Spring til indhold

Arrangementer

Havdrup Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Qi Gong, hensynt. m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Kerteminde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.30-12.40

Mave-ryg

Bemærk: Vi har oprettet EKSTRA HOLD torsdag,. En stærk ryg og en velfungerende mavemuskulatur er afgørende for, hvordan vi fungerer i vores hverdag.

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.30

Qi Gong, hensynt. m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Fyn, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16-17.30

Yoga for krop og sind

På dette hold tager vi udgangspunkt i de traditionelle Hatha yogaøvelser, som giver styrke, smidighed og balance i krop og sind. Der vi være både stående, siddende og liggende øvelser.

Mere

Helsingør Sundhedshus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.30-19

Pilates og afspænding

Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser. Pilates styrker din kropsbevidsthed og forbedrer din kropsholdning gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop.

Mere

Trekronerskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.45-19.15

Energiopbyggende Hatha yoga, Trekroner m/ Kirsten H. Nikolaisen

Det skal være en daglig glæde at bevæge sig - og derved at leve. Yoga er for alle og kilden til energi - livsenergi. Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne sæson, du skal melde dig på et yoga hold.

Mere

Heldagsskolen, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 17-18

Yin yoga 60 min (hold 4) 7 gange lige uger efterår

Yin yoga består af lange, dybe og blide stræk af kroppen. Du holder hver enkelt stilling i 3-5 minutter, så din krop for muligheden for at "smelte" og blive blød.

Mere

Park Vendia, Motion: Danseundervisning

Danse Mix

Velkommen til vores livlige dansehold, hvor vi bevæger os gennem tidens bedste musik fra din farmors ungdom og frem til i dag!

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 08.10-08.50

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Klitgården, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09-10

Yoga i Tversted - formiddage

Få en dejlig start på din dag med yoga! Yoga marinerer kroppen med bevægelse i dit åndedræts rytme. Musklerne styrkes og udfordres. Vi forlænger lemmer på kryds og tværs med nemme stræk.

Mere

Poulsker-Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Afspænding - hensyntagende

På dette hold veksler vi mellem styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser. Øvelserne kan afhjælpe spændingstilstanden i dine muskler, smidiggøre dine led og give dine tanke ro. Vi afslutter hver undervisningsgang med en afspænding.

Mere

Poulsker-Hallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10.40-12.15

Afspænding - Fibromyalgi

Vi starter med en blid. opvarmning af kroppen, og herefter arbejder vi med øvelser, der smidiggør og styrker. musklerne. Undervisningen foregår i et roligt tempo og vi slutter af med udstrækning og afspænding. Øvelserne vil blive.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.50-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende* hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Poulsker-Hallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12.25-14

Afspænding - Fibromyalgi

Vi arbejder med afspændende øvelser, der kan skabe en dyb forbindelse til kroppen og vække glæde og energi. Undervisningen foregår i et behageligt tempo og hver session afsluttes med en afspænding.

Mere

Det Gamle Rådhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

Hatha yoga - blid

Dejlig fyraftens yoga! Vi får liv kroppen med blide stræk og stillinger, udfordrer os selv med nye forfriskende måder at bruge kroppen på, bliver varme og får lidt sved på panden.

Mere

Kulturhuset - Arresten, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 18.30-20

Yoga specialhold - med yin yoga

Har din krop en skavank eller to eller har du været på benene hele ugen? Så er dette holdet for dig, hvor du får gavn af yin yogaens virkninger. Vi begynder liggende på måtten og giver krop og åndedræt opmærksomhed.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Tønder Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.30-10.45

Mindful pilates

Er en rolig og behagelig bevægelsesform, hvor du stående og primært liggende træner din krop med fuldt nærvær. Mindful Pilates er for alle men i særdeleshed oplagt til dig, der har skavanker, som der skal tages hensyn til.

Mere

Metal Bornholm, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.30-11

Senior Yoga grundkursus

I takt med at kroppen ældes er det vigtigt at opretholde smidighed, styrke og balance for at undgå skader. Yoga er en blid træningsform som hjælper dig med at bevare din krops vigør og dit sinds klarhed.

Mere

Tønder Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 11-12.15

Qigong

Er ældgamle kinesiske bevægelser der er rolige, nærværende, fordybende og som virker styrkende, strækkende og afstressende.

Mere

Multihuset i Østerlars, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.30-19

Klassisk Yoga

Velkommen til klassisk yoga, uforstyrret af den aktuelle mode og trends. Den klassiske yoga adskiller sig fra den mere fitnessorienterede yoga.

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 19.05-20

Motionsdans og bevægelse m/ Lene Nielsen

Motionsdans er en sjov, energisk og anderledes træningsform inspireret af zumba, der styrker din krop, koordination, fleksibilitet, balance og kondition. Formålet er at gøre din træning sjov på en anderledes måde - så du holder din krop stærk og smidig.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Osteoporose Hold

Dette er holdet, der især er egnet til alle med Osteoporose eller med smerter og nedsat bevægelighed i ryggen. Du vil få øget din kropsfornemmelse, din mobilitet, stabilitet, muskelkontakt og balance.

Mere

Roskilde Badene, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin - hensynt. m/Lena Maigaard

Dette hold er et hensyntagende hold* med motion i varmvandsbassin. Vores underviser Lena Maigaard er uddannet psykomotorisk terapeut i januar 2008 (tidligere afspændingspædagog).

Mere

Solrød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09-10

Senior yoga - hensyntagende m/ Ina C. Harle

Blid og nænsom Hatha yoga, hvor vi tager os god tid til at finde os til rette i stillingerne, og ligeledes god tid til at tage hensyn til den enkeltes behov. Vi vil især have fokus på mobilitet og balance, men også løbende opbygge styrke.

Mere

Solrød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.25-10.55

Hatha yoga for alle, hensynt. m/ Lea Dalsgaard

Vi bevæger os igennem klassiske yogastillinger i et dynamisk tempo. Det gør vi på en måde, hvor du får trænet alle de vigtige muskler. Vi arbejder med at hydrere bindevævet og derved smidiggøre og styrke det.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 08.15-09.45

Go Form

For dig der vil holde din krop bevægelig og i gang. Timen foregår i godt selskab med god energi og musik som understøttende redskab. Der arbejdes med øvelser for hele kroppen.

Mere