Spring til indhold

Arrangementer

Skamlingsbanken | Museum Kolding, Motion: Vandretur/stavgang kl. 11-16

Juleløb på Skamlingsbanken - Skattejagts gåtur i naturen

På Skamlingsbanken har vi gjort klar til jul for alle vores børnefamilier Skamling Juleløb: Skattejagts-gåtur i Skamlingsbankens natur for hele familien Vil I ud i naturen og gå, så har vi to sjove jule-"løb" klar til jer.

Mere

Gratis

Yogamo, Motion: Andet motionstilbud 17:00-18:00

Flow & Meditation mandag kl. 17-18

Holdet henvender sig til dig, der har lyst til at styrke din intuitive sans og bevæge dig i et bølgende og frit flow, kombineret med meditation. Det er en form jeg selv elsker og som jeg laver dagligt. Nu har jeg lyst til at dele det med dig.

Mere

Pris: 600 kr

Romalt Kultur- og Forsamlingshus (v/Romalt aktivitetshal), Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11-11.45

Leg og nærvær med din baby

På motorikholdet. for babyer 4-6 mdr. skal vi lave sanglege, udfordre motorikken igennem øvelser. og vi skal lave baby massage. Vi arbejder.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 08.30-10

Yoga - til alle med forskudte arbejdstider

Forkæl dig selv med yoga om formiddagen og bliv klar til aftenvagten, til at hente børn eller hvad din dag ellers byder på. Du kommer til at ligge, til at sidde, til at stå og til at strække kroppen i alle retninger.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 13.40-14.55

Efterfødselsyoga - til dig og din baby

Efterfødselsyoga/Moryoga. Kom i form efter fødslen med yoga, hvor der er fokus på. bækkenbund, kernemuskulatur, ryg, nakke, skuldre og arme.

Mere

AOF Yoga Studio, Motion: Andet motionstilbud 17:00 - 18:30

Yoga - Hormoner i Balance

Hvis du har brug for at give dig selv og din krop en masse kærlighed og selvomsorg, er dette kursus, måske noget for dig. På kurset vil vi arbejde med øvelser, der hjælper på hormonelle ubalancer. Særligt pms og overgangsalderen.

Mere

Pris: 1000 kr

Gotvedenergi, Motion: Andet motionstilbud 18:30 - 19:45

Dynamisk og rolig hatha yoga

Hatha yoga mobiliserer, balancerer, styrker og strækker kroppens led. De simple stillinger, varierende solhilsner og/eller krigerflows udføres i koordination med åndedrættet. Der afsluttes med dybdeafspænding. 1.yogasession er gratis. Dernæst betaling.

Mere

Gratis

Sundbyøsterhallen, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 18-19.30

Hip hop beginners - english class

This class is for beginners in hip hop, although if you have any experience in dancing, you're more than welcome to join.

Mere

Sundbyøsterhallen, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 19.30-20.30

Waacking for beginners

Waacking for beginners: This class is for all genders, where we'll use our sneakers and get down to some funky disco music.

Mere

Aktivcentret, Motion: Andet motionstilbud kl. 14

Motionscafe

Mere

Pris: 20 kr

Stengård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16-16.45

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 13.40-14.50

Træning på stol - hensyntagende

Knager det i. kroppen og har du lyst til at få mere bevægelighed, styrke og forståelse for. din krops muligheder? Her får du en sjov og effektiv træning til de behov,. netop du har. Her er plads til at være forskellige. Det kropslige og det.

Mere

Brændgårdskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18-19.15

Groove

Er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert.

Mere

Frk. Helsekost, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 18.15-19.15

Qi Gong - Haderslev

Qigong er kinesiske helseøvelse, som kan anvendes både forebyggende, styrkende og helbredende. De langsomme, rolige bevægelser styrker muskler, sener, knogler og nerver, samt forbedrer balancen, blodcirkulationen og fokus.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.25

Qi Gong for alle hensynst. m/ Isabel Lohmann

Qi-gong, mindfulness, bevægelse og åndedræt - en rolig rejse til sundhed og harmoni. Mit Qi-gong forløb er til dig der ønsker at: · blive fri for smerter i led og muskler. · Øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.

Mere

Skensved Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.15-11.15

Senior yoga - hensyntagende, Skensved m/ Ina C. Harle

Blid og nænsom Hatha yoga, hvor vi tager os god tid til at finde os til rette i stillingerne, og ligeledes god tid til at tage hensyn til den enkeltes behov. Vi vil især have fokus på mobilitet og balance, men også løbende opbygge styrke.

Mere

Jyllingehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-10.55

Qi Gong hensynt., Jyllinge m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.15-11.45

Bevægelse og afspænding

Vi mødes mandag formiddag for at pleje vort velbefindende og mærke glæden ved at bevæge os til god musik. Vi skal styrke muskler, led og kredsløb og arbejde med udspænding, koordination og balance.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.45-13.15

Yoga med hensyn

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, som har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

Trænings-og aktivitets center Kernehuset, Motion: Danseundervisning 13 mødegange kl. 12.15-13

Linedance begyndere

Kan du. lide at danse? Linedance er sjov motion. for alle - uanset alder. Du danser alene, så du behøver ingen partner. Her. læres de grundliggende trin. Dansene er begynderdanse, der vil blive.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 13.45-14.55

Træning for fibromyalgi-ramte - hensyntagende

Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør muskler og led uden skadelig belastning. Afspænding og små blide bevægelsesforløb, som støtter kroppens naturlige bevægemønstre i de daglige funktioner. Det foregår i et roligt tempo.

Mere

Reersøhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 14-15.30

Hensyntagende yoga - Reersø

På dette hold kan du sagtens være med,. hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som. afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Trænings-og aktivitets center Kernehuset, Motion: Danseundervisning 13 mødegange kl. 15.45-16.30, 13 mødegange kl. 16.45-17.30

Linedance begynder+/letøvet

For dig der har danset Line Dance i mindst et par sæsoner,. og som kender - og har rimelig godt styr på de fleste grundtrin. På dette hold lærer du danse med flere. grundtrin/udfordringer.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.30-17.45

Hatha yoga m/ Susanne Grange

Dette hold henvender sig primært til dem, som gerne vil bruge yogaen i deres dagligdag, til at bevare balance både mentalt og fysisk.

Mere

Rynkevangskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Hensyntagende yoga - Kalundborg

På dette hold kan du sagtens være med, hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Bavnebakkeskolen, Motion: Danseundervisning 16:50 - 18.45

Seniordans

Denne danseform tilpasset den voksne gruppe. Skøn musik bringer danseglæden frem. Du får dejlig motion, styrker kroppens funktioner, balancen, kredsløbet og hukommelsen styrkes. Alt forklares trin for trin. Gratis prøvegange. Håber vi ses!

Mere

Pris: Ca 350, - kr Aftales efter start

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Hindsholmskolen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 17.30-18.45

MindYoga

NB: bemærk ny tekst: Yoga-øvelser med blide stræk, balance og pauser, hvor vejrtrækningen er vores fokus ved hver øvelse. Vi laver øvelser for at gøre mave og ryg muskler stærke og stabile sammen med de andre muskler og led i kroppen.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.40

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der afsluttes med afspænding og udspænding.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13-14.15

Osteoporose hold (H) - Aulum

Kom og vær med - og få et aktivt liv med osteoporose. Træningen på dette hold er målrettet deltagerne. Træningen bliver sammensat, så der bliver taget individuelle hensyn.

Mere