, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U11 Piger

Husk: indendørssko, drikkedunk og evt. egen bold (ellers har vi bolde). TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/640/viby-basket/traeninger/1339/u11-piger?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Ballerup Idrætspark, Motion: Fodboldtræning kl. 16.30-18

Fodboldtræning for piger - alder 10-12 år

Rigtig mange piger spiller fodbold og Ballerup-Skovlunde Fodbold har en stolt tradition med pigefodbold gennem mere end 40 år. Vi vil dog rigtig gerne være nogle flere.

Mere

Gratis

Lystrup Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U11 mix (torsdag)

Velkommen til U11 Mix hvor alle drenge og piger kan komme og prøve kræfter med Danmarks hastigst voksende sportsgren. På holdet vil der være fokus på motivation gennem leg og lette basketball øvelser.

Mere

Gratis

Ebberup hallen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.30-18

U11-12 Fodbold

Der trænes i Hårby om Tirsdagen kl. 16,30-18,00. Der trænes i Ebberup om Torsdagen kl. 16,30 - 18,00.

Mere

Gratis

Svendborg Golf Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-18.30

Golf - Junior træning

For alle juniorer med en minimumsalder på 7-8 år, tilbydes der træning og spil på banen to gange om ugen i sæsonen, sommerferien undtaget. Træningen tilrettelægges så både bredde og elite tilgodeses og motiveres til en løbende træningsindsats.

Mere

Gratis

Skive Sejlklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-19.30

Ungdomstræning

Vedkommende skal være forberedt på at komme i vandet. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/54/skive-sejlklub/traeninger/143/ungdomstraening?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Træningssalen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.30

Capoeira for børn (4-6 år)

Børneundervisningen foregår med fokus på de vigtigste elementer i capoeira; musikken, bevægelserne og kampen. Herigennem udvikles børnenes forståelse for rytme, kreativitet og samarbejde.

Mere

Gratis

Lundtoftehallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16.45-17.35

Bardutspringerne 3-4 år

Skal du til gymnastik første gang uden mor eller far? så er Badutspringerne for dig. Som badutspringer vil vi fokusere på at have det sjovt, mens vi leger, danser og lærer en masse basisgymnastik og motorik elementer.

Mere

Gratis

Brylle Skole, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.45-17.35

Kids Jumping (børn fra 2. 6. klasse)

Kids Jumping er et hold til børn fra 2. 6. klasse. Undervisningen vil foregå på trampoliner. Tempoet er i top og pulsen kommer op. Musikken er det de unge elsker at synge med på og lytte til. Så husk drikkedunk og tøj man kan bevæge sig i.

Mere

Gratis

Novaskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold - 5. klasse - U12 Drenge 2022

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Novaskolen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold - 4. klasse - U11 - Drenge 2022

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Nymarkskolen, Motion: Kampsporttræning kl. 17-17.45 & 17.45-18.55

Okinawa Shorin-Ryu Karate

Mød op i let siddende tøj, gerne joggingtøj. Har du en Gi (Karate dragt) så tag denne på. Husk drikkedunk. Vi skal nok tage godt imod dig. Der undervises både Mandag og Torsdag.

Mere

Gratis

Nørrebro Park Skole, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Prøvetime

Mød op til 3 gratis uforpligtende prøvetimer. Vi træner tirsdag kl. 17.00 - 18.15 og Torsdag kl. 17.00 -18.15, på Nørrebro Park Skole. Hvem kan træne i Jokokan København Karateskole: Alle er velkomne uanset alder:.

Mere

Gratis

Utterslev Skole, Motion: Andet boldspil kl. 17-18

U13 Piger

Træning for piger der er 13 år eller yngre. Nybegyndere er mere end velkomne. Vi spiller basket og arrangerer derudover sociale aktiviteter på holdet.

Mere

Gratis

Tårnby Curling Club af 1985, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Mini Curling - 8-12 år

Vores sæson er som regel fra start september, til slut april. Det er gratis at være med op til og med 12 år. Herefter er det 400,- for en sæson frem til man fylder 22. Herefter er det 600,-.

Mere

Gratis

FitnessCentret, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17-18

Gratis Fitnessprogram

Nykøbing F. Karate og FitnessCenter råder over et af landsdelens største FitnessCentre. Her er plads til alle. Får lagt dit personlige træningsprogram, som tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.

Mere

Gratis

Rugbyklubben Speed, Motion: Fodboldtræning kl. 17-18

Rugby for alle (U8 og U10)

Træningen i aldersgruppen U8 og U10 har sjov, leg og udfordringer i højsædet. Alle kan være med, uanset om det er første gang, man ser en rugbybold. Medbring fodboldstøvler (hvis ikke man har støvler, kan man medbringer løbesko.

Mere

Gratis

Trongårdsskolen, Motion: Andet boldspil kl. 17-18

U9-U11 træning

Husk indendørssko - vi har alt andet ;o). TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/1003/lyngby-floorball-forening/traeninger/3075/u9-u11-traening?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17-18

Sor if parkour/Spring/Tricking 6-10 år

Vi har nytænkt vores forskellige springhold og skabt en helt ny aktivitet, som rummer alt det bedste fra parkour, springgymnastik og tricking. Alle tre discipliner, som handler om at beherske og bevæge kroppen gennem træning i styrke og springteknik.

Mere

Gratis

Ordruphallen, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Karate fra 8 år og op - Begynder - Torsdage

Kom som du er, det eneste du skal have med er løstsiddende tøj du kan bevæge dig i og bare fødder. Man skal ikke have nogen forudsætninger for at starte til karate, blot lysten til at prøve.

Mere

Gratis

Dansesalen Frederiksberg, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17-18

Sorø: Barretræning DROP-in

Barre træning er opretstående styrke- og smidighedstræning ved en træningsbarre - for voksne og seniorer.

Mere

Gratis

Hillerød Svømmehal, Motion: Svømmetræning kl. 17-18

Puls for piger

Der vil være forskellige former for svøm­ning, vandaerobic, konkurrencer, temadage med f.eks musik og vanddans, pigehygge, wellness, synkronsvømning. Du skal kunne svømme for at gå på holdet.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 17-18

Sor if hipHop/Showdance

Rytmisk bevægelse og dans til fed musik. Det sejeste hold på hele planeten!

Mere

Gratis

Høje Bøge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17-18

Junior og senior konkurrenceløbere (15-35 år)

Løbetræning med focus på konkurrenceløb og motionsløb. Træningen der er planlagt til den enkelte løber med deres egen personlige mål. Ugentlige løbeplaner som udøveren kan træne nøje efter og nå sine mål eller til en bestemt konkurrence.

Mere

Gratis

Kulturfabrikken Guldborgsund, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Hold 1

Er for børn i alderen 6-10 år. Træningen består af leg, motorik/akrobatik, koordinationsøvelser samt bryde relaterede øvelser. Her læres at slå de mest basale brydegreb, og under træning får de også mulighed for at bryde rigtigt.

Mere

Gratis

Ungdomsskolen, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Ungdomsboksning

Du skal være iført træningstøj/løbesko. Handskerne har vi og du kan låne den første måned. Tandsbeskytter er ikke nødvendigt på dette hold. Regn med højt tempo set i forhold til andre idrætsgrene. Det koster 650 kr per sæson.

Mere

Gratis

Klarup Fitness, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17-18

Cross Ude

Cross er en forkortelse af crossfit, som er en populær træning form der kombinerer øvelser fra styrkløft, vægtløftning og flere andre sportsgrene. Holdene gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.

Mere

Gratis