Spring til indhold

Arrangementer

Torup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.15-17.45

Iyengar yoga for begyndere og let øvede

Med stor fokus på at placere kroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne.

Mere

Torup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18-19.30

Iyengar yoga

Med stor fokus på at placere kroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 16.30-17.30

Yoga - Shakti Naam

Max. 12 deltagere. Shakti Naam er en helt unik og fantastisk form for yoga, der blev udviklet i 2006 af Dr. Joseph Michael Levry, men har været længe om at udbrede sig i Danmark.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 19-20

Ansigtsyoga

For et friskere og yngre udseende ved hjælp af bl.a. akupressur, massage og ansigtsyoga. Dette gør huden mere spændstig med stærkere muskler som øges i volumen og derved udglatter rynker og ujævnheder.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.30

Body-sds grundtræning-Ledmobilitet-styrke af ryg/skuldre

Hensynstagende undervisning - små hold. Body Self Development's " Body-sds" er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker.

Mere

Stenstrup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.30

Yoga m/ Grethe Bundgaard

På dette hold vil der være fokus på blide og glidende bevægelser og stræk som stimulere bindevævet. Åndedrættet, balance og meditation er en integreret del at den blide yoga. Du ønsker at din krop er i balance og at du kan få en god nattesøvn.

Mere

Egholmskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 19-20.30

Hensyntagende Hatha Yoga

Man behøver ikke være smidig for at gå til yoga. På dette hold kan alle være med uanset fysisk form. Undervisningen tilpasses til der hvor hver enkelt elev er.

Mere

Yoga Moves, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 11-12

Pilates

Blide. stræk i dit vejrtræknings tempo, hvor alle kan være med. Vi. laver styrkende øvelser, balance og gode stræk specielt for bækkenbund og ryg.

Mere

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.15

Motion for mænd

Torsdag. eftermiddag. Hvis du ønsker en træning, som gør dig. bedre rustet til at klare hverdagen, så er dette hold noget for. dig. Måske har du rygproblemer eller. muskelspændinger i nakke og skuldre?

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 08.50-10

Pilates for alle

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14.25-15.10

Træning for ryg, nakke og skuldre

Holdet er et hensyntagende hold og henvender sig til dig, der oplever tilbagevendende, måske diffuse, smerter i ryg, nakke og skulder.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 12-13

Qigong

Er meditation i bevægelse, hvor man med rolige bevægelser, blide stræk, åndedrætsøvelser og visualisering, bevæger Qi (vores livsenergi) rundt i kroppen.

Mere

Høng Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.15-17.45

Klassisk yoga for mænd og kvinder m/ Wini Hald

Velkommen til YOGA med vores dygtige og erfarne underviser Wini Hald. Den klassiske yoga dyrkes i rolig tempo, hvor du når ind i dig selv med fuld opmærksomhed på krop, sind og åndedræt under hele forløbet.

Mere

Hornslet idræts- og kulturcente, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.15

Pilates

Er. en yderst effektiv træningsform hvor alle kan være med. Der arbejdes med. kontrollerede bevægelser igennem åndedrættet, der styrker den dybe. stabiliserende muskulatur og stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.45-11.52

Mor/barn pilates med babymassage og motorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17-18

Pusterumstimen for alle

Max. 12 deltagere. Pusterumstimen er et ugentligt afbræk i hverdagen med varieret undervisning i blide, langsomme øvelser for hele kroppen, udstræk, afspænding, meditation, visualisering, vejrtrækningsteknikker og fri bevægelse.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 18-19

De 5 tibetanere

Max. 12 deltagere. "Kom ud af hovedet og ned i kroppen" med de 5 kraftfulde øvelser, der har rødder i de tibetanske munkes gamle traditioner.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.15-16.45

Fascial flow - en metode med bindevævet i fokus

Dette 8 ugers forløb giver mulighed for at undersøge på egen krop, de mange fordele der er ved et sundt og smidigt bindevæv.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 11-12

Tai Chi for begyndere og let øvede

Udøvelse af Tai Chi styrker balancen, evnen til at mærke sig selv og i det hele taget gavner både krop og sind. Oven i købet foregår det i et tempo, hvor stort set alle kan være med. Der vil både være individuelle øvelser og parøvelser.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 18.30-19.45

Flow yoga med Sana

Flow yoga er en dynamisk form for yoga hvor man bevæger sig med åndedrættet. Med denne træning vil du: - Forbedre balancen. Øge din mobilitet. Få øget styrke. Have det sjovt og lege.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 12.15-13.45

Tai Chi - Taijiquan

Tai Chi Chuan, som også skrives 'Taijiquan', er et system af gamle kinesiske sundheds øvelser som originalt var tiltænkt kampsport. Motion og åndedræt virker sammen og holder dig sund og stærk og kan give dig et langt liv.

Mere

Frederiksborg Byskole, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 16.30-18.40

Yoga og meditation - trin 2

Yogatraditionen er gammel og bevaringsværdig og viderebringes her i sin oprindelige form uden hittepåsomhed og sammenblanding med andre ting.

Mere

Bremdal Aktivitetscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-10.45

Senior-yoga 65+

OBS: Holdet var desværre oprettet med 45 minutter pr. gang. Det er nu rettet til 75 min fra 9.30 til 10.45 og prisen er derved også ændret. De allerede tilmeldte er informeret om ændringen.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 16.30-17.30

Dans og bevægelse

Er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin og bevægelser træner ALLE kroppens muskelgrupper. Dansen styrker din smidighed og balance, pulsen bliver aktiveret og du får en bedre kropsbevidsthed.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 16-17.15

Flow yoga med Sana

Flow yoga er en dynamisk form for yoga hvor man bevæger sig med åndedrættet. Med denne træning vil du: - Forbedre balancen. Øge din mobilitet. Få øget styrke. Have det sjovt og lege.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 12.45-13.55

Styrketræning på gulv 50+

Effektiv træning til god musik. Med små forskellige programmer og øvelser, får du styrket alle kroppens muskler med forskellige redskaber som elastikker, og egen kropsvægt.

Mere

Bremdal Aktivitetscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.45-18.15

Yoga for MÆND i alle aldre

For både begyndere og let øvede. En allerede igangværende gruppe, der hilser alle nye medkursister velkomne. Du vil hurtigt finde ud af at yoga bestemt også er til mænd!

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.30-14

MediYoga - Grundlæggende

MediYoga er en selvstændig "gren" indenfor Yoga. Hensyntagende specialundervisning. Det er en evidensbaseret terapeutisk yogaform, der har dokumenteret effekt, og en yogaform som er langsom, blid og mindre fysisk krævende.

Mere

Rønde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.45

Pilates

Et hold for. dig der er bekendt med pilates og dens grundprincipper. Vi arbejder med focus. på åndedræt og kropsholdning. Herigennem styrker vi den stabiliserende. muskulatur og stimulerer muskelbalancen, styrke og udholdenhed.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 18.30-19.30

Tai Chi for begyndere og let øvede

Udøvelse af Tai Chi styrker balancen, evnen til at mærke sig selv og i det hele taget gavner både krop og sind. Oven i købet foregår det i et tempo, hvor stort set alle kan være med. Der vil både være individuelle øvelser og parøvelser.

Mere