Spring til indhold

Arrangementer

Yoga ved Søerne, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 15-16.30

Yoga for en bedre ryg

På dette hensyntagende hold har vi fokus på øvelser, som styrker ryggen. Vi arbejder med stående, liggende og siddende positioner samt holdningskorrigerende øvelser og bevidsthed om optimal funktion i dagligdagen.

Mere

Hans Rømer Skolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.30

Yoga klasse for begyndere - Åkirkeby

Har du tænkt på, om yoga kunne være noget for dig, så grib chancen nu for at finde ud af det! Yogaklassen som stille og roligt sætter dig i gang.

Mere

Gulkrogcentret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Styrkende pilates for alle

Har du brug for at bevæge din krop i øvelser, og samtidig ønsker at styrke din krop og sind, så er dette hold noget for dig. Du vil øge dine musklers styrke, balance og smidighed.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.55-11.25

Dans og bevæg dig glad og afspænding m/ Henriette Vedsegaard

Bevæg dig glad. Kroppen skal holdes i form hele livet. På dette hold arbejder vi med styrke, smidighed, balance, koordination, bækkenbund, holdning, udholdenhed og korte danseserier med flamenco som krydderi.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende

Har du smerter og nedsat bevægelsesfrihed, er hensyntagende gymnastik i 34 grader varmt vand et fantastisk supplement til genoptræning/vedligeholdelse.

Mere

Løgumkloster Distriktskole, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Blid hverdagsyoga for alle - Løgumkloster

Velkomne til et yoga hold hvor vi vil arbejde med Hata yoga som kan være langsom, men også dynamisk og styrkende yoga form, hvor vi bruger åndedrættet til at komme. ind i de forskellige stillinger.

Mere

AOF Svendborg, Motion: Andet motionstilbud kl. 17 mødegange kl. 09.30-11.30

Demenshold - motion, sang og fællesskab

Motion, Sang, Samvær og Fællesskab for demente i eget hjem. Holdet er oprettet i samarbejde med Svendborg Kommunes demensafsnit.

Mere

Gentofte Hospital, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.30-19

Træning - hjerte/kredsløb

Efter en hjerteoperation eller en blodprop i hjertet er det af stor betydning at dyrke motion. Via forskellige gymnastiske øvelser forbedrer vi kredsløbet, udfordrer udholdenheden og lærer vores fysiske reaktioner og grænser at kende.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud

Puls og Styrke

Bevæg dig sund, rask og glad, hvor vi arbejder i hurtigere tempo med fokus på god form.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 09-10.30

Bevæg dig sund rask og glad

Få hele kroppen varmet op og arbejdet igennem. Du kan følge med i tempo og finde udfordringer. Dette er et godt hold for dig, der vil forebygge skader, vedligeholde kroppen, genoptræne en svag ryg eller øge kropsbevidstheden.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 16.30-17.30

Senior Yoga for ældre (Hensyntagende)

Det bliver en lektion med blid yoga og fokus på åndedræt. Du bliver ført ind i yogaøvelser som øger leddenes bevægelighed, forlænger dine muskler, sænker dit blodtryk, giver bedre koncentration og større energi.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Lene Bobsin

For deltagere med nedsat bevægelighed fx pga. knæ, hofte og rygproblemer,. Overvægt, muskel - eller knoglelidelser, problemer med balance m.m.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensynstagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 17.10-18.20

Cardio-pilates

På dette kursus kombinerer vi de tonende og smidiggørende pilates-øvelser med fedtforbrændende kredsløbstræning. Det er sjovt og samtidig enormt god motion!

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 18.30-19.40

Pilates

Er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 32 mødegange kl. 08.45-09.30

Aqua fitness

Er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16:00

#Overvægt i Fællesskabet Fed Bevægelse og Slow flow

Fed Bevægelse med noget Slow Flow i DGI Huset Vordingborg kl 16.00 Der trænes så krop og sind bliver rørt. Mødes i Øvre sal. Tag drikke, måtte, håndklæde med. Der er mulighed for bad. Medlemspris 550.

Mere

Pris: 300 kr

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 16.30-18

TriYoga Basics - level 1 med Pernille i Slagelse

TriYoga®. Basics/level 1 er for dig der enten har gået på. TriYoga® Basics hold,. eller har andet yogaerfaring. Grundformen er bygget op, og vi flyder på bølgen. af dynamiske kriyas og statiske asanas.

Mere

Læreruddannelsen UCC og Metropol, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-10.15

Motion i vand - sommerhold

Har du lyst til at komme i form på en »anderledes« måde?. Her tilbydes behagelig og effektiv motion i vand, der giver velvære til hele kroppen. Du får rørt alle muskelgrupper og løsnet op for spændinger i nakke, skuldre og ryg.

Mere

Lyngby Stadion og Lyngbyhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 16-17.10

Pilates - let øvede/øvede - sommerhold

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 08.45-09.50

Pilates for alle

En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow! Pilates er en fuldkommen måde til at motionere, konditionere at rehabilitere kroppen. som formindsker smerter i ryggen, virker præventiv i forhold til skader, bringer kroppen.

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 15.30-16.45

Yoga for mænd (x7) m/ Dorthe A. Nylander

Du behøver hverken at kende yoga udtryk eller have dyrket yoga før - bare kom som du er. Måske kroppen føles stiv og brugt? Er ønskescenariet en større bevægelighed, måske en mindre øm krop eller at få ro i hovedet?

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 19.30-21.30

Iyengar Yoga for begyndere og øvede

Yoga giver dig stabilitet og udholdenhed, også på det. mentale plan. Vores erfarne undervisere lærer dig klassiske yogastillinger og. afspændingsøvelser samt viser dig, hvordan du bruger dit åndedræt mest. hensigtsmæssigt.

Mere

Living Studios, Motion: Andet motionstilbud 11:00-12.15

Yoga for visdommens alder

Et senior yoga forløb over 8 gange som styrker, (af)balancerer og genoplader din krop i et skønt fællesskab 1 gang om ugen. Din underviser Catie, er fysioterapeut, kropsterapeutog yogalærer og tager sig rigtig godt af dig.

Mere

Pris: 750 kr

AOF i Nærum, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10-11.30

Pilates- og yogainspireret bevægelse

Pilatesystemet det oprindelige system,. "The Art of Controllogy" af J. H. Pilates. Dette specielle system tilbyder både fysisk og mental træning, der giver øget velvære og mental styrke.

Mere

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-18.55

Yoga for mænd m/ Pernille B. Michaelsen

Du behøver hverken at kende yoga udtryk eller have dyrket yoga før - bare kom som du er. Måske kroppen føles stiv og brugt? Er ønskescenariet en større bevægelighed, måske en mindre øm krop eller at få ro i hovedet?

Mere

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-19.55

Hatha yoga for alle m/ Pernille B. Michaelsen

Yogaen kan lære dig at finde tilbage til dig selv. Den kan finde dine grænser og udvide dem både fysisk og mentalt, så du bliver i stand til at hvile i den du er og få en fysisk og mental balance.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.15-10.25

Pilates

Er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.50-12

Pilates

Er et unikt, holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændingen nedsættes.

Mere