Spring til indhold

Arrangementer

Rødding Centret, Motion: Andet motionstilbud

GOK bevægelse for gigt ramte i varmt vand

I samarbejde med Gigtforeningens Oplysningskreds i Rødding. Vi laver bevægeøvelser i vand, målrettet dig, der har funktionelle problemer i bevægeapparatet, såsom gigt, ryglidelser, nakkeproblemer, udskiftede led eller andre hæmmende lidelser.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - Aabenraa

I træningen vil der blive lagt vægt på, at undervisningen er alsidig, og at den tilgodeser behovet for stabilisering af muskelgrupperne og bevægelse generelt. Træningen foregår i et bassin med 32 grader varmt vand.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10.30-11.10

Varmtvandstræning (hensyntagende)

Målgruppen er personer, der har behov for skånehensyn i forhold til træningen. Der trænes i små hold og i dejlig varmt vand.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13-14.30

Mindful yoga

Er en blanding af langsomme, blide bevægelser - de fleste siddende og liggende kombineret med Yin yogaens dybe bindevævsstræk.

Mere

Midtbyhallen (Tidligere SG hal), Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 11.30-13

Styrketræning 60 +

Styrketræning for seniorer 60 +. Seniorstyrketræning i SOLO Fitness for dig, der gerne vil holde dig i form. med styrke, udholdenhed, balance og kondition. Vi træner hele kroppen, får.

Mere

Gulkrogcentret, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 16.15-17.15

Træning i vand (hensyntagende) - Vejle

Døjer du med ledsmerter, dårlig ryg, gigt eller lignende? Så er mit hensyntagende hold lige noget for dig. Vandet, som er dejlig varmt, og træningen har en god virkning på både sind og krop.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 17.15-18.45

Yin Yoga

Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin. Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 - 5 minutter.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Osteoporose Hold

Dette er holdet, der især er egnet til alle med Osteoporose eller med smerter og nedsat bevægelighed i ryggen. Du vil få øget din kropsfornemmelse, din mobilitet, stabilitet, muskelkontakt og balance.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 08.15-09.45

Go Form

For dig der vil holde din krop bevægelig og i gang. Timen foregår i godt selskab med god energi og musik som understøttende redskab. Der arbejdes med øvelser for hele kroppen.

Mere

SFS-Hallen, Motion: Danseundervisning 18:00-19:00

Zumba fitness

Du behøver ikke at være danser for at kunne dyrke Zumba, som er en blanding af fitness og dans. Du kan selv sætte tempoet, og de simple dansetrin som du vil, det gør at alle kan være med, og får en fornøjelig workout med sved på panden.

Mere

Pris: 550 kr

Broager Skansen, Motion: Danseundervisning 19:00-20:00

Zumba fitness

Timen er for alle. Du behøver ikke at være danser for at kunne dyrke Zumba, som er en blanding af fitness og dans. Du kan selv sætte tempoet, og de simple dansetrin som du vil, det gør at alle kan være med, og får en fornøjelig workout med sved på.

Mere

Pris: 550 kr

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 08.30-09.15

Aqua-flow for gravide - Holstebro

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide - med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære.

Mere

Dansekapellet, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 11-12

Babyrytmik og tumlastik med RytmikGrete (4-12 mdr.)

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 11-12.15

Nænsom Yoga i Maribo

Blid yoga med henblik på træning af ryg, hvor vi arbejder med åndedræts øvelser, balancen og blide yogastræk, der er mulighed for at tage individuelle hensyn. Det eneste det kræver, at du kan komme op og ned fra en måtte på gulvet.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 14.30-15.10

Varmtvandstræning - Aabenraa

I træningen vil der blive lagt vægt på alsidig undervisning, som tilgodeser behov for stabilisering af muskelgrupper og bevægelse generelt.

Mere

Kildesalen, Motion: Andet motionstilbud 13:00 - 14:30

De syv chakraer

Disse udgør syv energicentre i kroppen, som begynder ved vores haleben (rod chakra) og ligger hele vejen op langs rygsøjlen og slutter over vores hoved (krone chakra). De syv chakraer opsamler og afgiver energi i forhold til deres individuelle frekvens.

Mere

Pris: 1000 kr

Kildesalen, Motion: Andet motionstilbud 15:00 - 15:50

Styrke og konditionstræning - unge

Jeg vil guide dig igennem flere forskellige "trænings stationer", hvor du både vil blive udfordret på din styrke og din kondition. Jeg vil udfordre dig på din udholdenhed, med øje for hvilket niveau du træner på.

Mere

Pris: 560 kr

Odder Center for Uddannelse, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Medi yoga

MediYoga er en kombination af aktive og stille øvelser, meditation, mantras, afspænding og fokuserende åndedrætsøvelser.Øvelserne kan også udføres siddende på en stol.Yogaen har en dokumenteret effekt på stressrelaterede sygdomme, smerter og.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hens. Fordybelses yoga - fredage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for dårlige rygge

Hensyntagende undervisning. Har du ondt i ryggen? Så er du kommet til det rigtige hold. På dette hold styrker og smidiggører vi ryggen og arbejder også med nakken og skuldrene og.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Mindfulness Yoga/Pilates (Hensyntagende)

Træn din krop med Mindfulness. Yoga giver smidighed, og mulighed at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. Pilates giver dine muskler styrke, og giver dig lange og slanke muskler, og øger din kropsbevidsthed.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga med hensyn

Hensyntagende undervisning. Har du ondt i ryggen? Så er du kommet til det rigtige hold. På dette hold styrker og smidiggører vi ryggen og arbejder også med nakken og skuldrene og.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.35-13.05

Mediyoga og Mindfulness yoga (Hensyntagende)

Mediyoga er en svensk udviklet yogaform, ud fra det mest oprindelige og kraftfulde inden for traditionel yoga. Mediyoga søger at skabe sundhed og balance hos mennesker. I Mediyoga bruges vibrationens og stemmens kraft via mantraer.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 07-08

Go'morgen yoga

Hatha yoga har sit udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Undervisningen balancerer styrke med smidighed og bevægelse med åndedrat og meditation. Vi udfører stillingerne i et roligt tempo.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning med Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes på en måde, som ikke er mulig på landjord.

Mere

Holbæk Sportsby, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - efterår 2023

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer med led, ryg og muskler - (F.eks. gigt eller andre lidelser), da træningen i vand er skånsom og vandets opdrift giver dig større bevægelsesfrihed i vand end på land.

Mere

Klinikken, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11-11.55

Pilates -begyndere

Til Pilates er der fokus på de stabiliserende muskler omkring rygsøjlen og bækken specielt, samt de store led; hofter og skuldrer. Kroppen bygges op indefra, - svage muskler styrkes, og stramme muskler udspændes.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.20-12.05

Aqua Rytmik

Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på. kroppen er så behagelig, fordi vandet masserer den, samtidig med at du udfører.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12.10-12.55

Vandgymnastik Hensyntagende

En aktivitet der er åben for alle, men primært henvender sig til borgere som har "bøvl" med led-, muskel- eller senesmerter, overvægt, gigt, handicap efter ulykke/sygdom mv.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13-13.30

Svømning & Bevægelse i vand

Kurset er tilpasset udviklingshæmmede og borgere under FSU. Kurset henvender. sig til deltagere i alle aldre og begge køn, der har behov for en mere. individuel kropstræning. Bevægelse i vand gør det nemmere at træne muskler og.

Mere