Spring til indhold

Arrangementer

Søparken, Motion: Andet motionstilbud 10.00-11.00

Naturtræning - Odense S

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 11-11.45

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det dejligt varme vand. Vandet varmer dine muskler og led op, så du nemmere kan udføre de forskellige øvelser, og det varme vand mindsker samtidigt belastningen på dine led betragteligt.

Mere

Aabenraa Sundhedsklinik, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 18.15-19.45

Medi Yoga

Dette hold er for dig som kan være ekstra udfordret på bevægeligheden. MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet.

Mere

P-Plads på Kildeportvej, Motion: Andet motionstilbud 16.00-17.00

Naturtræning - Hillerød

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det 33 grader dejligt varme vand.

Mere

Hermeshallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates begynder/let øvede

Power Pilates styrker din kernemuskulatur og øger bevægeligheden i kroppen, så du bliver stærk og smidig. I vores undervisning har vi fokus på at du følger din egen naturlige vejrtrækning.

Mere

Skensved Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Senior yoga - hensyntagende, Skensved m/ Ina C. Harle

Blid og nænsom Hatha yoga, hvor vi tager os god tid til at finde os til rette i stillingerne, og ligeledes god tid til at tage hensyn til den enkeltes behov. Vi vil især have fokus på mobilitet og balance, men også løbende opbygge styrke.

Mere

SportsCenter Danmark - Vejen Idrætscenter, Motion: Løbetræning/jogging kl. 18:30

Løbehold for begyndere

Der er mulighed for at komme i gang med at løbe når Vejen Atletik og Løbemotion starter løbehold for begyndere mandag den 29/1 kl. 18.30. Vi løber hver mandag og torsdag kl. 18.30. ALLE er velkomne Vi ses ved Kjær Sørensen Lounge ved VIC.

Mere

Pris: 400 kr/år

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 08-09.15

Motion for mænd

Vil du holde formen og få ny energi. På dette hold kan du ved bevægelse få fornyet styrke, udholdenhed og lyst til at gøre noget for dig selv og din krop.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 17-18.15

Bevægelsestræning for kvinder

Dette er undervisningen for dig, der ønsker at bevare kroppen. smidig, udholdende og stærk. Vi bevæger os til glad musik og der er fokus på den gode stemning,. sved på panden og glæden ved bevægelse.

Mere

Jyllingehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 10-11.15

Qi Gong hensynt., Jyllinge m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 13-14.15

Osteoporose hold (H) - Aulum

Kom og vær med - og få et aktivt liv med osteoporose. Træningen på dette hold er målrettet deltagerne. Træningen bliver sammensat, så der bliver taget individuelle hensyn.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for øvede

Giver glæde, velvære og energi. Der undervises i meget fysiske øvelser, hvor strækkene udføres med ryggen i balance. Alle muskler bliver smidige og stærke. Leddene bevæges korrekt, så belastningen bliver minimal og blodgennemstrømning og energi maksimal.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 21 mødegange kl. 12.40-13.10

Vandgymnastik Hensyntagende

En aktivitet der er åben for alle, men primært henvender sig til. borgere som har "bøvl" med led-, muskel- eller senesmerter, overvægt, gigt,. handicap efter ulykke/sygdom mv.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Fitness/styrketræning 16 & 18

Bevægelse med Overvægt i Fællesskabet

Mandag kl 16.00-17.30 i Klatresal Bevægelse med egens vægt og afslutning med Slow flow.

Mere

Pris: 775 kr

Aktivitetscenter Teglværksparken, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 10-11

Dance Gold i Aktivitetscenter Teglværksparken Korsør

Dance Gold er tiltænkt pensionister og efterlønsmodtagere. Vi skal bevæge os til god musik og have det sjovt og hyggeligt sammen. Det er simple trin, ingen hop og et moderat tempo.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic

Sommeryoga for alle

Er du nysgerrig på hvad yogaen kan give dig, eller vil du gerne holde dig i. gang over sommeren, så kom med på dette korte forløb. Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand - kort forårskursus

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Fredensborg Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 10-11.30

Hatha Yoga - kort forårskursus

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 18.30-19.15

Zumba Fitness Dans

Zumba Fitness udmærker sig ved at være smadder sjovt, samtidig med at det er god motion. Det føles faktisk lidt som når en fest er på sit højeste, men vi hopper alle de indledende manøvrer over og går direkte på dansegulvet!

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10.30

Tirsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.30-17

Tirsdags Yoga i Branderslev

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 17.15-18.45

Tirsdags Yoga For mænd

Dette hold er for mænd, der har lyst til at prøve kræfter med yoga. Her er ingen røgelsespinde, lotusstillinger og vi skal ikke slå knude på os selv, eller smide benene over nakken. Vi skal have løsnet kroppen, finde styrke og udholdenhed.

Mere

Pilevejens Festlokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 19-19.45

Rygtræning i Bjerringbro

Har du rygsmerter og/eller ønsker du at. styrke din ryg?. På dette hold er der fokus på at styrke. både bagside og forside af kroppen, så du opnår større stabilitet i din ryg og. træner dig til en bedre kropsholdning.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 08:30

Varmtvandstræning med fysioterapeut

Holdet henvender sig til folk med skavanker, nedslidning og manglende optræning efter operation - osv.

Mere

Pris: 725 kr

Nivå/Kokkedal Tennisklub, Motion: Andet boldspil kl. 11.30-13.30

Gratis tennis i maj og juni om tirsdagen

Gratis tennis i 2 MÅNEDER. Vi har indgået et samarbejde med Nivå Kokkedal Tennisklub, som netop nu kører en. SPIL GRATIS kampagne for nye medlemmer i maj og juni.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic

Senior yoga

Døjer du med skavanker og har lyst til at prøve yoga?. Så er dette hold lige noget for dig. Dette hold er for begyndere og letøvede. Det er aldrig for sent at starte med yoga.

Mere

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud 19 mødegange kl. 11.45-13

Hensyntagende pilates

Vi arbejder individuelt alt efter personlige forudsætninger. Vi bruger pilates principper med åndedræt og opmærksomhed på kroppens center. Vï styrker og smidiggør musklerne og arbejder med balance, afspændning og grounding.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 08-09.15

Motion for mænd

Vil du holde formen og få ny energi. På dette hold kan du ved bevægelse få fornyet styrke, udholdenhed og lyst til at gøre noget for dig selv og din krop.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 09.15-10.30

Motion for kvinder

Undervisning for dem, der ønsker at bevare kroppen smidig, udholdende og. stærk. Vi arbejder med kroppens muligheder til glad musik. Pulsen skal være høj og sveden skal pible frem.

Mere