Spring til indhold

Arrangementer

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 08.30-09.40

Pilates med yogatwist

Kombinationen af yoga og pilates er en fantastisk start på dagen og ugen. På holdet arbejder vi med at styrke din krop på en skånsom, men effektiv måde, samtidig med du styrker din balance og koordination.

Mere

Skottegårdsskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.40

Pilates - for en sund krop

Pilates er for dig, der gerne vil blive stærkere og mere fleksibel. I Pilates trænes hele kroppen igennem, også de mindre muskler som stabiliserer kroppen. Træningen giver dig en stærk smidig krop, bedre balance og forbedrer din holdning.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 08.30-09.25

Aquaflow for gravide - Holstebro

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide - med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære.

Mere

Gjern Kultur og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09-10.15

Callanetics - Gjern

Tirsdag formiddag. Callanetics kan beskrives som en blanding af "gammeldags" gymnastik, yoga, pilates og ballet. Det vidunderlige ved callanetics, er at man får en hel bonus-pakke ud af træningen.

Mere

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.15

Callanetics - Voel

Tirsdag. eftermiddag. Callanetics. kan beskrives som en blanding af "gammeldags" gymnastik, yoga, pilates og. ballet. Det vidunderlige ved callanetics, er at. man får en hel bonus-pakke ud af træningen.

Mere

Aktivitetscenter Rådmandscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga i Skælskør med Birgith Laursen

I yogaundervisningen arbejdes der med alle former for yogastillinger, både dynamiske og statiske. Vi arbejder med aktiv udstrækning og styrketræning med fokus på en sund ryg for at skabe en stærk, balanceret og fleksibel krop.

Mere

Kultur- og Medborger Huset40, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 08.15-09.45

Blid yoga

Er for dig, der kan lide yoga, der er nede i tempo. Vi starter vores praksis med at "lande" på yogamåtten og skabe ro i sindet med en meditation, efterfulgt af blide yoga-øvelser i roligt tempo, der er inspireret af både Hatha og Yin.

Mere

Det Gamle Rådhus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Yin yoga med Liselotte

Yin yoga fokuserer på langsomme stræk og stillinger, der typisk holdes i længere tid. Du er i stillingerne 2-5 minutter, og derfor skal det være acceptabelt fra start, så kroppen finder roen. Det gør den, når du lytter til kroppens dagsform.

Mere

Distriksskole Stenløse, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Body-SDS grundtræning

I træningen arbejder vi med centrerende øvelser for led, der samtidig styrker muskulaturen - og vi kommer hele kroppen igennem. Vi fokuserer på brug af det dybe åndedræt i øvelserne, som et vigtigt element i din afspænding og centrering.

Mere

Torup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.15-17.45

Iyengar yoga for begyndere og let øvede

Med stor fokus på at placere kroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne.

Mere

Torup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18-19.30

Iyengar yoga

Med stor fokus på at placere kroppens enkelte dele præcist i forhold til hinanden opbygges udholdenhed og balance mellem styrke og smidighed. Gennem præcision og fastholdt opmærksomhed udvikles de finere aspekter af stillingerne.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 16.30-17.30

Yoga - Shakti Naam

Max. 12 deltagere. Shakti Naam er en helt unik og fantastisk form for yoga, der blev udviklet i 2006 af Dr. Joseph Michael Levry, men har været længe om at udbrede sig i Danmark.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 19-20

Ansigtsyoga

For et friskere og yngre udseende ved hjælp af bl.a. akupressur, massage og ansigtsyoga. Dette gør huden mere spændstig med stærkere muskler som øges i volumen og derved udglatter rynker og ujævnheder.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.30

Body-sds grundtræning-Ledmobilitet-styrke af ryg/skuldre

Hensynstagende undervisning - små hold. Body Self Development's " Body-sds" er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker.

Mere

Stenstrup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.30

Yoga m/ Grethe Bundgaard

På dette hold vil der være fokus på blide og glidende bevægelser og stræk som stimulere bindevævet. Åndedrættet, balance og meditation er en integreret del at den blide yoga. Du ønsker at din krop er i balance og at du kan få en god nattesøvn.

Mere

Egholmskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 19-20.30

Hensyntagende Hatha Yoga

Man behøver ikke være smidig for at gå til yoga. På dette hold kan alle være med uanset fysisk form. Undervisningen tilpasses til der hvor hver enkelt elev er.

Mere

Yoga Moves, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 11-12

Pilates

Blide. stræk i dit vejrtræknings tempo, hvor alle kan være med. Vi. laver styrkende øvelser, balance og gode stræk specielt for bækkenbund og ryg.

Mere

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.15

Motion for mænd

Torsdag. eftermiddag. Hvis du ønsker en træning, som gør dig. bedre rustet til at klare hverdagen, så er dette hold noget for. dig. Måske har du rygproblemer eller. muskelspændinger i nakke og skuldre?

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 19-20.30

Bevægelsesglæde for gigtramte

Gigttræning er til dig der i det ene eller andet omfang lider af en gigtsygdom.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 08.50-10

Pilates for alle

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14.25-15.10

Træning for ryg, nakke og skuldre

Holdet er et hensyntagende hold og henvender sig til dig, der oplever tilbagevendende, måske diffuse, smerter i ryg, nakke og skulder.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 09.30-10.30

Pre-balletskole med en voksen (3-6 år)

På pre-balletskolen fokuserer vi på, at alle børn får opmærksomhed på deres udviklinger. Det er derfor vi altid har små hold, hvor de får både udfordringer og sjov med lege.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 12-13

Qigong

Er meditation i bevægelse, hvor man med rolige bevægelser, blide stræk, åndedrætsøvelser og visualisering, bevæger Qi (vores livsenergi) rundt i kroppen.

Mere

Høng Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.15-17.45

Klassisk yoga for mænd og kvinder m/ Wini Hald

Velkommen til YOGA med vores dygtige og erfarne underviser Wini Hald. Den klassiske yoga dyrkes i rolig tempo, hvor du når ind i dig selv med fuld opmærksomhed på krop, sind og åndedræt under hele forløbet.

Mere

Hornslet idræts- og kulturcente, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.15

Pilates

Er. en yderst effektiv træningsform hvor alle kan være med. Der arbejdes med. kontrollerede bevægelser igennem åndedrættet, der styrker den dybe. stabiliserende muskulatur og stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.45-11.52

Mor/barn pilates med babymassage og motorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17-18

Pusterumstimen for alle

Max. 12 deltagere. Pusterumstimen er et ugentligt afbræk i hverdagen med varieret undervisning i blide, langsomme øvelser for hele kroppen, udstræk, afspænding, meditation, visualisering, vejrtrækningsteknikker og fri bevægelse.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 18-19

De 5 tibetanere

Max. 12 deltagere. "Kom ud af hovedet og ned i kroppen" med de 5 kraftfulde øvelser, der har rødder i de tibetanske munkes gamle traditioner.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.15-16.45

Fascial flow - en metode med bindevævet i fokus

Dette 8 ugers forløb giver mulighed for at undersøge på egen krop, de mange fordele der er ved et sundt og smidigt bindevæv.

Mere