Spring til indhold

Arrangementer

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 18.15-19.30

Yoga fyldt med power med Hanne Klinke i Slagelse

Kom op af sofaen og bliv smuk, smidig og stærk med en times koncentreret yoga fyldt med power. Holdet er for dig, som ønsker en yogaform, der udfordrer dig på din styrke, balance og smidighed, og som har mindre fokus på afspænding.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic

Træning - slidgigt (inkl. maskintræning)

Slidgigt er i dag en af de hyppigste ledsygdomme. Mange over 60 år har slidgigt i mindst ét led. Alle grader af slidgigt kan bedres gennem fysisk træning med fokus på øget muskelstyrke og hyppigere og mere bevidst bevægelse af leddene.

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Dansekapellet, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 10-11

Hiphop for 60+

Det er aldrig for sent at lære at danse hiphop. Kom med og få en introduktion til hiphoppens dansestil på et niveau, hvor alle kan være med. Vi skal bevæge os, få lidt sved på panden og have det sjovt!

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Træning - fødder, ben, kredsløb (med maskintræning)

Har du smerter i benene, så du ikke kan fungere i din dagligdag? Hævede ben, kramper, åreknuder, nedsunken forfod m.m. er problemer, som mange døjer med, men som kan afhjælpes gennem træning af fødder, ben og kredsløb.

Mere

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12.45-13.30

Trim i varmtvandsbassin med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal

Træning og bevægelse i varmt vand har flere fordele: Kroppen aflastes pga. vandets opdrift. Vandtrykket stimulerer muskler og kredsløb.

Mere

Københavns Professionshøjskole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17-17.45

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Københavns Professionshøjskole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17.55-18.40

Voksen/barn gymnastik - 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.25-19.55

Ballet og fleksibilitet - letøvede

Vil du med på et dansehold i ballet?. Undervisningen er for letøvede, og vi vil fokusere på at forbedre kropsholdningen og øge vores mobilitet, balance og koordinering af kroppen. Der er også plads til at nyde elegancen i den dansende ballet.

Mere

Gyngemosehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18-19.10

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Vestbad, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Hele kroppen bliver rørt godt igennem. Vi arbejder med vandets modstand og opdrift. Lettere styrke- og konditionstræning. Balancen vil blive udfordret undervejs og ind imellem laver vi også nogle par- og gruppeøvelser/små lege.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende

Hensyntagende specialundervisning. Du får øvelser, der stimulerer kredsløbet og styrker dine muskler og led. Det hjælper på blodtilstrømningen til væv og muskulatur.

Mere

Valby Vandkulturhus, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aqua fitness

Er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 09.30-11

Blid yoga for alle

Vil du lave Hatha yoga i et roligt tempo, hvor stillingerne justeres så de passer bedst til din kropsbygning og dine behov. Gennem klare instrukser guides du ind i stillinger, der styrker din balance, stabilitet, smidighed og rummelighed.

Mere

Søgården, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.30

Optræning og afspænding

Trænger du til at få rørt hele kroppen? Så er dette holdet for dig. Der vil være fokus på balance, koordination, åndedræt, styrke, kredsløb, stræk og afspændende øvelser. Øvelserne udføres individuelt. Hver gang afsluttes med afspænding.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 17.30-18.35

Fitnessdans begynder/let øvede + stram op

Her skal vi danse til rytmer og hits og vi får sved på panden og smil på læben og skal følge lette koreografier og dansemoves.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12.30-14

Yin yoga 40+

I Yin yoga arbejder vi med det dybereliggende bindevæv. Vi fordyber os i meditative blide stræk, hvor vi bevidst afspænder muskulært, så vi nærer vævet omkring muskler, organer og led, og derved opnår større smidighed og frihed i kroppen.

Mere

Sorø Sundhedscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.30

Yoga for let øvede til øvede v/ Gitte Mechlenburg

Yoga for let øvede til øvede. Der arbejdes med alle former for yoga stillinger. Der vil både blive arbejdet. dynamisk og statisk. Der vil være plads til at arbejde med omvendtstående stillinger, hvis det. ønskes.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18-19

Hatha yoga for begyndere m/ Susanne Grange

Dette hold henvender sig primært til dem, som gerne vil bruge yogaen i deres dagligdag, til at bevare balance både mentalt og fysisk.

Mere

Naturbørnehuset, Motion: Danseundervisning 16 mødegange kl. 19-20.30

Groove - dans det ud!

Groove. er verdens nemmeste dans, hvor du ikke behøver bekymre dig om højre og venstre. Trinene er så enkle, at du kan bruge kræfterne på at have en fest med rytmen og. stemningerne.

Mere

Foreningshuset Nørredamsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.45-17.15

Hatha yoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aqua Rytmik

Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på. kroppen er så behagelig, fordi vandet masserer den, samtidig med at du udfører.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud

Aquafitness med cirkel- og intervaltræning - Aabenraa

Til dig som gerne vil have pulsen op, hvilket giver dig en god fedtforbrænding. Træningen foregår i varmt vand. Der vil være intervaltræning (hæver pulsen/fedtforbrænding) og konditionstræningsøvelser (styrkende/kondition).

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.30

Knæ- og ryghold

For deltagere med knæ- og rygproblemer. Her vil du få varierede øvelser der styrker muskulaturen i hele kroppen, men med særligt fokus på ben og hofteproblemer. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Vestskolen afd. Skovbakken, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.40-18

Ny Callanetics/Yoga og pilates

Undervisningen henter inspiration i Callanetics, effekttræning, Pilates og yoga. Vi starter med en grundig opvarmning med efterfølgende vægt på kombination af styrke-, stræk-, balance- og afspændingsøvelser.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 18.15-19.25

YIN Yoga

Til yin yoga handler det om fordybelse i krop og sind gennem yogastillinger, der holdes lidt længere tid. Nøgleordene er bl.a. afspænding, grounding og om at strække bindevævet, så der løsnes op i kroppen.

Mere

Ahlmannsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 16-17.30

Hatha yoga

For begyndere og let øvede. Vi arbejder med klassiske yogastillinger, åndedrættet og afspænding. Stillingerne modificeres efter, hvad din krop kan.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Svømmetræning

Aqua fitness

Mere