Spring til indhold

Arrangementer

Lindehøj Plejecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 15.55-16.40

Aquatræning (H)

Et hold, der henvender sig til alle, som har, eller har haft, problemer med kroppens bevægeapparat. Kurset tager udgangspunkt i den enkeltes behov. Der arbejdes hen imod at øvelserne hjælper kroppen med at blive styrket indenfor dens muligheder.

Mere

Fugleviglund Produktionshøjskole, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.15

Yoga - Blid Mindful - Sen eftermiddag - tirsdage

Et yogahold for dig, der. søger sindsro og fordybelse. Vi vil lave yoga i et roligt tempo, hvor alle kan. være med. Vi laver stræk, styrke, balanceøvelser, åndedrætsøvelser og slutter. hver gang med en dejlig afspænding.

Mere

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 18-19

Yoga for mænd m/ Anne-Claire Theissen

Du behøver hverken at kende yoga udtryk eller have dyrket yoga før - bare kom som du er. Måske kroppen føles stiv og brugt? Er ønskescenariet en større bevægelighed, måske en mindre øm krop eller at få ro i hovedet?

Mere

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19.15-20.15

Ballet/Barre m/ Anne-Claire Theissen

Træningen tager afsæt i ballettræning, hvor man træner ved balletbarrerne med sin egen kropsvægt.

Mere

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 18-19.10

Son og Cha Cha Cha improver, letøvet og øvet

Son og Cha Cha Cha er for dansere på letøvet og øvet niveau. Der vil blive bygget videre på de færdigheder du har opnået på begynder/improver niveau med sværere figurere og hurtigere undervisningstempo.

Mere

Pris: 975 kr

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 19.20-20.30

Cubansk salsa for improver

Salsaundervisning for dem der har gået på et begynderhold i mindst én sæson. Undervisningen bygger videre på færdigheder opnået på begynderholdet. Undervisningen løber over 15 undervisningslektioner a' 70 min.

Mere

Pris: 975 kr

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 19.20-20.30

Salsa & rueda de casino øvet

Du vil lære forskellige figurer, nogle ved navn, nogle bare som en kombination. I Ruedas modalitet skifter vi "løbende" partnere, hvilket gør det meget dynamisk og sjovt på samme tid.

Mere

Pris: 975 kr

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 20.40-21.50

Cubansk salsa for let øvede

Salsaundervisning for dansere på letøvet niveau. Der forudsættes kendskab til grundtrin, rytmeforståelse og de almindelige figurer i salsa. Undervisningen arbejder videre på bodywork, footwork, musikforståelse, almindelige figurer og styling.

Mere

Pris: 975 kr

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 20.40-21.50

Bachata for improvere

Bachataundervisning for dansere på improver niveau. Der vil blive undervist i musikalitet, fodarbejde, bølger, føring, tegn og kropsbevægelser. Herren lærer at kunne lede damen i simple figurer og trin i rytme med musikken.

Mere

Pris: 975 kr

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18

Yoga

Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet.

Mere

Baltorpskolen, Afdeling Grantoften, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14-16

KlangYoga

Velkommen til KlangYoga, en fordybende oplevelse, hvor vi slipper verden omkring os og fordyber os i en blid og beroligende yoga. KlangYoga kombinerer blid yin yoga, lyd og meditation, hvor tibetanske syngeskåle er aktivt integreret i yogalektionen.

Mere

Aftenskolernes Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

KlangYoga

Velkommen til KlangYoga, en fordybende oplevelse, hvor vi slipper verden omkring os og fordyber os i en blid og beroligende yoga. KlangYoga kombinerer blid yin yoga, lyd og meditation, hvor tibetanske syngeskåle er aktivt integreret i yogalektionen.

Mere

Struer Energi Park, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 19-20.15

Taichi/Qigong for øvede

Mere

Ikast Svømmecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-11.45

Blid bevægelse (H) - Ikast

Føler du dig stiv, rusten eller øm i kroppen?. Blid bevægelse er for dig, der har gigt eller dig, der har brug for smidigheds- og styrketræning på en meget blid måde. Vil du gerne opnå større smidighed?

Mere

Tre Ege Skolen, Kværndrup, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 17-18

Blid yoga og gong - (hold 5) Ulige uger

Yoga er meget mere end en træningsform. Yoga betyder at forene krop og sind - at skabe harmoni.

Mere

Reersøhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Hensyntagende yoga - Reersø

På dette hold kan du sagtens være med, hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Tangshave Bo- & Aktivitetscenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsundervisning

Træning i varmtvandsbassin er gavnligt for kroppen på mange måder. I det varme vand er træningen ikke lige så fysisk anstrengende som på land, hvorved dine led skånes.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med Anette

Undervisningen består af en kombination af klassiske yoga øvelser (Hatha yoga) mobilitets og funktionstræning. Kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang med styrkeøvelser, blide stræk og statiske træk (yin yoga).

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Træning i. vand for dig med smerter eller bevægeindskrænkning i kroppen pga. knogleskørhed, gigt eller andre led problemer, følger efter sygdom/ operation. eller det kan være gener i nerver og muskler, der hindrer dig i at bevæge dig.

Mere

Hollænderhallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 11-12.15

Udendørstræning i Dragør 65+

Let muskeltræning, balance, smidighed og afspænding. Du kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem. Vi tager hensyn til dine behov og arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løser op for dine spændinger i kroppen.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Qi Gong *

Når du tilmelder dig dette kursus, kan du forvente at få mere energi, overskud og ro i kroppen. Du bliver mere nærværende, sover bedre, trækker vejret bedre, og du vil lære at arbejde med din krop og dit sind på en helt ny og lækker måde.

Mere

Holbæk Sportsby, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - efterår 2024

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer med led, ryg og muskler - (F.eks. gigt eller andre lidelser), da træningen i vand er skånsom og vandets opdrift giver dig større bevægelsesfrihed i vand end på land.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Blid yoga og bevidst åndedræt - hensynt., Lellinge, m/ Maria Troensegaard

På holdet her får du 90 minutters hensyntagende* blid og afspændende yoga der via bevidst åndedræt, virkningsfulde stræk og bide bevægelser løsner og frigør spændinger omkring din rygsøjle, nakken, skuldrene, hofter og hele kroppen.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.45-12.15

Blid og nænsom yoga for alle M/K - hensynt., begyndere, Lellinge, m/ Maria Troensegaard

Ny til yoga? Kom og prøv på 8 gange, hvad yogaen kan gøre for din krop og dit sind. Dette er et hensyntagende* hold, med max 7 deltagere på holdet. Blid og nænsom yoga for alle M/K: yoga for dig som måske er helt ny i at bevæge dig.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.15

Ro - Afspændende yoga og meditation

Dette hold er til dig, der har brug. en pause i hverdagens travlhed, brug for at finde mere ro til både krop og. hoved. Du bliver guidet ind i helt blide yogaøvelser, der langsomt løsner.

Mere

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning (H)

Træning i vand er rigtig gavnlig for hele kroppen på mange måder. Belastningen af leddene nedsættes væsentligt af opdriften i vandet, balancen udvikles, hjerte og kredsløb styrkes, og anspændte muskler løsnes.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08-09

Pilates for øvede (H) - Aulum

Pilates er for dig, der ønsker mindre stress, færre skavanker og en flot rank kropsholdning. Pilates for øvede er for dig, der har gået til pilates i en længere periode.

Mere

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18

Yoga

Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet.

Mere

Fof Yoga Studio, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 19-20

Rosenbevægelser (H)

Med rosenbevægelser stimulerer vi på en blid og nænsom måde kroppen til at bevæge sig, mens vi hver især mærker efter og respekterer vores begrænsninger. Vi presser ikke kroppen til noget, der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert.

Mere

Sædding Fritidscenter, Motion: Danseundervisning kl. 19-20

Folkedans for begyndere og let øvede

Torsdag 04/01 kl. 19:00-20:00 til 21/03. Et stykke Dansk folkekultur er ved at gå i glemmebogen, vær med til at værne om kulturen, du bliver ikke skuffet, der er mange gode grunde til at deltage: · Det er sjovt.

Mere

Pris: 350 kr