Spring til indhold

Arrangementer

Sæby Søbad, Motion: Løbetræning/jogging 18:00-19.00

Sæby Løbeklub

Løbetræning for alle. Vi løber i alle tempier.

Mere

Gratis

Frydenlundskolen, FrydenlundHUSET, Motion: Andet motionstilbud kl. 13

Velkommen til kidsvolley sæsonen 2023/24 hos Millenium IF

Info om kidsvolley. Millenium idrætsforening tilbyder kidsvolley for børn & unge, hvor træning og spil er tilrettet børnenes motoriske udvikling. Alle børn kan spille kidsvolley fra første gang de dumper ind i hallen. Kidsvolley udstyr.

Mere

Fløng Hedehusene Fodbold, Motion: Fodboldtræning 08:00 - 20:00

Fløng Hedehusene Fodbold for børn og unge

Børn og unges fodboldtræning i 1. kvartal 2024. Giv børnene en god og sjov oplevelse i fællesskab med andre, hvor de udover træning også får mulighed for at deltage i forskellige stævner.

Mere

Pris: 1.400 kr - 1.600 kr for et helt år

Fløng Hedehusene Fodbold, Motion: Fodboldtræning 18:30 - 22:00

Fløng Hedehusene Fodbold for voksne

Fodboldtræning for voksne og ældre seniorer Kom ned og oplev fællesskabet i Fløng Hedehusene Fodboldklub Udendørs træning Mandag: Senior 5 og Gå-Fodbold Tirsdag: Senior dame og herre samt herre mix Torsdag: Senior dame og herre samt herre mix.

Mere

Pris: 900 kr - 1.600 kr

Vellingshøjcentret, Motion: Danseundervisning 19:30 - 21:30

Folkedans i Hjørring

STARTER MANDAG, DEN 4. SEPTEMBER KL. 19:30-21:30 I AULAEN PÅ VELLINGSHØJ CENTRET Der gives grundig instruktion og øves på de relevante trin, såsom polka, vals og hurretrin Alle er velkomne, både begyndere og øvede Medbring godt humør og kaffekurv.

Mere

Pris: ???

Yinpower, Motion: Andet motionstilbud kl. 10

Påsken Yin yoga Treat 2024

Et 5 dages yin yoga retreat fra d. 28/3-1/4 2024 med Kristine Marie Rost, som du kan deltage i hjemme fra din egen stue.Alle 5 dage kl 10-12. Retreatet er for alle niveauer m/k.

Mere

Pris: Påsken 550 kr

Arena Himmerland, Motion: Gymnastik/aerobic 19:00 - 21:00

Rytmisk gymnastik

Sirenerne er et hold for kvinder 50 +, der har lyst til at arbejde med gymnastik på en meget alsidig måde. Foruden grundtræning, skal både krop og hjerne udfordres lidt. Derfor arbejder holdet også med serier, og lattermusklerne må ikke glemmes.

Mere

Pris: 850 kr for hele sæsonen

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 15.45-16.45

Yoga for teens and tweens

Dette hold er specielt tilrettelagt for teens og tweens, hvor der ikke skal præsteres eller konkurreres.

Mere

Erritsø Fællesskole afdeling Krogsager, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 18.45-20.15

Hatha Yoga - Erritsø

Hatha Yoga er et godt redskab til at skabe ro og balance i kroppen og derfor også én af de mest anvendte yogaformer i vores del af verden. Vi fordyber os i mange at de klassiske yogaøvelser men leger også med modifikationer og fysiske øvelser.

Mere

Tarm Skole - Overbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18

Rygtræning (H) - Tarm

På dette hold træner vi hele kroppen med fokus på at styrke ryggen. Du vil blive guidet igennem et øvelses program, hvor der er fokus på hele kroppen.

Mere

Frederiksborg Byskole, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 16.40-18.50

Yoga og meditation - trin 2

Yogatraditionen er gammel og bevaringsværdig og viderebringes her i sin oprindelige form uden hittepåsomhed og sammenblanding med andre ting.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.40-17.55

Bevæg dig glad

Efter Helle Gotveds metode. Motion og træning for hele kroppen, ledsaget af musik der passer til bevægelserne. Vi arbejder med enkle og dynamiske øvelser der udfordrer din balance, koordination, styrke og kondition.

Mere

Magneten, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 12-13.30

Seniorgymnastik

Giv din krop et ugentlig serviceeftersyn med alsidig og varieret motion bestående af opvarmning, konditions- og styrketræning. Vi hører god musik og slutter timen af med afspænding. Bemærk:.

Mere

Skovlegepladsen i Egeskoven, Motion: Andet motionstilbud kl. 00:00

Påskeruten

BIF gåturshold arranger påskerute, for 4. år i træl. Der er afmærket gå rute i skoven. Start ved Naturlegepladsen, for enden af Skovvejen. Gætter du gåden, er der en lille påskepræmie. Alle er velkommen til at deltage.

Mere

Gratis

FOF Nord, Motion: Andet motionstilbud 2 mødegange kl. 19.30-21

Kometer og Kunst - Tove Jansson for voksenlæsere - 2 aftner

Uanset om man er stor Tove Jansson fan eller bare nysgerrig, så kan man roligt læse videre, hvis man som menneske foretrækker store spørgsmål frem for små, er æstetisk eller filosofisk af sind eller bare holder af at læse sig til nye tanker og.

Mere

Sankt Annæ Gymnasium, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 18-21.30

Bliv amatørarkæolog - lær at bruge metaldetektor

Mere

FOF Huset, Motion: Skøjteløb 4 mødegange kl. 10-11.30

Teaterklubben i Gentofte

Mag. art. Bente Hatting Gjelten gennemgår aktuelle stykker. Hvordan skal man vælge? Hvilken kritik er den rigtige? Den aktuelle opsætning, forfatter og scenografi m.m. gennemgås. Der tilbydes billetter til nogle af forestillingerne til reduceret pris.

Mere

Kultur Og Fritid Knøsgård, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11

Sans - sang og dans - Hørup

SANS er en blanding af at synge og bevæge sig på et hold og holde hjernen i gang. Til SANS arbejdes der med sang, bevægelse og rytmer, som gør, at de fleste af vores sanser kommer i spil.

Mere

Søndermarksskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Hatha yoga med flow og åndedræt

Pas godt på din krop med ugentlig yoga træning. Kom til yoga og vedligehold dig selv med omsorgsfuld træning, der giver styrke, smidighed, og skærper opmærksomheden på dit åndedræt.

Mere

Søndermarksskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 17-18.30

Hatha yoga med flow og åndedræt - Rønne

Pas godt på din krop med ugentlig yoga træning. Kom til yoga og vedligehold dig selv med omsorgsfuld træning, der giver styrke, smidighed, og skærper opmærksomheden på dit åndedræt.

Mere

Hermeshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 09.30-10.30

Motion for seniorer

Giv din krop et ugentlig serviceeftersyn med alsidig og varieret motion. I løbet af undervisningen laver vi opvarmning, konditions- og styrketræning samt ud- og afspænding - og så hører vi selvfølgelig god musik.

Mere

Hermeshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 10.50-11.40

Motion for kvinder

Giv din krop et ugentlig serviceeftersyn med alsidig og varieret motion bestående af opvarmning, konditions- og styrketræning, god musik og ud- og afspænding.

Mere

Amagerhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 10-11.10

Rytmisk motionsgymnastik

Du træner samtlige led og muskler gennem kondition, styrke, bevægelighed og balance - og får masser af ny energi. Hele din krop arbejdes effektivt igennem til god musik. Vi slutter med strækøvelser.

Mere

FysioDanmark Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 16:00- 17:00

Hjertemotion i Aabenraa

Deltag i Hjertemotion i trygge rammer med fysioterapeut. Også for ikke medlemmer og pårørende. Kurset er for dig, der har eller har haft et hjerte-kar problem eller for højt blodtryk. Hold starter torsdag d.18. januar kl.16-17. I alt 10 gange.

Mere

Pris: 400 kr

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09-10.30

Yin yoga med Anette

Yin yoga er. stille og indadvendt praksis. Der især fokusere på kroppens bindevæv og. meridian flow. Alle timer. begynder med små opvarmnings øvelser, før vi begiver os ud i den længere. varende stræk. I Yin yoga er.

Mere

Forum Faaborg, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 10-11

Rehappy Ballroom Fitness

Holdet henvender sig til alle, der har haft en hjerneskade. Måske en blodprop, hjerneblødning efter ulykke eller efter stress. Alt hvor. hjernen har været belastet, og man er udfordret på balancen, gangfunktionen og. lign.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 15.20-16.50

Balletskolen - Let øvet

Har du trænet ballet mere end et år? Så er dette hold netop til dig som gerne vil have mere udfordring. Holdet fokuserer mere på balletbarre og center danse øvelser.

Mere

Magneten, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion og afspænding

Særligt tilrettelagt for kvinder over 50 år. Her træner vi balance, bækkenbund og venepumper. Vi laver smidighedstræning for nakke, skuldre, ryg, hofter og ben.

Mere

Operaen, Motion: Danseundervisning kl. 09-10.30

Morgendans - operaen

Morgendans i operaen. Hver første fredag i måneden (DEC - APRIL). (English below). Vi åbner Danmarks smukkeste dansegulv igen og gør det muligt for dig at gøre din fredag morgen til noget HELT SÆRLIGT.

Mere

Pris: 150 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 10-15.20

Delfinkraftens Qi Gong

"Qi" betyder livsenergi og "Gong" betyder metode. Biyun-metoden bygger på de samme principper som akupunktur: at livsenergien løber i baner (meridianer). Træning af Qi Gong løser op for blokeringer i disse.

Mere