Spring til indhold

Arrangementer

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 08.30-10

Yoga med De 5 Tibetanere

De 5 tibetanere - kom godt i gang. Et kort introduktionsforløb til de 5 tibetanere. Du lærer De 5 Tibetanske Riter, så du er godt rustet til selv at fortsætte træningen derhjemme, hvis det er det du ønsker.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18

Yoga for begyndere/let øvede

Dette. er holdet for dig, der gerne vil mere i dybden med dig selv. Vi træner. kropsbevidsthed gennem klassiske yogastillinger, som både styrker og smidiggør. din krop. Du bliver vejledt og taget hånd om, så du finder ind i stillingen.

Mere

Utterslev Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion og kondi for mænd

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga - seniorer

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 08.50-10.20

Hatha yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 10.30-12

Let motion, Hatha yoga og afspænding

Du lærer at træne kroppen med øvelser, der hjælper på spændinger i musklerne, bevarer og genopretter muskelstyrken og leddenes bevægelighed. Du får også yogaøvelser og slutter med afspænding. Medbring: Yogamåtte & tæppe.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 10-11.30

Gotvedgymnastik

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 18.15-20.05

Yoga for øvede

Du. skal have yogaerfaring og en god kropsbevidsthed for at kunne deltage på dette. hold. Det er en fordel, at du har arbejdet med at fordybe dig og er i stand til. at holde koncentrationen, for vi holder stillingerne i længere tid. Der vil.

Mere

Herlev Ringvej 75, Motion: Svømmetræning 31 kursusdage kl. 12.30

Bevægelse i varmtvandsbassin kl. 12.30 - 13.15

Underviser: Betina Wegner. Der undervises på dette hold i afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin. Det varme vand virker afslappende på kroppen, samtidig sørger vandets opdrift for en større bevægelsesfrihed.

Mere

Pris: 1800 kr

Herlev Ringvej 75, Motion: Svømmetræning 31 kursusdage kl. 13.15

Bevægelse i varmtvandsbassin kl. 13.15 - 14.00

Underviser: Betina Wegner. Der undervises på dette hold i afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin. Det varme vand virker afslappende på kroppen, samtidig sørger vandets opdrift for en større bevægelsesfrihed.

Mere

Pris: 1800 kr

Glyngøre Hallen, Motion: Vandretur/stavgang

Long Lonely Wolf Walk 2024

Mere

Langvang idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-13

Randers Q PigeCamp 2024

Velkommen til Randers Q PigeCamp!Er du klar til tre dage fyldt med fed fodboldtræning, hoppeborg, sjove aktiviteter, slikbod, lækker frokost og masser af hygge? Så er Randers Q PigeCamp lige noget for dig!

Mere

Pris: 595 kr

Kedelhallen, Motion: Danseundervisning kl. 15

Copenhagen Salsa Festival

Salsa Libre Copenhagen presents: The 12th annual Copenhagen International Salsa Festival 10-11-12 of May 2024.

Mere

Entré

Surfstranden, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-15

Skimboard | Club Fanø

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Mere

Pris: 225 kr

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 18.15-20

Yin og genopbyggende yoga med Anette

Yin yoga er. stille og indadvendt praksis. Der især fokusere på kroppens bindevæv og. meridian flow. Alle timer. begynder med små opvarmnings øvelser, før vi begiver os ud i de længere. varende stræk. I Yin yoga er.

Mere

Sydpolen, Motion: Andet motionstilbud 13:00 - 14:30

Stimula - MoBeLe & babymassage (6 mdr.+)

MoBeLe er motorik, bevægelse og leg. Gennem leg med bevægelse og sanser opbygges barnets motorik. I 0-2 års alderen lægges fundamentet oppe i hjernen for børns udvikling. Via motorikken og sanseindtryk udvikles hjernen, så den bliver klar til læring.

Mere

Pris: 880 kr

DGI-Byen, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik for gravide

Er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Fitness/styrketræning 11 mødegange kl. 15.10-16.20

Styrketræning i maskiner

Her er den ideelle motionsform, hvis du vil styrke din krop. Der tilbydes en varieret og effektiv træning af muskler og led. Derved kan du opnå en større styrke, øget smidighed og en forbedring af konditionen.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 16.25-17.55

Styrke og stræk for kvinder - inkl. maskintræning

Vi træner hele kroppen, så du både bliver stærkere og får større udholdenhed. Vi taler om, hvordan du skal træne for at få en god kropsbalance. Du lærer at lytte til din krop, så du kan arbejde med de områder, som kræver ekstra styrke.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 15-16

Yoga for Sunde Former v/ Kirsten W Modvig

Yoga. for dig med en fyldig krop. Måske er du også stiv i kroppen og har lidt. skavanker. Det er der plads til på dette hensyntagende hold. Her er yogaen. tilpasset, så der skabes plads til fx mave, barm og lår.

Mere

Sundbyøster Idrætsanlæg, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11-12.30

Hatha yoga - seniorer

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Sortedam Skolen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16-16.45

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Sortedam Skolen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17-17.45

Voksen/barn gymnastik - 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 14-15.40

Bevægelse for personer med knogleskørhed

Har du knogleskørhed og vil du gerne træne i trygge rammer?. Specialundervisningen på dette hold omfatter øvelser, der styrker muskulaturen, din koordinationsevne og balancen, så du mindsker risikoen for at falde og pådrage dig brud.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16-17.40

Afspænding / yoga / meditation

Med en kombination af afspændings- og yoga øvelser træner vi styrke og smidighed af hele kroppen, inkluderende balance og koordinations øvelser. Undervejs inddrages opmærksomheden på åndedrættet og kropsbevidstheden.

Mere

Østergaards Aktivitetscenter, Motion: Danseundervisning 14:00 - 15.30

LINE DANCE, sjov motion, samvær og glæde

VIL DU VÆRE MED? Holdet er for begyndere og let øvede. Gratis prøvetime og introduktion til grundtrin for begyndere. Sæsonen kan variere, men består af 10 lektioner af halvanden time inklusive pause. Henvendelse: udvalgsformand Lona Nilsson, tlf.4086 0431.

Mere

Pris: 400 - 500 kr afhængig af deltagerantal

Yoga ved Søerne, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 15-16.30

Yoga for en bedre ryg

På dette hensyntagende hold har vi fokus på øvelser, som styrker ryggen. Vi arbejder med stående, liggende og siddende positioner samt holdningskorrigerende øvelser og bevidsthed om optimal funktion i dagligdagen.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Hatha yoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11-12

Motion og bevægelse med hensyn

Hensyntagende specialundervisning. Savner du aktivt, hyggeligt og samvær med andre mennesker?. Motionsgymnastik - til afvekslende og skøn musik. Vi starter altid timen med at varme muskler og led op.

Mere