Spring til indhold

Arrangementer

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga

For English see below. Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes.

Mere

Velling UIF Sportsplads, Motion: Vandretur/stavgang 08:00-18:00

Vandretur i Friskvind - Velling

Gå når du har lyst. Ruterne vil typisk være afmærket fra fredag til søndag aften og turen kan gås i de lyse timer. Følg flagene. Der vil være to ruter - en kort og en lang.

Mere

Gratis

Surfstranden, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-15

Skimboard | Club Fanø

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Mere

Pris: 225 kr

Motionsbanen ved Vestvolden, Motion: Fitness/styrketræning 6 mødegange kl. 10-11

Outdoor Fitness

Vi træner i den skønne natur ved og på kondibanen på Vestvolden i Rødovre. Du får udfordret både din kondition og din styrke, og du får skubbet til dine grænser med masser af forskellige udfordringer.

Mere

Skolen Ved Bülowsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-09.45

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Skolen Ved Bülowsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-10.45

Voksen/barn gymnastik - 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Skolen Ved Bülowsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11-11.45

Familiegymnastik for voksne og børn 3-6 år

For dig der har tvillinger eller søskende, der aldersmæssigt ligger tæt på hinanden - her kan I alle gå til gymnastik sammen. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk godt for børnenes udvikling.

Mere

Moena Mønshallerne, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 11.15-12.45

Fysioterapeutisk træning

Mere

Byens Hus - Vi skaber sammen, Motion: Andet motionstilbud 09:30-10:30

Drop-In: Senioryoga for dig over 60 år

Der undervises i blid og klassisk yoga med enkle og rolige øvelser hvor vi har fokus på det sunde åndedræt. Du kan låne yogamåtte. Tilmelding IKKE nødvendig. Kr. 75 ved fremmøde enten mobilpay eller kontant. Teatersalen i Byens Hus, Hellerup.

Mere

Pris: 75 kr

Byens Hus - Vi skaber sammen, Motion: Andet motionstilbud 10:45-11:45

Drop in: Senioryoga for stive kroppe

Der undervises i blid, klassisk yoga med enkle og rolige øvelser som alle kan være med til. Du kan låne yogamåtte. Tilmelding IKKE nødvendig. Kr. 75 pr.gang som betales ved fremmøde enten mobilpay eller kontant. Teatersalen i Byens Hus, Hellerup.

Mere

Pris: 75 kr

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Taekwondo lokale, Arena Aabenraa, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 10.15-11.45

Blid yoga for seniorer

På dette hold laver vi yoga i stille og roligt tempo. Det er til dig, der ønsker at få dig rørt på en blid måde og gøre noget godt for dig selv og din krop.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 18-19.30

Yoga mod stress

Yoga mod stress- blanding af blid vinyasa, restorativ, yin yoga og Reiki healing for dig der mærker tegn på stress.

Mere

Hvalsø Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 09:00-10:10

Yoga Pilates

Vi arbejder med alt fra åndedrætsøvelser, balance, fødder, skuldre og nakke, træning af core, enkelte yin øvelser og meget mere.

Mere

Pris: 690 kr

Hvalsø Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 10:30-11:40

Hensyntagende yin yoga

Yin yoga har rødder fra Kina og Indien, og mange af øvelser kommer også fra den måske mere velkendte Hatha yoga. I Yin yoga holder du stillingerne i 3-5 min. Det er en meget rolig motionsform, som især er fantastisk til at behandle stress og angst med.

Mere

Pris: 690 kr

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 16-17.30

Rygtræning og afspænding

Selvom du ikke kan følge med på et alment hold pga. ryggener, hovedpine og/eller muskelsmerter, så kan du bruge øvelser, som afhjælper spændinger samt styrker muskulaturen i bl.a. ryg-, nakke- og skulderområdet.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 17.30-19

Rygtræning og afspænding for mænd - Herlev

Rygtræning og afspænding. Selvom du ikke kan følge med på et alment hold pga. ryggener, hovedpine og/eller muskelsmerter, så kan du bruge øvelser, som afhjælper spændinger samt styrker muskulaturen i bl.a. ryg-, nakke- og skulderområdet.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09-10.30

Rygtræning og motion for hele kroppen med Gitte på Fabrikken i Slagelse

Kurset er til dig, som har skavanker i bevægeapparatet og. har brug for at gå på et mindre hold, hvor der kan tages individuelle hensyn. Hver undervisningsgang vil indeholde lette smidighedsgørende.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 11.40-13.10

Hensyntagende Yoga med Gitte i Slagelse

Yoga 60+ er for dig, der gerne vil bevare din smidighed og opnå en velvære i kroppen og en ro i sindet. Vi arbejder med blide yogaøvelser, hvor der også vil være fokus på åndedrættet. Din kropsbevidsthed vil blive trænet og din balance forbedret.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 19.30-21

Mavedans - Oriental og improvisation

Mavedans bidrager til. kropsbevidsthed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil. både få styrket de centrale muskler og få sved på panden. På dette hold vil vi gå i dybden.

Mere

Brændgårdskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18-19.15

Groove

Er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert.

Mere

Vestjydsk Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin

Har du gigt, rygsmerter, stive led eller kan du ikke dyrke. motion på almindelig vis er der stor sandsynlighed for at du vil få gavn af at. træne i varmt vand. Træning i varmt vand bevirker at du bedre kan bevæge dig og. blødgør stive muskler.

Mere

Bording Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 14-14.56

Afspænding

Spændte stramme muskler og stive led påvirker dit fysiske og psykiske velvære. Kom og lær noget om udspænding, afspænding og kropsbevidsthed i samvær med andre.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.30-17.45

Hatha yoga for let øvede m/ Susanne Grange

Dette hold er for dig, der har gået på mit begynderhold, derudover henvender denne undervisning sig også til dig, som ønsker at få indsigt i brugen af vejrtrækningen i yoga, som redskab.

Mere

Tåsinge Plejecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.15

Pilates for alle

Pilates er et træningssystem, der tilbyder en temmelig lang liste af fantastiske fordele. Den øger styrke og fleksibilitet, forbedrer koordination og balance,øger kropsbevidsthed og kontrol. I hver øvelse bevæger du.

Mere

Tåsinge Plejecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.30-19.45

Pilates for alle

Pilates er et træningssystem, der tilbyder en temmelig lang liste af fantastiske fordele. Den øger styrke og. fleksibilitet, forbedrer koordination og balance,øger kropsbevidsthed og kontrol. I hver øvelse bevæger du.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.15-11.45

Bevægelse og afspænding

Vi mødes mandag formiddag for at pleje vort velbefindende og mærke glæden ved at bevæge os til god musik. Vi skal styrke muskler, led og kredsløb og arbejde med udspænding, koordination og balance.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.50-13

Bevægelse - hensyntagende

Hensyntagende hold med max. 7 deltagere. Er du kropslig udfordret af osteoporose, ømme og stive led, gigt, KOL og/ eller andre gener, er du velkommen her. Bliv glad, styrket, udspændt og afspændt!

Mere

Trænings-og aktivitets center Kernehuset, Motion: Danseundervisning 14 mødegange kl. 12.15-13

Linedance begyndere

Kan du. lide at danse? Linedance er sjov motion. for alle - uanset alder. Du danser alene, så du behøver ingen partner. Her. læres de grundliggende trin. Dansene er begynderdanse, der vil blive.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13.30-14.40

Afspænding for osteoporoseramte

På kurset arbejdes der med at øge kropsbevidstheden for at fremme en holdning og arbejdsbevægelser der tager højde for skøre knogler. Vi styrker muskulaturen, træner balancen og sætter pulsen/humøret op til god musik.

Mere