Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga - hensyntagende

Hensyntagende. Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 17.45-19.25

Yoga for alle

Holdet er for alle. Du kan både deltage, hvis du ingen erfaring har og også, hvis du har dyrket yoga før. Det er ikke kun en yogaretning, vi dyrker, men flere forskellig.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 19.30-21.10

Yin Yoga

Er en stille og meditativ form for yoga. Du vil blive instrueret ind i en stilling, som du holder i op til fem minutter.

Mere

Fælleshuset, Boligorganisationen Tårnbyhuse, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 10-11

Stolegymnastik for pensionister - Tårnbyhuse

For dig, som gerne vil dyrke motion, men du har brug for en stol indenfor rækkevidde, i de fleste af hverdagens aktiviteter. Vi arbejder i bløde og korte intervaller, der giver ro til at mærke både bevægelsens og pausens energi i kroppen.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 12.45-13.55

Styrketræning på gulv 50+

Effektiv træning til god musik. Med små forskellige programmer og øvelser, får du styrket alle kroppens muskler med forskellige redskaber som elastikker, og egen kropsvægt.

Mere

Fælleshuset, Boligorganisationen Tårnbyhuse, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 11.30-12.30

Stolegymnastik for penisionister - Tårnbyhuse

Mere

Flintholm Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

(Bassindybden er 1,35 m). Hold for deltagere med behov for særlige hensyn. Afspænding og bevægelse i varmt vand (ca.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding

Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem, med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Mere

Hollænderhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 09.30-10.40

Gymnastik og afspænding i Dragør

Let muskeltræning, balance, smidighed og afspænding. Du kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem. Vi tager hensyn til dine behov og arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løser op for dine spændinger i kroppen.

Mere

Charlottenlund Station, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 16.30-18

Dans dig til motion og godt humør

Kom og vær med hver torsdag, når vi danser, vrikker med numsen og har det sjovt til forskellige musikgenrer - individuelt og så alligevel sammen.

Mere

Aarhus Curling Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 18.15-22

International Kick-off

Sign-up for International kick-off in Aarhus Curling Klub January 2025.

Mere

Pris: 600 kr

Flintholm Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

(Bassindybden er 1,35 m). Hold for deltagere med behov for særlige hensyn. Afspænding og bevægelse i varmt vand (ca.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 09.30-10.40

Let motion og styrke 65+

Vi træner, griner og sveder med udgangspunkt i hvad du formår. Vi træner koordination, balance, styrke, kondition og smidighed. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser der støtter kroppens bevægelser i hverdagen.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Motion for kvinder med osteoporose

Hensyntagende undervisning. Lettere styrketræning har en gavnlig indvirkning på dine knogler, der bliver stærkere, når de belastes. Det er også vigtigt at have et "korset" af stærke ryg- og mavemuskler til at støtte rygsøjlen.

Mere

Stenløsehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 09-10

Step styrke

Holdet der udfordrer fysik og koordination. Holdet er for alle og/eller for dig, der vil presses lidt ekstra. Vi har en fest med sjov koreografi på steppen samtidig med at pulsen, forbrændingen og hjernen udfordres.

Mere

Lindevangskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 17-18.10

Multimotion for kvinder

Giv din krop et ugentlig serviceeftersyn med alsidig og varieret motion bestående af opvarmning, konditions- og styrketræning, ud- og afspænding.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic

Træning for fibromyalgi-ramte - hensyntagende

Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør muskler og led uden skadelig belastning. Afspænding og små blide bevægelsesforløb, som støtter kroppens naturlige bevægemønstre i de daglige funktioner. Det foregår i et roligt tempo.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 12.30-14

KOL-fokus på lungerne

Hensyntagende undervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

Bikram Yoga Roskilde, Motion: Gymnastik/aerobic

Dansk yoga

Du har ryggener, spændinger i skulder/nakke, eller andet der kræver lidt ekstra opmærksomhed. Ved at udføre de klassiske yogaøvelser, både blide og mere krævende, vil du gradvist opleve, at grænserne for hvad du kan, mærkbart flyttes.

Mere

Bikram Yoga Roskilde, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 09.30-11

Dansk yoga

For dig med ryggener, spændinger i skulder/nakke, eller andet der kræver lidt ekstra opmærksomhed. Ved at udføre de klassiske yogaøvelser, både blide og mere krævende, vil du gradvist opleve, at grænserne for hvad du kan, mærkbart flyttes.

Mere

Løjtegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud 25 mødegange kl. 17-18.15

Sjov motionstime M/K med boldspil for seniorer

Hensyntagende specialundervisning. Dette hold er specielt designet til ældre voksne (mænd, og kvinder), der. ønsker at opretholde deres fysiske form på en sjov og inspirerende måde med. hyggeligt samvær med andre.

Mere

Løjtegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud 25 mødegange kl. 18.20-19.30

Rytmisk motionsgymnastik

Kom og vær med på vores gymnastikhold, hvor vi får rørt hele kroppen til god musik og smil på læben i en hyggelig atmosfære. Undervisningen er varieret og har forskellige formål: - Forbedre din styrke. Bevægelighed.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 10-11.30

Bevægelse og afspænding

Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem, med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Mere

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-18.45

Bevægelse/træning med store bolde og elastikker

Vi varmer alle kroppens muskler op. og fortsætter med specielle øvelser, for at få trimmet mave, hofter, lår og. ikke mindst skuldre og nakke, som til tider kan være lidt stive. Med boldtræning.

Mere

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18.55-20.10

Bevæg dig glad - få en god holdning

Stærk, fast, rank og smidig krop! Efter grundig opvarmning træner vi hele kroppen igennem. Det er små præcise bevægelser, der arbejder i dybden med kroppens muskler. Undervejs vil der være ud- og afspænding.

Mere

Dragør Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 15.30-16.40

Hatha Yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning. Det giver indre ro og balance at gå til yoga. Vi slutter med afspænding. Medbring: Yogamåtte & tæppe.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud

Optræning og afspænding K

For kvinder med muskel- og ledproblemer forårsaget af slid og belastning, skader, gigt og andre sygdomme, følger af operation, lymfødem o. lign.

Mere

Margretheskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-19.15

Kropslære og træning med bolde og elastikker

Vi varmer alle kroppens muskler op, fra top til tå. Derefter fortsætter vi med specielle øvelser, for at få trimmet mave, hofter, lår og ikke mindst skuldre og nakke, som til tider kan være lidt stive.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-19.10

Mave, balder, lår og afspænding

Vi starter med let opvarmning til rytmisk musik og arbejder herefter med intensive gulvøvelser, der styrker mave, balder, lår, ryg og bækkenbund. Vi afslutter med strækøvelser og en kort afspænding.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 09.30-11

Gymnastik og afspænding

Let muskeltræning, koordination, balance, strækøvelser og afspænding. Vi arbejder til rytmisk musik - øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi arbejder os gennem hele kroppen i et roligt tempo og slutter af med afspænding.

Mere