Spring til indhold

Arrangementer

LOF Nordvestsjælland, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 11-12

Tai Chi for begyndere og let øvede

Udøvelse af Tai Chi styrker balancen, evnen til at mærke sig selv og i det hele taget gavner både krop og sind. Oven i købet foregår det i et tempo, hvor stort set alle kan være med. Der vil både være individuelle øvelser og parøvelser.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 18.30-19.45

Flow yoga med Sana

Flow yoga er en dynamisk form for yoga hvor man bevæger sig med åndedrættet. Med denne træning vil du: - Forbedre balancen. Øge din mobilitet. Få øget styrke. Have det sjovt og lege.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 12.15-13.45

Tai Chi - Taijiquan

Tai Chi Chuan, som også skrives 'Taijiquan', er et system af gamle kinesiske sundheds øvelser som originalt var tiltænkt kampsport. Motion og åndedræt virker sammen og holder dig sund og stærk og kan give dig et langt liv.

Mere

Frederiksborg Byskole, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 16.30-18.40

Yoga og meditation - trin 2

Yogatraditionen er gammel og bevaringsværdig og viderebringes her i sin oprindelige form uden hittepåsomhed og sammenblanding med andre ting.

Mere

Bremdal Aktivitetscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-10.45

Senior-yoga 65+

OBS: Holdet var desværre oprettet med 45 minutter pr. gang. Det er nu rettet til 75 min fra 9.30 til 10.45 og prisen er derved også ændret. De allerede tilmeldte er informeret om ændringen.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 16.30-17.30

Dans og bevægelse

Er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin og bevægelser træner ALLE kroppens muskelgrupper. Dansen styrker din smidighed og balance, pulsen bliver aktiveret og du får en bedre kropsbevidsthed.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 16-17.15

Flow yoga med Sana

Flow yoga er en dynamisk form for yoga hvor man bevæger sig med åndedrættet. Med denne træning vil du: - Forbedre balancen. Øge din mobilitet. Få øget styrke. Have det sjovt og lege.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 12.45-13.55

Styrketræning på gulv 50+

Effektiv træning til god musik. Med små forskellige programmer og øvelser, får du styrket alle kroppens muskler med forskellige redskaber som elastikker, og egen kropsvægt.

Mere

Bremdal Aktivitetscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.45-18.15

Yoga for MÆND i alle aldre

For både begyndere og let øvede. En allerede igangværende gruppe, der hilser alle nye medkursister velkomne. Du vil hurtigt finde ud af at yoga bestemt også er til mænd!

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.30-14

MediYoga - Grundlæggende

MediYoga er en selvstændig "gren" indenfor Yoga. Hensyntagende specialundervisning. Det er en evidensbaseret terapeutisk yogaform, der har dokumenteret effekt, og en yogaform som er langsom, blid og mindre fysisk krævende.

Mere

Rønde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.45

Pilates

Et hold for. dig der er bekendt med pilates og dens grundprincipper. Vi arbejder med focus. på åndedræt og kropsholdning. Herigennem styrker vi den stabiliserende. muskulatur og stimulerer muskelbalancen, styrke og udholdenhed.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 18.30-19.30

Tai Chi for begyndere og let øvede

Udøvelse af Tai Chi styrker balancen, evnen til at mærke sig selv og i det hele taget gavner både krop og sind. Oven i købet foregår det i et tempo, hvor stort set alle kan være med. Der vil både være individuelle øvelser og parøvelser.

Mere

Aftenskolernes Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10.30-12

Yoga og stemme

Træningen startes med øvelser inspireret fra afrikansk dans, som grounder og løsner op for spændinger i kroppen og fungerer som en god opvarmning før yoga og sang.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 15.30-16.15

Træning og bevægelse med fysioterapeut Jacob Nordholt Hansen

Holdet henvender sig til dig, som ønsker at træne og forbedre din fysiske formåen trods forskellige gener i bevægeapparatet.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.15-17

Hensyntagende træning efter kommunalt genoptræningsforløb

Holdet henvender sig til dig, som er i gang eller har været i gang med et genoptræningsforløb i kommunalt regi efter en operation - og som fortsat har brug for funktionel, guidende og hensyntagende træning.

Mere

Aktivitetscenter Rådmandscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 11.30-12.45

God vejrtrækning: En vej til mental sundhed med Birgith Laursen

Bevidst vejrtrækning er. en blid træningsform, som giver indre ro. Åndedrættet. er tæt forbundet med nervesystemet. Det betyder, at du med vejrtrækningen kan. påvirke, hvordan kroppen har det.

Mere

Gerlev Idrætshøjskole, Motion: Andet motionstilbud 16:00-16:00

Aktivt seniorliv - Træning og nysgerrighed

Få fire dage fyldt med bevægelse, træning og livsglæde på Gerlev Idrætshøjskole. Der er lagt op til en livsbekræftende og eftertænksom oplevelse. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på højskoleopholdet.

Mere

Pris: Fra 3.500 kr

ØrnsøCentret, Motion: Danseundervisning 5 mødegange kl. 19.30-21

Mavedans - Skørt fusion

Mavedans bidrager til kropsbevidsthed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 18-19.30

Yoga mod stress

Yoga mod stress- blanding af blid vinyasa, restorativ, yin yoga og Reiki healing for dig der mærker tegn på stress.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 16-17.15

Senioryoga

Er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, du med tiden kan få.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17.30-18.30

Blid Hatha Yoga

Hatha Yoga er oprindeligt betegnelsen for alle de fysiske former for yoga.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.15-11.45

Pilates

Er en træningsform, der både styrker og smidiggør kroppen. Vi har fokus på mave, ryg og bækkenbund, men kommer hele kroppen igennem.

Mere

Foreningshuset Nørredamsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 14-15.30

Blid yoga og klang

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Yoga har en afstressende effekt. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.15-20.30

Yoga, åndedræt, afspænding og meditation

Vi laver Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og Yoga Nidra, som er en dybere afspænding. Vi fordyber os i 2 meditations former, som hedder Indre Stilhed og Energiens Kilde. Gennem fysiske øvelser arbejder vi med kroppens led og muskler på en blid måde.

Mere

Slotssøbadet, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19.30-20.30

Motion i vand - Slotssøbadet

Bevægelse/motion i vand giver fornyet energi. Så kom og vær med i et fornøjeligt socialt samvær på tværs af alle aldersgrupper, hvor vi får trænet hele kroppen igennem med fokus på styrke, kondition, balance og koordination.

Mere

Aarupskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 15:00

Hatha Yoga 1

Kurset indeholder smidighedsøvelser, styrkende øvelser, åndedrætsøvelser og afspænding, tilpasset den moderne vestlige kultur med hovedvægt på det fysiske og psykiske velvære.

Mere

Pris: 975 kr

Aarupskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17:45

Hatha Yoga 2

Kurset indeholder smidighedsøvelser, styrkende øvelser, åndedrætsøvelser og afspænding, tilpasset den moderne vestlige kultur med hovedvægt på det fysiske og psykiske velvære.

Mere

Pris: 975 kr

Naturbørnehuset, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 19-20.30

Groove - dans det ud!

Groove. er verdens nemmeste dans, hvor du ikke behøver bekymre dig om højre og venstre. Trinene er så enkle, at du kan bruge kræfterne på at have en fest med rytmen og. stemningerne.

Mere

BeneFiT Herning, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 09.30-10.30

Nyhed - farTræning og BabyTummel

Det vil sige, at både far og baby får sig rørt, og baby er som oftest dejlig træt efterfølgende. Babytummel består af øvelser og lege, der stimulerer og udvikler det enkelte barn.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Andet motionstilbud

Qi Gong - Kinesisk yoga

Qi Gong - også kaldet for Kinesisk Yoga - er bevægelser, som koblet sammen med et meditativt flow, styrker vores fysiske krop, åndedræt og sind. Qi Gong er i de seneste år vokset voldsomt i popularitet.

Mere