Spring til indhold

Arrangementer

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.10-17.10

Yin Yoga

Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin. Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 - 5 minutter.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik (H)

Holdet er for dig, der har et bevægelseshandicap, en dårlig ryg eller svære muskelinfiltrationer. Vi laver øvelser i det varme vand, hvor vores bevægelser er lettere at lave. Varmen og bevægelserne blødgør de stive muskler.

Mere

Sønderborghus, Motion: Danseundervisning kl. 18.30-17.45

Sønderborg Lindy Hoppers - Hold: SLH-E, Begynder efterår

Forårs sæson begynder dans fra Januar-Juni 2024.

Mere

Pris: 650 kr

Sønderborghus, Motion: Danseundervisning kl. 20-16.30

Sønderborg Lindy Hoppers - SLH-E Let øvet niveau efterår

På dette niveau vil du få finpudset din teknik, så du bliver en bedre Lindy Hop danser.

Mere

Pris: 650 kr

Vinderup Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19.15

Pilates for letøvede - Vinderup

Holdet er for dig, som kender til grundprincipperne indenfor pilates-træning. Hvis du har dyrket yoga eller anden lignende træning, vil du også kunne deltage på holdet.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10.30

Hatha Yoga

I denne yogatime tager vi udgangspunkt i Hatha yogaen med sin rolige tilgang. Her arbejder vi nogle gange aktivt med vores styrke og balance, andre gange blidt med smidiggørelsen af kroppen og overgivelsen ind i stillingerne.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 10.45-12.15

Blid Hatha

I denne yogatime arbejder vi nænsomt og blidt med kroppen gennem lange stræk og rolige bevægelser, og vi skaber sammen et rum, hvor du kan prioritere dig selv og finde indre ro.

Mere

Skolen på Duevej, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.15

Pilates - begynder/let øvet

Pilates er en effektiv træningsteknik, som giver dig en optimal træning af mave og ryg samt opbygger din core og giver dig en bedre holdning. Derudover styrker Pilates din krop og din udholdenhed.

Mere

Gigantium, Motion: Andet motionstilbud kl. 19.15-22

Curling Kick-off - Oktober 2024

Bliv klar til næste OL. Nu kan du tilmelde dig vores kick-off, begynderkursus i Aalborg Curling Klub. Du kommer på et hold med masser af sjov sammen med andre begyndere og lærer alle spillets grundelementer fra bunden.

Mere

Pris: 500 kr

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 15.15-16.45

Bækken, lænd og bækkenbund - hensyntagende

Du lærer at afhjælpe gener og forebygge ubalancer i bækken, lænd og bækkenbund. Kroppen bliver arbejdet igennem med funktionelle øvelser, der er rolige og skånsomme.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for mænd *

Til "Yoga for mænd" vil vi i en rolig atmosfære arbejde hele kroppen igennem i en vekselvirkning mellem klassiske yogastillinger og supplerende øvelser, der smidiggør, styrker og vedligeholder kroppen.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.45-12.15

Stille yoga *

Stille yoga bruger elementer fra yin yoga og restorativ yoga og derved arbejdes kroppen roligt igennem i et samspil mellem dyb afspænding af muskler og blide stræk af bindevæv.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 12.30-14

Senior yoga 60+ *

Senior yoga er for dig der er over de 60 år og ønsker at gå til noget yoga. Yogalektionen sammensættes af klassiskhatha yoga og supplerende øvelser, der. tilsammen stiler mod øget sundhed, velvære og livskvalitet. Fysiske.

Mere

Metal Bornholm, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Pilates for Seniorer

Vil du gerne gøre noget for dig selv og holde dig i form, så du stadig har kræfter og energi til alt det andet, du også vil nå.

Mere

Metal Bornholm, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17.15-18.45

Hatha yoga med flow og åndedræt

Pas godt på din krop med ugentlig yoga træning. Kom til yoga og vedligehold dig selv med omsorgsfuld træning, der giver styrke, smidighed, og skærper opmærksomheden på dit åndedræt.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 17.30-18.15

Zumba

Er en blanding af dans og aerobic og udøves til latinamerikansk musik. Zumba er god konditionstræning, hvis du giver den gas. Zumba er sjovt og effektiv træning, der giver meget livsglæde.

Mere

Sandbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.30

Step advanced

Step Styrke. Holdet der udfordrer fysik og koordination. Holdet er for alle og/eller for dig, der vil presses lidt ekstra. Vi har en fest med sjov koreografi på steppen samtidig med at pulsen, forbrændingen og hjernen udfordres.

Mere

Fælleshuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hens. Fordybelses yoga - onsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

Joan's Yogaskole, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for øvede

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga 1 måske 2 år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden for at kunne arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger, så du får forståelsen for, hvorfor nogle stillinger kommer før.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.45-18.15

Meditativ YogaPilates - let øvede

Stress af, mens du får trænet hele kroppen. Du ligger ned en god del af tiden og følger guidningen med lukkede øjne, mens. du fordyber dig i øvelserne og falder ind i dig selv i et kropsligt nærvær. Vi styrketræner og afspænder i en.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Meditativ YogaPilates - øvede

Lad dit sind falde til ro, mens du gradvis. synker ind i et kropsligt nærvær. Du følger guidningen med lukkede øjne meget. af tiden, mens du fordybet i dig selv træner mave, ryg, baller, skuldre, arme. og ben.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 08.30-10.30

Fordybelses yoga - onsdage

Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer. Der kan være stor variation i øvelserne.

Mere

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 09.30-10.30

Step for begyndere

Step er en sjov og energisk træningstime, hvor vi bruger stepbænke til at forbedre konditionen. Vi kombinerer trinbevægelser i forskellige sværhedsgrader og hører god og motiverende musik.

Mere

Bryrup Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga i Bryrup

Onsdag. Kurset bygger på. styrkende, strækkende og afspændende øvelser, som de fleste mennesker er i. stand til at. udøve. Du kommer til at få en større kropsbevidsthed og at udvide din bevidsthed. både indad og udad.

Mere

Joan's Yogaskole, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 19.50-21.40

Yoga for øvede

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga. 1 måske 2 år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden for at kunne. arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger, så du får forståelsen for,.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det 33 grader dejligt varme vand.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Svømmetræning

Hensyntagende vandmotion m/ Lene Bobsin

For deltagere med nedsat bevægelighed fx pga. knæ, hofte og rygproblemer,. Overvægt, muskel -eller knoglelidelser, problemer med balance m.m. Det varme vand kan smertelindre og afhjælpe og styrke svage led og muskler.

Mere

Café Glenten, Motion: Danseundervisning

Zumba Gold & Salsa Motion

Denne variant af Zumba er tilpasset den voksne aldersgruppe. Ligeså glad, ligeså frisk med musik der passer til +40.

Mere