Spring til indhold

Arrangementer

Xpadel og Golf, Motion: Ketchersport kl. 07-09

Træningsforløb, Øvet for de morgenfriske

Træningsforløb er for dig der har fået træning i de basale slag og har fået trænet dem. Du har nu styr på den rolige forhånd/baghånd og kan placere bolden rolig rundt på banen.

Mere

Pris: 1500 kr

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 16.30-18

Yoga med Connie

Klassisk Hatha yoga med både stående, siddende og liggende øvelser, der alle vil styrke og smidiggøre hele kroppen, og som vil udføres i et roligt tempo og med inddragelse af åndedrættet.

Mere

Skærbækhus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18

Mindfull Yoga - Skærbæk

På holdet "Mindfull yoga" bevæger vi os i et roligt tempo med fuld opmærksomhed på nuet. Vi laver blide yoga-stillinger og forskellige øvelser, som tilpasses dig og din krop.

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 08-09

Vandgymnastik for gravide

Er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding

Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem, med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Mere

AOF Yoga Studio, Motion: Andet motionstilbud 16:30 - 18:00

Styrkende blid Yoga incl. balance

Yoga med PernilleB har 3 fokus punkter - vejrtrækning, mobilitet og balance. Vejrtrækning fordi det er afgørende for hele din livskraft, mobilitet handler om at gøre kroppen så bevægelig som mulig, og balance fordi livet handler om balance.

Mere

Pris: 1000 kr

Fælleshuset, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12-13.30

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Fælleshuset, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19.15-20.45

Iyengar yoga

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Hollænderhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 23 mødegange kl. 09.30-10.40

Gymnastik og afspænding i Dragør

Let muskeltræning, balance, smidighed og afspænding. Du kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem. Vi tager hensyn til dine behov og arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løser op for dine spændinger i kroppen.

Mere

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 18-19.15

Kropslære og træning med bolde og elastikker

Vi varmer alle kroppens muskler op, fra top til tå. Derefter fortsætter vi med specielle øvelser, for at få trimmet mave, hofter, lår og ikke mindst skuldre og nakke, som til tider kan være lidt stive.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga fyldt med power med Hanne Klinke i Slagelse

Kom op af sofaen og bliv smuk, smidig og stærk med en times koncentreret yoga fyldt med power. Holdet er for dig, som ønsker en yogaform, der udfordrer dig på din styrke, balance og smidighed, og som har mindre fokus på afspænding.

Mere

Fælleshuset, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 10-11.30

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 09.40-10.40

Let motion og styrke 65+

Vi træner, griner og sveder med udgangspunkt i hvad du formår. Vi træner koordination, balance, styrke, kondition og smidighed. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser der støtter kroppens bevægelser i hverdagen.

Mere

Vestergade 10, Motion: Cykeltur

Cykelferie - Mors Rundt - 5 dage

Du følger den kystnære solrute Mors Rundt. En fantastisk cykeltur for hele familien. Overnatning på små hyggelige kroer og 1 nat på B&B. Dagsetaper 25 - 35 km.

Mere

Pris: 3095 kr

Vestergade 10, Motion: Cykeltur

Cykeltur med Charme - 8 dage

Limfjordslandet er et fremragende cykelområde. Her får du 6 dagsetaper, der rummer det hele. 3 gange krydser du Limfjorden på denne fantastiske naturskønne cykeltur. Dagsetaper 35 - 50 km.

Mere

Pris: 3995 kr

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10

Pilates for alle

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud 23 mødegange kl. 09-10.30

Hatha yoga - kvinder

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud 23 mødegange kl. 10.45-12.15

Hatha yoga - kvinder

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Andet motionstilbud 25 mødegange kl. 10.20-11.30

Let motion og afspænding M/K

Du lærer at træne kroppen med øvelser, der hjælper på spændinger i musklerne, bevarer og genopretter muskelstyrken og leddenes bevægelighed.

Mere

Broparkens Festsal, Motion: Danseundervisning 2 mødegange kl. 09-13

Workshop - Vild med dans i en weekend

Hop med på bølgen og kombiner motion og udfordringer med masser af gode grin. Kurset kræver ingen forudsætninger andet end godt humør. Vi prøver kræfter med forskellige standard- og latindanse f.eks. vals og cha cha cha m.m. Tilmelding i par.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Andet motionstilbud 2 mødegange kl. 10-13

Qi Gong: Taoistisk Selvmassage

Vil du lære at stresse af og styrke. energien i kroppens organer med taoistisk selvmassage?. Kurset vil give dig basal indsigt i. en naturlig og let tilgængelig måde at kunne lindre mental stress, hovedpine,.

Mere

Casa Bailar, Motion: Danseundervisning kl. 11:00

Cubansk son & salsa weekend - 21 workshops

Er du klar til mere son og salsa? Glæd dig til endnu en sonweekend. Igen krydrer vi det hele med cubansk salsa. Vi byder på hele 21 workshops, når vi igen åbner dørene til: "Cubansk son & salsa weekend" den 16. 17. marts fra kl. 11 (døren åbner kl 10).

Mere

Pris: Fra 50 kr

Vinderup Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 15-15.45

Varmtvandstræning for gigtramte

Træning i varmt vand er den mest effektive behandling mod slidgigt, og gør at smerter og stivhed mindskes. Træningen styrker muskler, balance og generelle velbefindende.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09.45-11.15

Yoga for ryg, nakke, skuldre

Har du problemer med f.eks. nakke, skuldre eller ryg kan du være med her. Der tages individuelt hensyn til deltagernes forskellige skavanker.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 11.40-13.10

Hatha yoga for alle m/ Trine Lau Bæk

Den klassiske yoga har en gavnlig virkning på krop og sind og formålet er at øge kroppens vitalitet og sundhed samt skabe balance fysisk og mentalt.

Mere

Høng Skole, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 16.15-17.45

Klassisk yoga for mænd og kvinder m/ Wini Hald

Velkommen til YOGA med vores dygtige og erfarne underviser Wini Hald. Den klassiske yoga dyrkes i rolig tempo, hvor du når ind i dig selv med fuld opmærksomhed på krop, sind og åndedræt under hele forløbet.

Mere

Østergården, Motion: Gymnastik/aerobic

Afspænding og bevægelse - hensyntagende

Formålet med denne træning er at blive bedre til at mærke, afhjælpe og. forebygge belastninger, at styrke og lindre og samtidig få mere energi og. velvære i kroppen.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Andet motionstilbud

Pilates

Er en kombination af styrketræning og strækøvelser, som koordineres med. vejrtrækningen. Øvelserne tager. udgangspunkt i kroppens center (de dybe mave- og rygmuskler). Pilates er for.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi træner i det 33 grader dejligt varme vand. Vandet varmer dine muskler og led op, så du nemmere kan udføre de forskellige øvelser, og det varme vand mindsker samtidigt belastningen på dine led betragteligt.

Mere

Aabenraa Sundhedsklinik, Motion: Gymnastik/aerobic

Medi Yoga

Dette hold er for dig som kan være ekstra udfordret på bevægeligheden. MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet.

Mere