Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 09-11

Hens. Fordybelses yoga - torsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 20-19.45

Bade Beats

Vandtræning har til formål at øge bevægeligheden, styrken, koordination/balancen i hele kroppen. Med gentagelser af øvelserne, ledsaget af en god portion musikalsk rytme og klang, får vi ikke kun konditionen op, men også kredsløbet sat i gang.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotved pilates med Liselotte Le Dous

Gotved pilates er en perfekt blanding af bløde, rytmiske bevægelser fra Gotvedgymnastikken med det formål at opvarme kroppen og skabe kropsbevidsthed. Pilates er den rolige og effektive grundtræning fra inderst til yderst.

Mere

Roskilde Badene, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin - hensyntagende, Roskilde

Dette hold er et hensyntagende hold* med motion i varmvandsbassin. Vores underviser Lena Maigaard er uddannet psykomotorisk terapeut i januar 2008 (tidligere afspændingspædagog).

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11.30-12.45

Kropsterapeutisk yoga med Liselotte le dous

Denne yogaform har alle de skønne øvelser og elementer, som du måske allerede kender fra yogaen, PLUS et ekstra element, hvor du har mulighed for at gå et lag dybere ind i kroppen ved at være nysgerrig og undersøgende på det, du møder.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 21 mødegange kl. 08.10-08.50

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud 32 mødegange kl. 17.15-18

Vandgymnastik

Undervisningen. foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver. velvære for krop og sjæl. Vandet giver også mulighed for at få arbejdet hele.

Mere

Hobro Kirke, Motion: Vandretur/stavgang 09:00 - 15:00

Pilgrims-uge

En uge med pilgrimsvandring i vores egns smukke natur. Pilgrimsvandring er fordybelse i øjeblikket, skridt for skridt. Her får krop og sjæl et pusterum og ny næring - i godt selskab med andre vandrere. Info og tilmelding på Hobro Kirkes hjemmeside.

Mere

Pris: 150-750

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 12.45-13.30

Trim i varmtvandsbassin med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal

Træning og bevægelse i varmt vand har flere fordele: Kroppen aflastes pga. vandets opdrift. Vandtrykket stimulerer muskler og kredsløb.

Mere

Dansekapellet, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09.30-11

Barre, balance og bevægelse

Kunne du tænke dig at prøve en kombination af ballet, pilates, yoga og moderne dans? Så kunne dette kursus være noget for dig.

Mere

Vig Foreningshus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Blandet yoga m/ Marianne Beyer

Yoga betyder at forene, og her forener vi den dynamiske yoga med stille yin yoga. Vi starter med at lande på måtten og bygger herefter langsomt op til solhilsner og stående langsomme yoga flows, der slutter i stille dybe yin stræk.

Mere

Vig Foreningshus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 11.15-12.45

Yin yoga m/ Marianne Beyer

Langsomhed kendetegner yin yoga, og de dybe stræk af bindevævet hjælper dig med at blødgøre og hydrere det. Stress og inaktivitet kan være med til at bindevævet trækker sig sammen, så det bliver mindre bevægeligt.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17.20-18.20

Pilates træning m/ Lene Svendsby

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hens. Fordybelses yoga - fredage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Lundehaven Plejecenter, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

Afspænding og bevægelse i varmt vand (ca. 34 grader) er en rigtig god form for træning for mennesker med problemer i muskler og led (altså gigt - ryg og bevægelseshæmmede).

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 09-10

Gotved pilates med Liselotte Le Dous

Gotved pilates er en perfekt blanding af bløde, rytmiske bevægelser fra Gotvedgymnastikken med det formål at opvarme kroppen og skabe kropsbevidsthed. Pilates er den rolige og effektive grundtræning fra inderst til yderst.

Mere

Casa Bailar, Motion: Danseundervisning 10:00-16.00

2-dags workshop (8 timers undervisning) "Rueda Technik part 1" m. Tanja Siebert

Vi gentager succesen fra april måned, hvor vi var komplet udsolgt!!! Kom og få første del af Rueda Teknik workshoppen. Du må gerne være med igen, hvis du var med i april Først til mølleprincip, fordi vi begrænser adgangen til 12 par denne gang.

Mere

Pris: 900 kr

Fyrregaarden, Motion: Andet motionstilbud 12:00-14:00

Yogaretreat i Vig

Forkæl dig selv med fire dages dejlig yoga, afslappende meditation og lækker vegetarisk mad på et fantastisk retreatsted i naturskønne Vig - 1 time fra København.

Mere

Pris: 4450 kr

Surfstranden, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-15

Skimboard | Club Fanø

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Mere

Pris: 225 kr

Espelundens Idrætsanlæg, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Naturtræning - Rødovre

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Claras Kirkegård på Køge Ås, Motion: Andet motionstilbud kl. 16-17

Naturtræning - Køge

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 17.10-18.20

Cardio-pilates - sommerhold

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik - sommerhold

Undervisningen foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver velvære for krop og sjæl.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 18.30-19.40

Pilates - sommerhold

Pilates er et unikt træningssystem, som træner hele kroppen. Vi arbejder med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 12-13.10

Træning for knæ, hofter og ankler

Hensyntagende undervisning. For dig der mærker det slidte "bentøj" begynde at svigte. Du træner stabilitet, styrke og balance omkring de enkelte led og den funktionelle sammenhæng mellem disse.

Mere

Padelbanerne i Hørsholm, Motion: Ketchersport kl. 06-08

Morgentræning, letøvet og øvet

Træningsforløbet er for dig der har fået træning men stadig har behov for mere stabilitet i dit spil. Der vil være fokus på:.

Mere

Pris: 1500 kr

Lellinge Multihus, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 08-09.30

Blid hatha yoga inde/ude, henst., Lellinge (5x) m/ Lea Dalsgaard

Få den bedste start på dagen med hensyntagende blid hatha yoga. Vi er i hallen - og når vejret er til det, går vi ud på græsset ved Lellinge Multihus.

Mere

Vinderup Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 08.30-09.15

Aqua-flow for gravide - Vinderup

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide - med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære.

Mere