Spring til indhold

Arrangementer

Engelsborgskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 17.30-19

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Lillerødhallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 34 mødegange kl. 09-09.55

Motion for kvinder

Motion. for kvinder. Et. motions hold hvor alle kan være med, og hvor hele kroppen bliver styrket og. trænet. Vi kommer hele vejen rundt i. kroppen såvel som i salen, med forskellige små sjove serier (uden hop og løb),.

Mere

Lillerødhallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 34 mødegange kl. 10-10.55

Motion for senior M/K

Motion. for seniorer m/k. Et. motions hold hvor alle kan være med, og hvor hele kroppen bliver styrket og. trænet. Vi kommer hele vejen rundt i. kroppen såvel som i salen, med forskellige små sjove serier (uden hop og løb),.

Mere

Kayakomat Silkeborg, Motion: Sejlads/roning 06:00 - 23:00

Kajak og SUP udlejning til alle

Nemt selvbetjent kajakudlejningsstativ. Du kan leje singlekajak, dobbeltkajakker og SUP i Kayakomat Silkeborg. Står placeret på Ly Outdoor Camp og er Åbent 24/7. Udforsk de unikke og smukke Silkeborg søer.

Mere

Pris: 149/298/398

DGI Huset Vordingborg, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 11-12.30

Fysioterapeutisk træning

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-11

Hatha Yoga m/ Grethe Bundgaard

Dette kursus er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste. egenomsorg. Yoga kan give dig en pause fra krav og de mange forventninger til,. hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 09-10.30

Bindevævstræning

Mere

Tårnby Skole, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 10.20-11.30

Let motion og afspænding M/K

Du lærer at træne kroppen med øvelser, der hjælper på spændinger i musklerne, bevarer og genopretter muskelstyrken og leddenes bevægelighed.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 10:00-11:30

Yoga - for KOL, astma og andre lungeudfordringer hos AOF Amager

Dette yoga hold er specielt til dig, der har KOL. Der er fokus på at styrke kroppen og specielt musklerne omkring lungerne, både med åndedrætsøvelser og øvelser der sætter pulsen op.

Mere

Pris: 1260 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 10:45-12:15

Yoga for gigtramte hos AOF Amager

Yogaholdet for gigtramte er specielt til mennesker med forskellige former for gigt. Yoga er en blid og hensyntagende motionsform, som er meget velegnet til mennesker med gigt.

Mere

Pris: 1290 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 11:45-13:15

Yoga med hensyn hos AOF Amager

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

Pris: 1170 kr

Amagerbro Yoga, Motion: Andet motionstilbud 11:45-13:15

Yoga for mænd med AOF Storkøbenhavn

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser, og vi.

Mere

Pris: 775 kr

Amagerbro Yoga, Motion: Andet motionstilbud 18:00-19:30

Blid Hatha Yoga

Kom til blid yoga på Amager - det er for alle. Vi laver blid hatha yoga, der kan føles meditativ for dig, der er begynder eller erfaren. I rolige omgivelser på Amager, med masser af plads, deltager du på dit faste ugentlige hold.

Mere

Pris: 400 kr

Amagerbro Yoga, Motion: Andet motionstilbud 18:00-19:30

Blid yoga onsdag aften på Amager

Kom til blid yoga på Amager - det er for alle. Vi laver blid hatha yoga, der kan føles meditativ for dig, der er begynder eller erfaren. I rolige omgivelser på Amager, med masser af plads, deltager du på dit faste ugentlige hold.

Mere

Pris: 400 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 8:15-9:45

Yoga for de morgenfriske hos AOF Amager

Start din dag med halvanden times skøn yoga fra morgenstunden af og bliv klar til dagen med morgenyoga. Vi vækker kroppen med en stille start og varmer kroppen op med smidigheds- og styrkeøvelser. Undervejs er der åndedrætsøvelser, balanceøvelser og til.

Mere

Pris: 1350 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 8:50-10:20

Hatha yoga hos AOF Amager

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga. Vi slutter med afspændin.

Mere

Pris: 2349 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 9:00-10:30

Yoga med hensyn hos AOF Amager

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, der har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang. Øvelserne er løsnende og styrkende og med hensyn på holdets formå.

Mere

Pris: 1290 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud kl. 13.30-15

Yoga for alle hos AOF Amager

Er du ny til yoga, men nysgerrig på hvad yogaen kan give dig? Så er du kommet til det helt rigtige hold. Det her hold er nemlig for både usmidige og smidige begyndere.

Mere

Pris: 350 kr

Amagerbro Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17:19

Hatha yoga

Kom til hatha yoga for alle mandag aften. Vi laver hatha yoga, der til tider kan være kraftfuld, og du er velkommen, om du er begynder eller erfaren yogi. I rolige omgivelser på Amager, med masser af plads, deltager du på dit faste ugentlige hold.

Mere

Pris: 400 kr

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10-11.30

Træning - knogleskørhed

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses.

Mere

Forenings huset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for seniorer

Er både for dig, som er udfordret i hverdagen ift. balance og bevægelighed, og for dig som ønsker at bevare din bevægelighed. I undervisningen bliver du styrket og strukket og vi slutter altid af med dejlige genopbyggende stillinger.

Mere

Broskolen, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand med Pia Jørgensen i Korsør

Træning i varmt vand giver glæde og velvære. Vi arbejder med forskellige øvelser, hvor vi får bevæget de fleste af kroppens muskelgrupper. Vi benytter os af vandets bæreevne og modstand. Nogle af øvelserne vil være med redskaber.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning for hele kroppen Kvinder

I bassintræning bruges vandet fuldt ud i form af dets egenskaber: 1. Opdriften, som bringer én i en vægtløs tilstand, der gør, at overvægtige, mennesker med ledproblemer og andre med tyngdekraften som fjende på land, ubesværet kan motionere i vand.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 15-15.45

Bassintræning for XXL Kvinder

Undervisningen foregår i et privat varmtvandsbassin. Du behøver ikke at kunne svømme for at deltage, da undervisningen foregår i et bassin, hvor du kan bunde. Der er max. 6 deltagere på holdet.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 11-12.10

Pilates - seniorer

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.40-13.10

Frisk motion - seniorer

Styrke, smidighed, kondition, koordination, balance, velvære, venepumpe. Vi kommer det hele igennem i et frisk tempo, ledsaget af livlig musik og godt humør.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Den glade motionstime m/k (hensyntagende)

Disse hold er oplagt for dig, der har brug for bevægelse og træning i et lidt lavere gear.

Mere

Fysioterapien, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, Motion: Gymnastik/aerobic

Nærgymnastik - Gentofte - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Undervisningen. foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver. velvære for krop og sjæl. Vandet giver også mulighed for at få arbejdet hele.

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 10-11.30

Træning - knogleskørhed

Mere