Spring til indhold

Arrangementer

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 19.05-20.35

Ballet og styrketræning - øvede

Ballet er det ultimative udtryk for yndefuldhed! For at nå dertil skal der trænes maksimal udstrækning, fysisk form, koordination, balance og kroppens musikalitet.

Mere

Vadumhallen, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik i Vadum Hallen*

Til vandgymnastik laver vi opvarmningsøvelser, derefter øvelser med og uden redskaber, hvor vi arbejder med styrke, balance, udholdenhed og vejtrækning. Vi slutter af med at lave udspændingsøvelser i vandet - alt sammen til musik.

Mere

Kvartershuset i Løget, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 08.45-10.15

Morgenyoga - Løget Høj

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

Kvartershuset i Løget, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle - Løget Høj

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

Seniorhuset på Højagercentret, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 13.30-15

Blid yoga - hensyntagende - Jelling

Hensyntagende yoga er skånsom træning for både kroppen og sindet målrettet deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker. Har du f.eks. dårlig ryg eller nedsat bevægelighed er det vigtigt fortsat at holde dig i gang og træne kroppen.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 15-16.30

Yoga Restorativ og Dynamisk træning

Giver glæde, velvære og energi. Der undervises i meget fysiske øvelser, hvor strækkene udføres med ryggen i balance. Alle muskler bliver smidige og stærke. Leddene bevæges korrekt, så belastningen bliver minimal og blodgennemstrømning og energi maksimal.

Mere

Hjordkær Forsamlingshus, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 16.30-18

Yin Yoga - Hjordkær

Yin Yoga er en mindful, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at strække bindevæv, led og sener og løsne op for spændinger, såvel fysisk som mentalt.

Mere

Vojens Bibliotek, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Gåtur fra Sundhedscenter Vojens

Gåturer fra Sundhedscenter Vojens, vi går hver onsdag ca 1 time sammen med Hans Christian Møller 23394562.

Mere

Gratis

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga - også med osteoporose - Vejle

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for øvede

Giver glæde, velvære og energi. Der undervises i meget fysiske øvelser, hvor strækkene udføres med ryggen i balance. Alle muskler bliver smidige og stærke. Leddene bevæges korrekt, så belastningen bliver minimal og blodgennemstrømning og energi maksimal.

Mere

Ringsted Svømmeland, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin - hensyntagende

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer i led, ryg og. muskler. Træningen er skånsom, og du har større bevægelsesfrihed i. vandet end på land. Varmtvandstræningen foregår i et bassin med vand, som.

Mere

Ringsted Svømmeland, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin - hensyntagende

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer i led, ryg og muskler. Træningen er skånsom, og du har større bevægelsesfrihed i vandet end på land.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 18.30-20.10

Aften Qi Gong

Qi Gong er moderen til Tai Chi og en del af den kinesiske medicin. Det er en bevægelses- og energitræning, som styrker helbred, knogler, indre organer og immunforsvar. Blandt træningseffekterne er indre ro, øget koncentrationsevne og velvære.

Mere

Sundhedscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 19-20.30

Yoga for let øvede til øvede - sommerhold v/ Gitte Mechlenburg

Yoga for let øvede til øvede. Der arbejdes med alle former for yoga stillinger. Der vil både blive arbejdet. dynamisk og statisk. Der vil være plads til at arbejde med omvendtstående stillinger, hvis det. ønskes.

Mere

Sundhedscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 20.40-21.40

Aften Yoga - sommerhold v/ Gitte Mechlenburg

Kom til en times aftenyoga, hvor vi arbejder hele kroppen. igennem med rolige, styrkende øvelser og blide afspændende stillinger med et. fokus på åndedrættet. Der afsluttes med en kort guidet afspænding.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 10:00-11:30

Yoga for alle hos AOF Amager

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser.

Mere

Pris: 440 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 13:30-15:00

Yoga for begyndere hos AOF Amager

Er du ny til yoga, men nysgerrig på hvad yogaen kan give dig? Så er du kommet til det helt rigtige hold. Det her hold er nemlig for både usmidige og smidige begyndere.

Mere

Pris: 440 kr

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle - Forårshold

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 12.20-13.50

Kol - fokus på lungerne - Sommerhold

Hensyntagende specialundervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 17-17.45

Hensyntagende træning efter kommunalt genoptræningsforløb

Holdet henvender sig til dig, som er i gang eller har været i gang med et genoptræningsforløb i kommunalt regi efter en operation - og som fortsat har brug for funktionel, guidende og hensyntagende træning.

Mere

Sundby Idrætspark, Motion: Fodboldtræning kl. 15.05-15.55

AC Amager Academy - Teknik Skole Forår (17/4-17/6)

Teknik Skole Forår ! Vi fortsætter successen og træner mandage, tirsdage og torsdage 17/4-17/6. Få boostet din teknik og kom og deltag i træning med god stemning, god intensitet og tid til at fordybe sig.

Mere

Pris: 1495 kr

Falkoner Fitness, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18.30-20

Zumba

Motion for alle - uanset alder og fysik. Du behøver ikke at være en god danser eller være i supergod form. Zumba er danse-fitness, hvor du svinger hofterne til salsa, merengue, reggaeton og andre latinamerikanske danse.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Hatha flow yoga

Her dyrker vi dynamisk yoga, hvor stillingerne udføres i et "flow" og kædes sammen med åndedrættet. Det er yoga, der styrker og strækker din krop samt øger din fleksibilitet og fokus. Du guides til nærvær i nuet og dybere kontakt med dig selv.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-10.40

Pilates

Er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 19 mødegange kl. 11.15-11.55

Varmtvandstræning (hensyntagende) - Aabenraa

Målgruppen er personer, der har behov for skånehensyn i forhold til træningen. Der trænes i små hold og i dejlig varmt vand.

Mere

Humletoftens Plejecenter, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09:30

Gåture torsdage

Gåture fra Humletoften indgang plejecenter, der vil være mulighed for kaffe i Humletoften, vi går sammen med Karl Erik Hagensen 30593405, der er ca 30- 45 minutters gang.

Mere

Gratis

Nustrup Kirke, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Gåture fra Nustrup Kirke

Vi går sammen med Anne Grethe Gram gåturen varer ca 1 time kirkepladsen 6 6500 Vojens.

Mere

Gratis

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 21 mødegange kl. 11.10-11.50

Hensynstagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 21 mødegange kl. 11.50-12.30

Hensynstagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende* hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere