Spring til indhold

Arrangementer

ØrnsøCentret, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 14-15.30

Ryghold/Pilates med fysio-bolde (H)

Vil du prøve kræfter med. pilates med store og små bolde, og træning med egen krop som. "vægtstang"?. Ryghold/Pilates. med fysio-bold er effektiv træning fra top til tå. Den store bold giver.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.30-18

Hatha yoga for alle

Vi laver klassiske yogaøvelser og øvelser variationer med guidning ind/ud af stillingerne. Øvelserne udføres i et roligt mindfull tempo med aktivt brug af åndedrættet.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 17.15-18.45

Yin Yoga

Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin. Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 - 5 minutter.

Mere

Kultunariet, Haslev Gl. Seminarium, Motion: Danseundervisning 17 mødegange kl. 17.30-18.20

New Linedance - øvede

Velkommen til Malena's dance. univers. Holdet New Linedance-øvede er for dem der har prøvet det før eller har. kendskab til Linedance. Vi skal danse til rigtig mange forskellige stilarter,.

Mere

Kultunariet, Haslev Gl. Seminarium, Motion: Danseundervisning 17 mødegange kl. 18.40-19.30

New Linedance 2 - begynder

Velkommen til Malena's dance univers. Holdet New Linedance 2 er for. begyndere og vi tager dansene, så alle kan følge med. Vi skal danse til rigtig. mange forskellige stilarter, alt fra disco, country, pop og Malena bruger lige.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik

Undervisningen. foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver. velvære for krop og sjæl. Vandet giver også mulighed for at få arbejdet hele.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Månen, Motion: Ketchersport 6 mødegange kl. 10-12

Fredagshøjskolen Haderslev - formiddag

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hens. Fordybelses yoga - fredage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning med Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes på en måde, som ikke er mulig på landjord.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Hatha Yoga m/ Grethe Bundgaard

Dette kursus er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste. egenomsorg. Yoga kan give dig en pause fra krav og de mange forventninger til,. hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.15-12.45

Hensyntagende Yoga m/ Grethe Bundgaard

Yoga med. hensyn henvender sig til dig, der gerne vil begynde til yoga, men pga. aldre. eller forskellige problemer, har behov for at undervisningen tilrettelæggelse. efter dine behov.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga for alle *

Gå weekenden i møde med en dejlig omgang Hatha yoga med yogaøvelser, der styrker og smidiggør muskler og led, med balanceøvelser, stræk af vigtige muskelgrupper, så din ryg, hofter og skuldrer føles frie og bevægelige, øvelser for bækkenbund, åndedræt,.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Mindfulness Yoga/Pilates (Hensyntagende)

Træn din krop med Mindfulness. Yoga giver smidighed, og mulighed at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. Pilates giver dine muskler styrke, og giver dig lange og slanke muskler, og øger din kropsbevidsthed.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.35-13.05

Mediyoga og Mindfulness yoga (Hensyntagende)

Mediyoga er en svensk udviklet yogaform, ud fra det mest oprindelige og kraftfulde inden for traditionel yoga. Mediyoga søger at skabe sundhed og balance hos mennesker. I Mediyoga bruges vibrationens og stemmens kraft via mantraer.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13.30-15

Bevægelse for seniorer

Ønsker du - trods dine fysiske begrænsninger -at få bevæget kroppen, og styrket muskler, knogler og. led? Så er dette hold for dig. Vi starter med let opvarmning. for at få pulsen op. Her bruger vi forskellige redskaber f.eks.

Mere

Holbæk Sportsby, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - efterår 2024

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer med led, ryg og muskler - (F.eks. gigt eller andre lidelser), da træningen i vand er skånsom og vandets opdrift giver dig større bevægelsesfrihed i vand end på land.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse, velvære og afspænding

På dette hold arbejder vi alsidigt. og afvekslende med hele kroppen for at øge velvære, kropsbevidsthed og. bevægelighed. Vi vil bevæge, styrke, smidiggøre og balancere kroppen. Der vil.

Mere

Klinikken, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11-11.55

Pilates -begynder

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10.30-11

Baby Svømning

I lof faxe starter de fleste babyer med, at babysvømme, når de er ca. 3 måneder eller vejer ca. 5 kg. Da vandet er ca. 30 grader varmt, har vi erfaring for, at det er et passende tidspunkt.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.20-12.05

Aqua Rytmik

Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på. kroppen er så behagelig, fordi vandet masserer den, samtidig med at du udfører.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 12.10-12.55

Vandgymnastik Hensyntagende

En aktivitet der er åben for alle, men primært henvender sig til borgere som har "bøvl" med led-, muskel- eller senesmerter, overvægt, gigt, handicap efter ulykke/sygdom mv.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Det varme vand virker muskelafslappende og. giver velvære for krop og sjæl. Du får mulighed for at arbejde hele kroppen. igennem med styrke-, bevægelses- og udholdenhedstræning, da vandet både giver.

Mere

Roskilde Badet, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand - hensyntagende

I vandet får du en større bevægelsesfrihed som følge af den reducerede tyngdekraft, og du får støtte af vandets opdrift. Bevægelser som er vanskelige at lave på land, kan med lethed udføres i vand.

Mere

Casa Bailar, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-18

Urbankiz Bootcamp & Party - part. 3

Velkommen til vores 3 event. Urban Kiz & Party - part. 3. Level: Improver /intermediate.

Mere

Pris: 650 kr

Faxe Ladeplads, Motion: Vandretur/stavgang 13:00-16:00

Walk and Talk hver søndag med HUSET40

Vi går og snakker, ca. 3 km i lokalområdet eller kører til spændende steder og går der. Se program på websiden for HUSET40 https://www.huset40.dk/357828311/450293608.

Mere

Pris: Medlemsskab af foreningen HUSET40

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Moena Mønshallerne, Motion: Danseundervisning 7 mødegange kl. 17.30-18.45

Lær at danse flamenco!

Flamencodans for absolut begyndere. Flamencodans er en yndefuld, stolt og ekspressiv dans fra Spanien.

Mere

Krarup Friskole, Motion: Danseundervisning 5 mødegange kl. 18.30-19.30

Linedance i Krarup (hold 5) Ulige uger okt/dec24

Line Dance er en sjov og koreograferet. danseform, hvor enkelte dansere, uanset køn, danser i rækker og linjer foran og. ved siden af hinanden. Line Dance var oprindeligt udbredt. under Country & Western stilen.

Mere

Amagerhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.10

Rytmisk motion og afspænding

God opvarmning med træning af puls og udholdenhed, samt øvelser der strækker og udspænder. Kroppen arbejdes grundigt igennem. Du får øget kropsbevidsthed og velvære. Vi slutter med en kort afspænding.

Mere