Spring til indhold

Arrangementer

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Christiansminde strand, Motion: Sejlads/roning 08:00 - 16:00

IPP2 Havkajak med instruktør Frederik Laursen - 2024

Kurset er opbygget, så der, gennem de to dage, er en naturlig og kontinuerlig progression. Selv om der er mange ting vi skal igennem, vil der også være tid til at nyde naturen og ro lidt rundt i Svendborgsund.

Mere

Pris: 2475 kr

Klitgården, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.30-15

Tversted Yogafestival - efterår

To skønne efterårsdage dage med yoga, selvforkælelse og skønne naturoplevelser i Tversted.

Mere

Holtug Kridtbrud, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-17

2-dages vandretur på Stevns Klint med Womens Hiking Club

Tag med Womens Hiking Club på en 2-dages vandretur på Stevns klints "trampesti". Vi byder efteråret velkommen ved at få nogle kilometer i benene omgivet af unik og smuk natur.

Mere

Pris: 2295 kr

Stauning Kirke, Motion: Vandretur/stavgang 8:00-18:00

Vandretur i Friskvind - Stauning

Gå når du har lyst. Ruterne vil typisk være afmærket fra fredag til søndag aften og turen kan gås i de lyse timer. Følg flagene. Vi vil bestræbe os på at lave to ruter - en kort og en lang.

Mere

Gratis

Gerlev Idrætshøjskole, Motion: Andet motionstilbud 16.00 - 16.00

Yoga & Mindfulness

Tag en forlænget weekend med yoga og mindfulness på Gerlev idrætshøjskole. Fire skønne dage fyldt med træning, afspænding, kreativitet, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med - alle er velkomne både begyndere, let øvede og øvede.

Mere

Pris: Fra 3.698 kr

Rebild Kommune, Motion: Vandretur/stavgang 08:00-15.00

March mod Ensomhed

Vil du støtte op om kampen mod ensomhed? Så kan du gå med, når Patrick Cakirli på sin årlige March mod ensomhed rammer vores kommune d. 20. og 21. september.

Mere

Gratis

Broparkens Festsal, Motion: Danseundervisning kl. 09-13

Vild med dans weekend

Hop med på bølgen og kombiner motion og udfordringer med masser af gode grin.Kurset kræver ingen forudsætninger andet end godt humør. Vi prøver kræfter med forskellige standard- og latindanse f.eks. vals og cha cha cha m.m. Tilmelding i par.

Mere

Pris: 350 kr

Broens Gadekøkken, Motion: Andet motionstilbud 10:15-11:15

Morgenyoga på Kajen

Få gang i både krop og sind under åben himmel, når Broens inviterer til gratis morgenyoga på kajen. Træk vejret dybt og nyd udsigten ud over vandet, mens morgensolen titter frem.

Mere

Gratis

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Babysvømning 2-12 mdr. med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal - Begynder

Begynderhold. Kom og svøm med din baby i dejlig varmt vand. Baby får stimuleret alle sine sanser og fremmet sin motoriske udvikling. Du har tæt samvær med din baby og I får gode oplevelser sammen nede i det varme vand.

Mere

Vinderup Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 08.30-09.15

Aqua-flow for gravide - Vinderup

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide - med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

BeneFiT Herning, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 09.30-10.30

Nyhed - farTræning og BabyTummel

Det vil sige, at både far og baby får sig rørt, og baby er som oftest dejlig træt efterfølgende. Babytummel består af øvelser og lege, der stimulerer og udvikler det enkelte barn.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19.15

Afspænding og bevægelse

Har du ondt i ryggen, ondt i nakken, spænder du i musklerne eller vil du bare gerne i gang med træning, så er dette holdet for dig.

Mere

Gadekæret, Motion: Cykeltur kl. 18:30

Op på cyklen og afsted

Hvis du kan lide at cykle i et roligt tempo, så mød op om tirsdagen kl. 18.30 og tag sammen med andre cykelglade borgere ud i naturen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Mere

Gratis

Gludsted Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-17.30

Mix-bold årgang 2018/2019

Vi er i fuld gang med at træne fodbold/leg på Gludsted stadion hver. Onsdag fra kl 16.45 - 17.30. Mindre søskende er også velkomne, men ifølge forældre. Holdet er tilmeldt DGI stævne i Juni, hvor de spiller 3 mod 3.

Mere

Pris: 150 kr

Tårnby Skole, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 14-15.10

Smart training - Leg din hjerne stærkere - hensyntagende

Giv din hjerne et boost med SMART Training - det er et hensyntagende hold. Ligesom du kan holde dine muskler ved lige med træning, kan du holde hjernen i gang ved løbende at give den nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Frederikshøj, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 16-16.45

Udendørs træning med egen kropsvægt / Tabatatræning

Udendørs. træning med egen kropsvægt/Tabata-træning! Få. brugt hele din krop på dette hold, hvor vi til energisk, glad musik får. arbejdet hele kroppen igennem, få lært at bruge kroppen teknisk korrekt, så du.

Mere

Moster Karens Fold, Motion: Vandretur/stavgang kl. 19

6 gange Stillevandring i Sundhedsskoven med naturguide Marianna Sønderskov

Hvis du allerede ved, at 6 stillevandringer er godt for dig, kan du købe denne billet til nedsat pris. På dette forløb bliver du bedre til at overføre øvelserne til din hverdag, og du får mulighed for at komme til at arbejde dybere med at finde ro.

Mere

Pris: Klippekort til 6 gange 750 kr

Klinikhuset Cygnus, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning

Fokus på muskeltræning, holdning og balance. Du laver øvelser, således at stramme og overspændte muskler strækkes i takt med at de svage muskler styrkes.

Mere

Klinikhuset Cygnus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 14-14.45

Knoglestærk

Knoglestyrkende træning for mennesker med knogleskørhed eller brud. Fokus på god balance, bedre bevægelse og vægtbærende træning og fokus på specielle øvelser til at styrke knoglerne i ryg, hofte og håndled.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi træner i det 33 grader dejligt varme vand. Vandet varmer dine muskler og led op, så du nemmere kan udføre de forskellige øvelser, og det varme vand mindsker samtidigt belastningen på dine led betragteligt.

Mere

Vikingeskibsmuseet, Motion: Sejlads/roning 10:00 - 17:00

Sejl ud på Roskilde Fjord - daglige sommersejladser

Vikingeskibsmuseets dagssejladser sejles i traditionelle, nordiske træbåde. Bådene er efterkommere af vikingernes skibe og repræsenterer en fællesnordisk kulturarv, der kan føres 1000 år tilbage i historien.

Mere

Pris: Køb af sejladsbillet forudsætter køb af entrébillet til Vikingeskibsmuseet

Biecentret, Motion: Andet motionstilbud 17:00 - 18:00

Body SDS

Kom og prøv Body SDS Træning. 350 kr. for 7 træningsgange Det er en kombination af kredsløbs- koordination- og ledtræning, hvor du kan optimere bevægemønstre, kropsholdning og åndedræt. Tilmelding: Ring 97 11 5260.

Mere

Pris: 350 kr

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med Connie

Klassisk Hatha yoga med både stående, siddende og liggende øvelser, der alle vil styrke og smidiggøre hele kroppen, og som vil udføres i et roligt tempo og med inddragelse af åndedrættet.

Mere

Amagerbro Yoga, Motion: Andet motionstilbud kl. 12:00

Yoga Polterabend

Book os til at arrangere din polterabend.

Mere

Pris: 1000 kr

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17-18

Dance Gold+ for plus size kvinder og mænd i Slagelse

Vi bevæger os til god musik og har det sjovt og hyggeligt sammen. Det handler at skabe et rum, hvor du har lyst til at træne, få sved på panden, grine og danse til god musik.

Mere

Bernstorffsminde Efterskole, Motion: Andet motionstilbud 2 mødegange kl. 19-20

Aqua-fitness/jogging (hold 6) x2 lige uger

Kurset er opdelt i to dele. I den første halve time er der en sjov. gymnastiktræning med knald på! Du kan dog selv bestemme hvilket tempo, der. passer bedst til dig og stadig få effektiv og skånsom træning.

Mere

Østre Skole, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 16.55-17.40

Styrke og kondition med HIIT

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er mere end en. træningstrend. Det er en veldokumenteret og effektiv træningsmetode, der har. hjulpet utallige mennesker med at nå deres træningsmål.

Mere