Spring til indhold

Arrangementer

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10.30-11.15

Varmtvandstræning hensynt

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.30-12

Ryghold - yoga - hensyntagende - Vejle

For dig med ondt i ryggen eller nakken. Kom sammen med andre i samme situation - få dejlig motion og godt socialt samvær.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende* hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12.15-13.45

Yoga - også med osteoporose - Vejle

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 12.30-13.15

Hensyntagende varmtvandstræning m/Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 13.30-14.15

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Restorativ Yoga - hensyntagende

Hensyntagende hold, hvor vi er max. 7 deltagere. Restorativ yoga er for alle der har brug for at sætte farten. ned og slappe mere af. Restorativ yoga bliver også kaldt for yoga i hvile, fordi.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.15-18.45

Hatha Yoga - for alle

Vi arbejder overvejende med hatha yoga. Der bliver arbejdet grundigt. med vejrtrækningen og vejrtrækningsøvelser. Der er dynamiske øvelser, der. løsner spændinger og varmer kroppen op til de større stræk og stillinger. Solhilsen,.

Mere

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning (H)

Træning i vand er rigtig gavnlig for hele kroppen på mange måder. Belastningen af leddene nedsættes væsentligt af opdriften i vandet, balancen udvikles, hjerte og kredsløb styrkes og anspændte muskler løsnes.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18

Yin yoga

I Yin yoga styrker vi ikke musklerne, vi strækker bindevævet - altså ledbånd, sener og ligamenter. De fleste stillinger er siddende eller liggende og vi bliver i hver stilling i op til fire minutter.

Mere

Midtbyhallen (Tidligere SG hal), Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 11.30-13

Styrketræning 60 +

Styrketræning for seniorer 60 +. Seniorstyrketræning i SOLO Fitness for dig, der gerne vil holde dig i form. med styrke, udholdenhed, balance og kondition. Vi træner hele kroppen, får.

Mere

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere

SFS-Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 17:30-18:30

Retro aerobic + cirkeltræning

Først en halv times aerobic efterfølgende med styrketræning som cirkeltræning (skift mellem stationer).

Mere

Pris: 550 kr

SFS-Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18:30-19:45

Step/kondition/styrke

En kombineret time hvor der hele vejen igennem skiftes mellem stepaerobic, konditionstræning (TABATA) og bodytoning (styrketræning). God fedtforbrænding og toning af de store muskelgrupper. Forhåndskendskab til stepaerobic vil være en fordel.

Mere

Pris: 650 kr

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 16.30-17.30

Linedance for begyndere

For dig der har lyst til at lære at danse Linedance, og gerne vil starte helt. fra bunden. Lindedance er spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan derfor være.

Mere

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 17.45-18.45

Linedance for let øvede

For dig der før har prøvet at danse Linedance og har fået lyst til at lære. mere. Lindedance er en spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan være med,.

Mere

Snekkersten Skole, Motion: Danseundervisning 20 mødegange kl. 19-20

Linedance for øvede

For dig der er øvet i linedance og har mod på at udfordre dig selv med nye. danse. Lindedance er en spændende form for motion til livlig og frisk. musik. Når man danser Linedance, danser man på række, og alle kan være med,.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 17-18.30

Body-sds grundtræning - Ledmobilitet - styrke af ryg og skuldre

Hensynstagende undervisning - små hold. Body Self Development's " Body-sds" er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Svømmetræning 4 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det 33 grader dejligt varme vand.

Mere

Stevnshallen, Motion: Danseundervisning 19:00 - 20.30

Begnderhold i Argentinsk tango på Stevns

Begynderundervisning i Argentinsk tango 8 gange kl. 19.00 - 20.30 For dig der er nybegynder i argentinsk tango Du behøver ingen forudsætninger for at starte på dette hold. Du skal dog melde dig til sammen med en dansepartner.

Mere

Pris: 100 kr

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle - Vejle

"Yoga for alle" er et hold, hvor niveauet tilpasses holdets deltagere. Vi tager udgangspunkt i hatha yoga og fokuserer på at udføre de klassiske yogastillinger, så de passer til din krops formåen.

Mere

Asgård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17.15-18.30

Motionsdans og bevægelse m/ Evy Sampson

Dans dig glad på dette hold. Dette hold er for dig, som elsker musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen. På holdet får vi pulsen op til skøn musik, og hele kroppen bliver arbejdet igennem med små lette danseserier.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic

Mensendieck

Der er max 3 deltagere på hvert hold, så der er tid til dig. Få det bedste ud af den krop du har med Mensendieck, som er en slags "kørekort til kroppen" og de korrektioner øvelserne giver dig.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 09-09.45

Senior liv og bevægelse i Lellinge m/ Ina Ellermann

Kom og vær med til senior liv og bevægelse i Lellinge Multihal hver torsdag morgen kl. 9.00-9.45. Vi får gang i kroppen - mens vi har det sjovt og hyggeligt.

Mere

Bakkeskolehallen, Motion: Andet motionstilbud 09:30 - 12.00

Motion for alle 60 +

Mere

Pris: 150 kr

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Hensyntagende Yoga med Mandy Zhu

I denne yogaklasse fokuserer vi på at balancere kroppens energi og pleje. hvert enkelt organ. Hver øvelse er skabt til at frembringe harmoni i specifikke. energistrømme i kroppen ved at åbne bestemte lukkede punkter i meridianbanerne.

Mere

Sundhedshuset i Hanstholm, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.15-17.45

Bevægelse og krop, humør i top

På kurset. lærer du, hvordan du kan træne kredsløb, smidighed, styrke og stabilitet for. hele kroppen relateret til de skavanker du døjer med og med tilpasninger efter. behov. Der lægges vægt på at motion og bevægelse gerne må være sjovt.

Mere

Egebjerg Motionscenter, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 13-14.30

Fysisk træning for seniorer 60 +

Vi arbejder med forskellige træningssystemer i såvel vægttræningen som kredsløbstræningen. Træningen foregår under vejledning af erfaren underviser.

Mere