Spring til indhold

Arrangementer

Fredensborg Tennisklub, Motion: Ketchersport kl. 10

Tenniscamp uge 27 - Fredensborg

4 dage med tennis for piger og drenge - Uge 27. Mandag til torsdag kl. 10.00 - 15.00 hos Fredensborg Tennisklub. For børn i Fredensborg Kommune - 2. 10. klasse.

Mere

Pris: Tenniscamp fredensborg 250 kr

Jyllinge Tennis & Padel Klub, Motion: Ketchersport kl. 10:00 - 15:00

Junior padel og tennis camp i Jyllinge tennis og padel klub (4. til 10. klasse)

Jyllinge tennis afholder junior padel og tennis camp i sommerferien. Du er mellem 10 år og 15 år og vil gerne spille padel/tennis. Alle er velkomne nybegynder eller øvet. Vi laver mange sjove lege og spil. Du kan låne ketcher, bat og bolde af klubben.

Mere

Pris: 750 kr

Vesterbrogade, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 19-20.30

Yoga for mænd - sommerhold

Er du stiv som et bræt eller døjer du med tilbagevendende skader som forstrækninger eller ømme led? Så er dette hold - særligt tilrettelagt mænd - nok noget for dig! Fordelene ved at dyrke yoga som mand er mange.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 14.15-15.45

Hatha yoga - sommerhold

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga-også med osteoporose

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Frederiksberg Sundhedscenter, Motion: Andet motionstilbud

Træning i maskiner - via sundhedscenter

Træning i maskiner er for dig, der har afsluttet et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter eller dig, som har brug for samme træning. Du får trænet din kondition, styrke og balance - alt det der skal til for at få et større overskud i hverdagen.

Mere

Frederiksberg Sundhedscenter, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 14.20-15.30

Naturhold - via Sundhedscenter

Holdene er for dig, der har gået til et genoptræningsforløb eller andet forløb i Frederiksberg Sundhedscenter, eller dig som af anden grund har brug for at deltage på disse træningshold.

Mere

Fysioterapien Bernstorffsvej, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 17.45-19.15

Yin yoga - for brystopererede - via sundhedscenter

Holdet er tiltænkt som opfølgning på kommunens tilbud i forbindelse med brystoperation, men det er også åbent for andre, som har brug for denne undervisning. Holdet er for dig, som gerne vil deltage på et lille yogahold for øget velvære.

Mere

Horsens Golfklub, Motion: Andet motionstilbud 10:00-15:00

Sommer Golf

Skal du også lære at spille golf på bare to dage? Vi tilbyder et 2 dags kursus for børn og unge under 18 år, hvor du lærer golfens verden at kende fra a-å.

Mere

Gratis

TC-Dance Studio, Motion: Danseundervisning 09:00 - 14.00

Sommer Dance Camp - Uge 27

Ferie aktivitet i Horsens, det for børn 6½-13 år. Kom og få en uforglemmelig uge med dans og sjov hos TC-Dance Studio med Hip Hop / Tik Tok Dance, Disco, Showdans, Jazzballet, Vild med Dans, Børnediskotek med limbo, stopdans og dansefilm på storskærm.

Mere

Pris: 1100 kr

Munkesø stadion, Motion: Fodboldtræning 09:00 - 15:00

Kalundborg fodboldskole - uge 27

Giv dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien. På DGI fodboldskole i Kalundborg Gymnastik- og Boldklub (KGB) er trænere og ledere klar til at give alle børn en god fodboldoplevelse. Det skal både være sjovt og lærerigt at være på fodboldskole.

Mere

Pris: 950 kr

Odder Fitness Center, Motion: Andet motionstilbud 09:00 - 15:00

Fitness Sommer Lejr for Børn 9 - 14 år

Fitness Lejr er en uge fyldt med aktiviteter og læring, hvor det handler om at bruge kroppen og hovedet og få en større viden omkring hvad der er sundt og godt og hvad der ikke er sundt og godt for kroppen og hovedet og hvad det betyder i ens dagligdag.

Mere

Pris: 975 kr

Illusion Dance Company, Motion: Danseundervisning 09:00-15.00

Dancecamp

Er du klar til en uge fyldt med danseglæde, fællesskab, nye venner, sved på panden og gode oplevelser? Alle kan være med uanset danseerfaring og niveau. På campen er der fokus på det sociale og et godt fællesskab, og vigtigst af alt: at vi hygger os!

Mere

Pris: 995 kr

Middelfart Sejlklub, Motion: Sejlads/roning 09:00-15:00

Sommercamp i Middelfart Sejlklub

Det bliver en uge med masser af sjove aktiviteter i, ved og på vandet. Vi skal sejle, bade, prøve SUP, på tur i speedbåd og lave en masse andre sjove ting med en masse andre vandglade børn. Læs mere: www.middelfartsejlklub.dk/ungdom/sommercamp/.

Mere

Pris: 750 kr

Kinéo 37, Motion: Danseundervisning 10:00 - 14:00

Danseuge 'Summer Days '24'

Har du lyst til at danse en hel uge i din sommerferie? Danseugen er for unge mellem 12-15 år og du behøver slet ikke at have danset før. Men du skal have lyst til at danse i en hel uge!

Mere

Gratis

Sct. Hans Have, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 09-10.30

Qi-gong under åben himmel (3X i uge 27) m/ Isabel Lohmann

Klassen holdes udenfor ved Sct. Hans Have, hvor du kan forbinde dig med naturen, himmelen og jorden, samtidig med at du bevæger dig og trækker vejret dybt.

Mere

Skørping Idrætscenter, Motion: Fodboldtræning kl. 09-13

Frem Skørping - Fodboldskole 2024

Frem Skørping Fodbold afholder i år sin egen fodboldskole i uge 27.

Mere

Pris: 700 kr

Karsemosegård, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-14.30

JBA SkillsCamp (uge 27)

Velkommen til JogaBonito Academy. JogaBonito Academy afholder SkillsCamp. Det vil være 4 dage med masser af finter, fart og fodbold. Mandag d. 1. juli - fredag d. 5. juli, kl. 09:00 - 14:30 alle dage. NB!

Mere

Pris: 1800 kr

Hedehusgårdens Rideklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-14.30

Aktiv Sommer - Hedehusgårdens Rideklub

5 dages ridelejr med delehest, hvor man kan tilmelde sig enten det ene hold eller tilmelde sig begge hold - atlså hele dagen. Der vil være undervisere og unge menensker fra gården til både ridning og andre aktiviteter i løbet af dagen.

Mere

Pris: 25 kr

Svømmestadion Danmark, Motion: Svømmetræning kl. 09-15

Vandvakslejr 2024

VANDVAKSLEJR - for vandglade drenge og piger fra 6 til 12 år.

Mere

Idrætsefterskolen Stidsholt, Motion: Ketchersport kl. 14-16

Badminton Nordjylland Fjer Camp 2024 U11 til U15 spillere

Mere

Pris: 1750 kr

Storstranden, Motion: Fitness/styrketræning 10:30 - 11.00

Motion På Stranden

30 minutters let og simpelt træning alle kan deltag til. Medbring håndklæde eller andet liggeunderlag og en drikkedunk. Er vejret ikke med os, vil aflysningen blive oplyst på Fcebook under Motion På Stranden.

Mere

Gratis

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 12-13.30

Yoga-også med osteoporose

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 23 mødegange kl. 11-12.30

Nærgymnastik - Gentoftegade - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Birkhede Camping, Motion: Svømmetræning kl. 08-09

Morgensvømning

Start dagen med en frisk dukkert sammen med de andre morgensvømmere. Fra kl. 8.00, når vi slår dørene op, til kl. ca. 9.00 er der morgensvømning under åben himmel i poolen. NB! Der er ingen instruktør på. Man møder blot op.

Mere

Christiansminde strand, Motion: Sejlads/roning 08:00 - 16:00

IPP2 Havkajak med instruktør Frederik Laursen - 2024

Kurset er opbygget, så der, gennem de to dage, er en naturlig og kontinuerlig progression. Selv om der er mange ting vi skal igennem, vil der også være tid til at nyde naturen og ro lidt rundt i Svendborgsund.

Mere

Pris: 2475 kr

Kalundborg Golfklub, Motion: Andet boldspil 09:00 - 15:00

Prøv golf på en weekend

Få instruktion i at spille golf i forskellige typer slag, læring omkring reglerne i spillet, og kom ud og spil en bane med en mentor som hjælper undervejs. Der er indlagt frokost begge dage.

Mere

Pris: 350 kr

Nydambåden, Motion: Sejlads/roning kl. 14-16

Nydam Tveir - dage med åbent hus

Kig forbi og få en god snak med nogle af bådlaugets medlemmer, der gerne fortæller om de teknikker der er brugt da man byggede Nydam Tveir, nausten samt arbejdet med at fremstille det rigtige tøj.

Mere

Budo-Kan, Motion: Andet motionstilbud kl. 14-15

Summer Camp 2024

All information here. 4 days just 850 dkk. 2 european champions. You can sleep at the gym for free, if you write dennis@rs-fighting.Dk. Kitchen and washing machine for free use. All in Rønne on beautiful Bornholm near the beach.

Mere

Pris: 850 kr

BI-centeret, Motion: Fodboldtræning kl. 09-17

Sparekassen Danmark Fodboldskole 2024

Bliver afholdt i uge 27, mandag til søndag på BI-Centeret.

Mere

Pris: 1000 kr