Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.

Arrangementer

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12-12.45

Yin yoga for begyndere

Yin yoga er en meget blid og rolig form for øvelser, der styrker og strækker kroppen og vi tager selvfølgelig individuelle hensyn.

Mere

Søgårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning for hele kroppen M/K

Varmtvandsbassin for personer med muskel- og ledproblemer omkring nakke, skulder, ryg og lænd, forårsaget af slid og belastning, skader, gigt og andre sygdomme, følger af operation o. lign.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-20.30

Hatha Yoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Charlottenlund Station, Motion: Danseundervisning 15 mødegange kl. 18.40-19.45

Groove dans

Er en sjov, let og enkel dansetime! Vi bruger simple bevægelser og lette trin og danser til en masse dejlig musik af forskellige genrer. Vi danser til samme rytme og bruger hele rummet.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 16.45-17.25

Plask og leg 4-6 år - Aabenraa

Småbørnssvømning er fortrolighed og glæde med vand og leg mellem barn og forældre på barnets præmisser. Der er åbent 10 minutter før start til omklædning. Der forefindes pusleplader, badekar og spande. Der undervises i 32 til 34 grader varmt vand.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin Yoga

Yin yoga er en groundende meditativ yogaform, som bygger på traditionel kinesisk medicin. Den består af lange blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3 - 5 minutter.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud 19 mødegange kl. 14-14.45

Vandgymnastik (H)

Holdet er for dig, der har et bevægelseshandicap, en dårlig ryg eller svære muskelinfiltrationer. Vi laver øvelser i det varme vand, hvor vores bevægelser er lettere at lave. Varmen og bevægelserne blødgør de stive muskler.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 17.45-19.15

Yoga for alle - Give

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 19.30-21

Yoga for alle - Give

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne,. så er dette hold noget for dig. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 08.15-09.45

Morgenyoga - Give

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 14.30-16

Senior Yoga for ældre (Hensyntagende)

Det bliver en lektion med blid yoga og fokus på åndedræt. Du bliver ført ind i yogaøvelser som øger leddenes bevægelighed, forlænger dine muskler, sænker dit blodtryk, giver bedre koncentration og større energi.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 11-11.45

Svøm og træn m/ Jytte Kure

Kombi hold, svøm og træn. Dette hold er for dig der gerne vil kombinere svømning med vandgymnastik. Vi starter med svømning ca. 15 minutter, derefter er der vandgymnastik i ca. 30 minutter.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensynstagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Birkerød Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Fourfeldtskolen, Motion: Ketchersport tir kl. 20-21

Badminton

Vi har reserveret badminton til jer. Det kræver naturligvis medlemskab af foreningen.

Mere

Pris: 360 kr pr. deltager 36 gange

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 17-18.30

Hatha yoga - sommerhold

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Yoga ved Søerne, Motion: Gymnastik/aerobic

Blid yoga - seniorer - sommerhold

Brug sommeren på at være ekstra god ved din krop. Blid yoga er skånsom yoga og henvender sig til personer med fysiske eller psykiske skavanker, som ikke kan deltage på et almindelige hold. Der kan f.eks. være ryg/nakkeproblemer, gigt, diabetes og KOL.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 08.15-09.45

Blid hensyntagende yoga for seniorer - sommerhold

Blid hensyntagende yoga er yoga der henvender sig til seniorer der som ikke kan deltage på.

Mere

Tinderhøj Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 kursusdage kl. 16

Træning og velvære, eftermiddag - Forår

Underviser: Iben Helene Augustsen. Materialer kan købes gennem læreren. Mal på porcelæn og glas. Undervisningen omfatter farve- og materialelære samt mønsteropbygning. Desuden gennemgås de forskellige stilarter og porcelænets historie.

Mere

Pris: 400 kr

Tinderhøj Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 kursusdage kl. 16

Porcelæns- og glasmaling - Forår

Underviser: Kitty Suchdev. Materialer kan købes gennem læreren. Mal på porcelæn og glas. Undervisningen omfatter farve- og materialelære samt mønsteropbygning. Desuden gennemgås de forskellige stilarter og porcelænets historie.

Mere

Pris: 400 kr

Tinderhøj Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 kursusdage kl. 19

Strikning - Forår

Underviser: Anna Nørgård. Materialer kan købes gennem læreren. Mal på porcelæn og glas. Undervisningen omfatter farve- og materialelære samt mønsteropbygning. Desuden gennemgås de forskellige stilarter og porcelænets historie.

Mere

Pris: 400 kr

Tinderhøj Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 kursusdage kl. 19

Silkemaling - Forår

Underviser: Henriette Rolf Larssen. Materialer kan købes gennem læreren. Mal på porcelæn og glas. Undervisningen omfatter farve- og materialelære samt mønsteropbygning. Desuden gennemgås de forskellige stilarter og porcelænets historie.

Mere

Pris: 400 kr

Tinderhøj Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 kursusdage kl. 19

Træning og velvære, aften - Forår

Underviser: Iben Helene Augustsen. Materialer kan købes gennem læreren. Mal på porcelæn og glas. Undervisningen omfatter farve- og materialelære samt mønsteropbygning. Desuden gennemgås de forskellige stilarter og porcelænets historie.

Mere

Pris: 400 kr

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga for alle m/ Pernille B. Michaelsen

Yogaen kan lære dig at finde tilbage til dig selv. Den kan finde dine grænser og udvide dem både fysisk og mentalt, så du bliver i stand til at hvile i den du er og få en fysisk og mental balance.

Mere

Vinderup Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Hathayoga

I Hathayoga arbejder vi med de klassiske stillinger med fokus på styrke, fleksibilitet, balance. koncentration og åndedræt for at opnå en følelse af ro i sindet og velvære i kroppen.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17.15-18.30

Yoga for stive kontorkroppe

Få liv og bevægelighed i din kontorkrop. Trænger du til at få løsnet din krop op efter en lang, stillesiddende arbejdsdag?

Mere

Vangedevej 156 A, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18.10

Pilates

Er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Vangedevej 156 A, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18.30-19.40

Pilates - letøvede

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Byskovskolen, Afd. Asgård, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.30

Motion, musik, glæde og nydelsesfuld bevægelse v/Evy Sampson

Motion, musik, glæde og nydelsesfuld bevægelse et hold til dig, der trænger til og elsker at bevæge din krop. Vi arbejder i 75 minutter med motion og bevægelse - og en krop der bliver smurt i alle led og hjørner. Et hold hvor alle kan deltage.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17.30-19

Ballet og styrketræning

Ballet er det ultimative udtryk for yndefuldhed! For at nå dertil skal der trænes maksimal udstrækning, fysisk form, koordination, balance og kroppens musikalitet. Ballet er livgivende, inspirerende og udfordrende træning for krop og sind.

Mere


Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.