Spring til indhold

Arrangementer

Birkerød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Bevægelse i vand (varmvandbassin). Bevægelse i vand er for dig, der er udfordret af slid- og/eller. leddegigt, osteoporose eller andre udfordringer i bevægeapparatet. Det er en.

Mere

Lergravsparkens Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-17.15

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Lergravsparkens Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17.25-18.10

Voksen/barn gymnastik - 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

N.J. Fjordsgades skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 19-20

Wellbi Harmoni-øvelser

Tone din krop - Find din indre power - Opnå harmoni og fred. Det er en times aktive bevægelser, hvor du styrker og smidiggør din krop. Vi har musik til undervisningen og bevidste åndedræt til de fleste øvelser.

Mere

Islevbadet, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09-10.30

Motion og afspænding

Bevægelse og træning af hele kroppen, hvor alle kan være med. Vi begynder med en grundig opvarmning og arbejder videre med koordination, balance, sving, gang, trin, evt. små serier, styrke, stræk, elementer fra Pilates og har fokus på åndedrættet og.

Mere

Fjerritslev Kultur & Seniorcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 16.30-18

Mindfulness med yoga og Chi Gong

Yoga og Golden Wings Chi gong øger din kropsbevidsthed gennem koordination af bevægelse og åndedræt - åndedrættet er altafgørende for en velfungerende krop.

Mere

Gyngemosehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Body SDS - grundtræning

Et unikt, dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Regelmæssig træning vil forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17.45-19

Pilates begynder/let øvede

Pilates begynder / let øvede. Pilates er sekvenser af langsomme, kontrollerede udførte bevægelser. Effektiv træningsteknik der styrker den dybe stabiliserende muskulatur, og som stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.

Mere

Gladsaxe Sportcenter, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 13.15-14

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Pilevejens Festlokaler, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for alle (Bjerringbro)

Giv dig selv tid til yoga, og du får til. gengæld mere ro og energi til dagens udfordringer. Hatha Yoga er en meditativ. yoga, som giver ro i sindet. Du lærer at få åndedrættet integreret i. øvelserne, som både udspænder og styrker.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.40

Styrketræning på gulv for 50+

Intensiv træning til god musik med maksimal effekt! Vi styrker alle kroppens muskler med forskellige redskaber som elastikker, vægte, bolde og egen kropsvægt.

Mere

Energicenter Voldparken, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 16-16.45

Husum ECV: Parkour 6-9år

Til parkour vil du lære din krop at kende på en ny måde. Det handler om at kunne skubbe sine grænser men samtidig have det sjovt der, hvor man befinder sig.

Mere

Pris: 600 kr

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10

Glad og i form

På dette hold får du gennemarbejdet dine led. Der arbejdes med balancen med udgangspunkt i kroppens centrum. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Vi laver øvelser og styrketræning for hele kroppen ved egen kropsvægt og der vil indgå yogaøvelser.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.40

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder,. hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved. bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Virker styrkende og afbalancerende på både krop og sind. Vi arbejder med smidiggørende og styrkende øvelser for hele kroppen, med kropsbevidsthed og holdning.

Mere

Yogalicious By Mia, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.30-12

Yoga

For dig med. skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller andre fysiske. skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som er skånsom. træning i et roligt tempo. Med yoga kan du.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 11.30-13

Yoga for seniorer - hensyntagende

Når vi bliver ældre begynder kroppen at give lyd fra sig, det kan være du har ondt i knæene, hoften begynder at drille eller ryggen begynder at være lidt stiv. Vi arbejder med hele kroppens bevægelighed og med nervesystemet.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.50-17.20

Yoga med pilates

Traditionel Hatha Yoga tilsat styrkende pilates-øvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Undervisningen er varieret og sikrer, at kroppen bliver arbejdet igennem med både større styrke, spændstighed og udholdenhed i sigte.

Mere

Herlev Hospital, Motion: Andet motionstilbud kl. 13.50-14.45

Bassintræning, Herlev Hospital Hold 3

I januar 2024 starter varmtvandstræning på Herlev Hospital. Vores instruktør glæder sig til at se så mange som muligt. Vi har tre hold med op til ti personer på hvert hold. Der er plads til alle og der vil blive taget hensyn til forskellige behov.

Mere

Pris: 450 kr

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 12.30-14

Rygtræning for damer

Rygtræning med udspænding/ afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 14-15.30

Genoptræning af kroppen

Genoptræning af arme, ben og krop m.v. Hensyntagende hold, for deltagere med. et handicap. Kun damer. Hensyntagende hold!

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 15.30-17

Rygtræning - mixhold - hensyntagende hold

Rygtræning med udspænding og afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med at styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 27 mødegange kl. 17-18.30

Dynamisk kropstræning

Velkommen til holdet, hvor du får en fantastisk frisk og bevidstgørende gymnastik, hvor hele kroppen arbejdes grundigt igennem på en sund og hensigtsmæssig måde.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Motionsgymnastik M/K

Hold dig i form med motion og styrketræning. Få pulsen i vejret og gør noget godt for dig selv. Der er god musik til gymnastikken.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud 30 mødegange kl. 13-14

Aqua Fitness

Mere

Herlev Ringvej 75, Motion: Svømmetræning 30 kursusdage kl. 19

Aqua-rytmik

Underviser: Betina Wegner. Der undervises på dette hold i afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin. Det varme vand virker afslappende på kroppen, samtidig sørger vandets opdrift for en større bevægelsesfrihed.

Mere

Pris: 1100 kr

Herlev Ringvej 75, Motion: Svømmetræning 30 kursusdage kl. 20

Aqua-rytmik

Underviser: Betina Wegner. Der undervises på dette hold i afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin. Det varme vand virker afslappende på kroppen, samtidig sørger vandets opdrift for en større bevægelsesfrihed.

Mere

Pris: 1100 kr

Falkoner Fitness, Motion: Fitness/styrketræning 30 mødegange kl. 11.10-12.40

Træning - hofte/knæ inkl. maskintræning

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 12-13.30

Hatha yoga

Mere