Spring til indhold

Arrangementer

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 16.30-18

Yoga - Aabenraa

Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet.

Mere

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere

SFS-Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 17:30-18:30

Retro aerobic + cirkeltræning

Først en halv times aerobic efterfølgende med styrketræning som cirkeltræning (skift mellem stationer).

Mere

Pris: 550 kr

SFS-Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18:30-19:45

Step/kondition/styrke

En kombineret time hvor der hele vejen igennem skiftes mellem stepaerobic, konditionstræning (TABATA) og bodytoning (styrketræning). God fedtforbrænding og toning af de store muskelgrupper. Forhåndskendskab til stepaerobic vil være en fordel.

Mere

Pris: 650 kr

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 16.30-17.30

Linedance for begyndere

For dig der har lyst til at lære at danse Linedance, og gerne vil starte helt. fra bunden. Lindedance er spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan derfor være.

Mere

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 17.45-18.45

Linedance for let øvede

For dig der før har prøvet at danse Linedance og har fået lyst til at lære. mere. Lindedance er en spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan være med,.

Mere

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 19-20

Linedance for øvede

For dig der er øvet i linedance og har mod på at udfordre dig selv med nye. danse. Lindedance er en spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan være med,.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 17-18.30

Body-sds grundtræning - Ledmobilitet - styrke af ryg og skuldre

Hensynstagende undervisning - små hold. Body Self Development's " Body-sds" er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Svømmetræning 4 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det 33 grader dejligt varme vand.

Mere

Stevnshallen, Motion: Danseundervisning 19:00 - 20.30

Begnderhold i Argentinsk tango på Stevns

Begynderundervisning i Argentinsk tango 8 gange kl. 19.00 - 20.30 For dig der er nybegynder i argentinsk tango Du behøver ingen forudsætninger for at starte på dette hold. Du skal dog melde dig til sammen med en dansepartner.

Mere

Pris: 100 kr

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle - Vejle

"Yoga for alle" er et hold, hvor niveauet tilpasses holdets deltagere. Vi tager udgangspunkt i hatha yoga og fokuserer på at udføre de klassiske yogastillinger, så de passer til din krops formåen.

Mere

Asgård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17.15-18.30

Motionsdans og bevægelse m/ Evy Sampson

Dans dig glad på dette hold. Dette hold er for dig, som elsker musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen. På holdet får vi pulsen op til skøn musik, og hele kroppen bliver arbejdet igennem med små lette danseserier.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic

Mensendieck

Der er max 3 deltagere på hvert hold, så der er tid til dig. Få det bedste ud af den krop du har med Mensendieck, som er en slags "kørekort til kroppen" og de korrektioner øvelserne giver dig.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 09-09.45

Senior liv og bevægelse i Lellinge m/ Ina Ellermann

Kom og vær med til senior liv og bevægelse i Lellinge Multihal hver torsdag morgen kl. 9.00-9.45. Vi får gang i kroppen - mens vi har det sjovt og hyggeligt.

Mere

Bakkeskolehallen, Motion: Andet motionstilbud 09:30 - 12.00

Motion for alle 60 +

Mere

Pris: 150 kr

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Hensyntagende Yoga med Mandy Zhu

I denne yogaklasse fokuserer vi på at balancere kroppens energi og pleje. hvert enkelt organ. Hver øvelse er skabt til at frembringe harmoni i specifikke. energistrømme i kroppen ved at åbne bestemte lukkede punkter i meridianbanerne.

Mere

Sundhedshuset i Hanstholm, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.15-17.45

Bevægelse og krop, humør i top

På kurset. lærer du, hvordan du kan træne kredsløb, smidighed, styrke og stabilitet for. hele kroppen relateret til de skavanker du døjer med og med tilpasninger efter. behov. Der lægges vægt på at motion og bevægelse gerne må være sjovt.

Mere

Egebjerg Motionscenter, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 13-14.30

Fysisk træning for seniorer 60 +

Vi arbejder med forskellige træningssystemer i såvel vægttræningen som kredsløbstræningen. Træningen foregår under vejledning af erfaren underviser.

Mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem, Motion: Danseundervisning 13 mødegange kl. 15.30-17.30

Seniordans

Er for alle. aldre. Det er en danseform, hvor man kan komme alene eller tage sin partner. med. Der er ingen der bliver bænkevarmere. Danseformen giver god motion, glæde. og dejligt samvær. Vi danser til dejlig musik.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 16.35-17.50

Hatha Yoga

Yoga giver energi og psykisk velvære. Gennem rolige og dybtvirkende fysiske øvelser kombineret med åndedrætsøvelser styrkes og strækkes muskulaturen - leddene smidiggøres - kredsløbet stimuleres og balancen forbedres. En god kropsholdning opnås.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 18-19.30

Hatha Yoga

Yoga giver energi og psykisk velvære. Gennem rolige og dybtvirkende fysiske øvelser kombineret med åndedrætsøvelser styrkes og strækkes muskulaturen - leddene smidiggøres - kredsløbet stimuleres og balancen forbedres.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic

Blid yin inspireret yoga og bevidst åndedræt m/ Ditte Hørmark

På holdet her får du blid, afspændende og meditativ yoga - som giver dig de bedste betingelser for at afspænde og blødgøre både kroppen og sindet. De lette styrkeøvelser giver dig en sund kropsholdning og bedre balance.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning hensynt. m/ Merete Huusmann

Hensyntagende varmtvandstræning er for dig, der ønsker træning i varmt vand. Du har måske nedsat bevægelighed på grund af overvægt, muskel -eller knoglelidelser, problemer med balance, knæ, ryg, hofter eller andre udfordringer.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotved pilates med Liselotte Le Dous

Gotved pilates er en perfekt blanding af bløde, rytmiske bevægelser fra Gotvedgymnastikken med det formål at opvarme kroppen og skabe kropsbevidsthed. Pilates er den rolige og effektive grundtræning fra inderst til yderst.

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 07.30-08.30

Stott Pilates let øvede/øvede

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Stott Pilates

Vi arbejder med Stott Pilates, Pilates er et super effektivt og skånsomt træningsystem, der giver en sund og god kropsholdning. Derudover er Pilates eminent til at forebygge skader, samt til genoptræning, når skaden er sket.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-11

Hens. Fordybelses yoga - torsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere