Spring til indhold

Arrangementer

Camønogaarden/stillevandringer, Motion: Vandretur/stavgang 19:00 - 10.00

Mælkestillevandring i Dark sky på Møn. Natmad, overnatning og morgenmad på Camønogaarden

Vi går i stilhed favnet af mørket og enkle guidede meditationer ud i Dark sky ved Møns klint i 3 timer. Under stjernerne, mærkevejen, og den kraftfulde natur. Overnatning på Camønogaarden Stubberup Havevej 2 4791 Borre.

Mere

Pris: 996 kr

AOF Gladsaxe, Motion: Vandretur/stavgang 2 mødegange kl. 07.55-18

Tranedans ved Hornbogasjöen, Trollhättan og Arns Rige

Der er traner lige så langt øjet rækker. De kommer helt fra Spanien hvert forår i marts - april for at gøre sig klar til at lægge æg og få deres afkom på vingerne, så hele familien kan rejse tilbage til det varme Spanien igen i efteråret.

Mere

AOF Viborg Aftenskole, Motion: Andet motionstilbud 2 mødegange kl. 10-13

Meditation: Union of Three Hearts

Har du brug for at finde ro og åbne. hjertet i kærlighed og fordybelse?. Denne hjertefulde meditation kan. lede til en kontakt med dyb indre fred i tillid, glæde og samhørighed. Du lærer at slappe af i hele.

Mere

Helsingør Sundhedshus, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-11

Udendørs motion for seniorer

Vi mødes foran hovedindgangen til Helsingør Sundhedscenter til udendørs motion. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Vi bevæger vi os rundt om sundhedscentret, bl.a. på cirkelbroen der er 100 meter lang.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 14.15-15.30

Rygtræning (H)

Forhindrer dine smerter dig i at deltage på almindelige motionshold, vil dette være noget for dig. Vi arbejder med øvelser, som opbygger og vedligeholder alle muskler i hele kroppen. Individuel vejledning efter behov. Max. 8 deltagere pr. hold.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for alle

Tag en pause fra hverdagens travle puls. På holdet arbejder vi med smidighed og styrke i både krop og sind og har fokus på nærvær og indre ro.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-20

Yin og genopbyggende yoga med Anette

Yin yoga er. stille og indadvendt praksis. Der især fokusere på kroppens bindevæv og. meridian flow. Alle timer. begynder med små opvarmnings øvelser, før vi begiver os ud i de længere. varende stræk. I Yin yoga er.

Mere

Multisalen ved fodboldstadion, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 17-18.40

Ball-stik

Medvirker til et bedre kredsløb og styrker hele kroppen. Det mindsker appelsinhud, muskel infiltrationer og åreknuder. Mød gerne op i praktisk tøj der sidder tæt, men ikke stramt.

Mere

Sæby Kirke, Motion: Vandretur/stavgang kl. 11-16

Natur og kunst - gåtur sæby-gershøj og med kig ind i Gunhilds Galleri

Turen starter og slutter på P-pladsen ved Sæby kirke. Hornsherredvej 436, Sæby, 4070 Kr. Hyllinge. Der går også en gangsti ud fra Sæby mod Lillemosen, hvor du holder retning mod nord, (holder til højre )og du støder til på skolestien lige før vinmarken.

Mere

Gratis

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 16-16.45

Bassintræning for hele kroppen Kvinder

Hensyntagende specialundervisning. For personer med muskel- og ledproblemer omkring skulder, bryst og arm (herunder brystopererede), forårsaget af slid og belastning, skader, gigt og andre sygdomme, følger af operation, lymfødem o. lign.

Mere

Charlottenlund Station, Motion: Danseundervisning

Groove dans

Er en sjov, let og enkel dansetime! Vi bruger simple bevægelser og lette trin og danser til en masse dejlig musik af forskellige genrer. Vi danser til samme rytme og bruger hele rummet.

Mere

Det gamle Bibliotek, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 16.15-17

Qi Gong

Lær kunsten at bevæge livskraften i krop og sind med bløde langsomme. bevægelser i en form for meditativt nærvær. Alle kan være med, hver fra sit. udgangspunkt. At arbejde med Qi Gong giver bedre kropsbevidsthed og.

Mere

Terndrup Medborgerhus, Motion: Danseundervisning 09:30 - 11.30

Seniordans

Nyt i Terndrup! Skøn musik bringer danseglæden frem. Danseformen giver motion, styrker kroppens funktioner, balancen, kredsløbet og hukommelsen styrkes. Dansen er tilpasset den voksne gruppe og alt forklares trin for trin. Kom og dans, det bliver sjovt.

Mere

Pris: Ca.400 kr

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.30-17.30

Dans og bevægelse

Er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin og bevægelser træner ALLE kroppens muskelgrupper. Dansen styrker din smidighed og balance, pulsen bliver aktiveret og du får en bedre kropsbevidsthed.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19.05-20.35

Bevæg dig mand

Fitness-styrke-bevægelighed for alle.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 12.30-14

KOL-fokus på lungerne

Hensyntagende undervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 14.10-15.50

Træning for knæ, hofter og ankler

Hensyntagende undervisning. For dig der mærker det slidte "bentøj" begynde at svigte. Du træner stabilitet, styrke og balance omkring de enkelte led og den funktionelle sammenhæng mellem disse.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 18.15-19.50

Mavedans - Fortsætter

Mavedans for fortsættere er holdet for dig, der har danset mavedans i et par sæsoner og har kendskab til dansens grundbevægelser. Her dykker vi ned i sværere eller længere dansekombinationer og vi kan også arbejde med rekvisitter.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med Anette

Undervisningen består af en kombination af klassiske yoga øvelser (Hatha yoga) mobilitets og funktionstræning. Kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang med styrkeøvelser, blide stræk og statiske træk (yin yoga).

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 17.15-18.15

Aften Yoga v/ Kirsten W Modvig

LOF Sorø tilbyder Onsdags aften YOGA for DIG i 2024 med Kirsten Wej Modvig. Onsdags aften-yoga for dig. Onsdage kl. 17.15 til 18.15, gratis prøvegang 3. januar, holdforløb starter 10. januar.

Mere

Bremdal Aktivitetscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.45-18.15

Yoga for MÆND i alle aldre

For både begyndere og let øvede. En allerede igangværende gruppe, der hilser alle nye medkursister velkomne. Du vil hurtigt finde ud af at yoga bestemt også er til mænd!

Mere

Buddinge Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 17-18.30

Motionsgymnastik - kvinder

Mere

Herlev Byskole Afd. ELV, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion med pilates og afspænding

Ved hjælp af træning, kan du lære at bruge din krop mere optimalt. Med denne træning for du både styrket kroppen, og forbedret din kropsholdning.

Mere

Stengård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion og kondi

I topform eller ej - alle kan være med. Vi arbejder kroppen igennem i et frisk tempo med øvelser, der øger styrke og smidighed, forbedrer kondition og koordinationsevne og aktiverer venepumpen.

Mere

Løjtegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud 25 mødegange kl. 17-18.15

Sjov motionstime M/K med boldspil for seniorer

Hensyntagende specialundervisning. Dette hold er specielt designet til ældre voksne (mænd, og kvinder), der. ønsker at opretholde deres fysiske form på en sjov og inspirerende måde med. hyggeligt samvær med andre.

Mere

Løjtegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud 25 mødegange kl. 18.20-19.30

Rytmisk motionsgymnastik

Kom og vær med på vores gymnastikhold, hvor vi får rørt hele kroppen til god musik og smil på læben i en hyggelig atmosfære. Undervisningen er varieret og har forskellige formål: - Forbedre din styrke. Bevægelighed.

Mere

Spraglehøjgaard, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 16.10-17.40

Yoga og koncentration

Meditation for ro og centrering i hverdagen.

Mere

Spraglehøjgaard, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 18-19.30

Yoga for større velvære

Yoga smidiggør kroppen, styrker og løsner for spændinger og har en gavnlig virkning på muskler, led, organer og kirtler. Desuden er der øvelser, der stimulerer kredsløbet og fordøjelsen. Åndedrætsøvelser, der giver et godt velbefindende.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud 27 mødegange kl. 11.15-12.45

Afspænding/optræning

Et kursus for dig med nedsat bevægelighed, som f.eks. på grund af smerter i skuldre, ryg, hoved eller nakke, eller problemer med gigt, ischias eller balance, ikke kan følge almindelige motionshold.

Mere

Virklund Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17.15-18.15

Yin Yoga

Består af blide. bindevævsstræk og er for alle både nybegyndere og øvede. Yin yoga forbedrer kroppens. smidighed, reducerer smerte og giver ro til nervesystemet. Du vil blive guidet grundigt gennem.

Mere