Spring til indhold

Arrangementer

Magleblikskolen, Motion: Ketchersport 16:00 - 18.00

Ny start med hensynstagende ketchersport

Ideelt til de som gerne vil komme i bedre form, men som synes at tennis, badminton og andre konkurrenceprægede boldspil er for anstrengende. Du behøver kun at tage indendørs sportssko med. Gratis i de første måneder. For mere info: tarjaporkka@gmail.com.

Mere

Gratis

Ringsted Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09.30-11.30

Genopbyggende restorative yoga, hensynt. m/ Gitte Mechlenburg

Særlig gavnlig mod stress, angst og søvnløshed. Blid form for yoga,. hvor man hviler i længere tid understøttet af puder, pøller og. tæpper. Dette er et hensyntagende hold*.

Mere

Kalundborg Golfklub, Motion: Andet boldspil 09:00 - 16.00

Golf på en weekend

Lær Golf på en weekend. Et intens golfkursus fra kl. 9 - 16 lørdag og søndag, med undervisning, golfteori og spil på bane. Udstyr lånes og frokost er inkluderet i prisen.

Mere

Pris: 350 kr

Charlottenlund Station, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 09-11.15

Ansigtsyoga og åndedrætsøvelser

For selvpleje, afspænding og velvære. Det er en naturlig måde for. ansigtspleje, der stimulererr ansigtsmusklerne og produktion af nye. celler.

Mere

Ringkøbing Ro- og Kajakklub, Motion: Sejlads/roning kl. 08:30

Kajak kursus 13. 14. maj eller 3. 4. juni

Har du en drøm om at ro i kajak - eller kender du en der har? Så er det nu I skal slå til! I weekenden d. 13. 14. maj, eller 3. 4. juni.

Mere

Pris: 2.000 kr

Ravnsborg v/Jim Lyngvild, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09:00

Viking Walk 2023

For tredje år i træk inviterer vi på en oplevelsesrig vandretur i vikingernes fodspor. Er du vild med at vandre, eller er du vild med vikinger, så er denne vandretur helt sikkert noget for dig.

Mere

Pris: 355 kr

Lem Hallen, Motion: Vandretur/stavgang 08:00 - 19:00

Friskvind vandretur i Lem

Gå når du har lyst! Følg FRISKVIND flagene. Fra fredag til søndag vil FRISKVIND lave to afmærkede ruter - en kort og en lang - som går rundt i og omkring Lem. Start ved Lem Hallen.

Mere

Gratis

Konference & Hotel Klinten, Motion: Danseundervisning kl. 18

Dans & Gourmet - 3 dages luksusophold med argentinsk tango for helt begyndere

For helt begyndere i argentinsk tango. Oplev dyb sanselighed og nærvær med din partner. I vil befinde jer i en boble af velvære og intensitet sammen med max 11 andre par, og 2 topprofessionelle undervisere.

Mere

Pris: 3995 kr

Askov Højskole, Motion: Vandretur/stavgang kl. 12:00

Højskolekursus: Vandring langs Hærvejen

Gå med på eventyr på Hærvejen og glæd dig til både at få rørt benene, hjertet og hjernen. Vi får alle sanser i brug, når vi vandrer ad skønne ruter i forsommerens overflødighedshorn af grønt og grokraft.

Mere

Pris: 5.200

Rørvig Kajakklub, Motion: Sejlads/roning den 27/5, d. 29/5 og d. 5/6 - kl. 10:00 til 12:00

Danmark Padler

Åben Hus for kajakinteresserede over 15 år, der ønsker prøvetur i kajak & SUP. Deltageren modtager nødvendig instruktion på land, og ror så en ledsaget prøvetur (med vejledning tilpasset deltageren) på vandet nær havnen med hensyntagen til vejrsituationen.

Mere

Gratis

Knøs Gård, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11.15-12.30

Senioryoga - Høruphav - Sommer

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, du med tiden kan få.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.30-18.42

Mindfulness og pilates

Vi laver blide pilates øvelser med fokus på åndedrættet og meditation, og du får teknikker, der kan støtte dig i at bringe mere ro, nærvær og glæde ind i din hverdag. Der kræves ingen specielle forkundskaber.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 08.45-10.15

Morgenyoga for alle

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle

Gennem yoga får du en stærkere og mere smidig krop samt trænet balancen. Der løsnes op for stress og spændinger, og vi bruger åndedrætsøvelser og afspænding til at opnå indre ro samt øget overskud.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Sjov og hyggelig træning. og afspænding i vand, der tilpasses deltagernes behov. Vandgymnastik er særlig. godt for dig som har gener i led og muskler, men alle er velkomne. Vi opvarmer.

Mere

Skærbækhus, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 17-18

Blid Yoga - Skærbæk

På dette hold bevæger vi os i et roligt tempo, hvor de fleste kan være med. Vi laver yoga-stillinger og forskellige øvelser, som ikke er så fysisk krævende, og skulle der.

Mere

FOF Sønderborg, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 19-20.15

Yoga for mænd

Dette yogahold er for mænd med stive ben og en krop, der måske ikke altid bliver strakt ud efter træning. Og for alle andre mænd, som gerne vil dyrke yoga sammen med andre mænd.

Mere

Kongskilde Friluftsgård, Motion: Danseundervisning 11 mødegange kl. 09.30-11

Ballroom & Latindancing udehold ved Kongskilde

Dancemix af latin, ballroom og disco mm. Både serier, men også grundtrin med simple variationer. Vi danser primært uden partner, men nogle danser vi 2 og 2. Annette Winsløv er uddannet Ballroom Fitness instruktør.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18-19

Vild med dans - begyndere

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 19.10-20.10

Vild med dans - letøvede

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 20.20-21.20

Vild med dans - øvede

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Stengård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18-19.05

Motionsgymnastik

Vil du være stærk,have kondition og smidighed er holdet her for dig. Der. tages hensyn til netop DIN form.Du inspireres til at gi`den gas med god musik.Der. varieres med forskellige håndredskaber. Stående og liggende øvelser, hvor alle.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 17.25-18.55

Pilates for begyndere/let øvede

Pilates bygger kroppens muskler op på en blid, men intensiv måde. Stræk og åndedragsøvelser indgår som en vigtig del af træningen. Svage muskler styrkes, og spændte muskler udspændes, ligesom ubalancer i kroppen rettes op.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud

Genopret balancen efter stress med Yin Yoga

Er din hjerne fyldt med tankemylder? Sover du dårligt? Har du svært ved at koncentrere dig eller mangler du overskud? Yin Yoga kan være med til igen at skabe balance, både i krop og sind.

Mere

Forenings huset, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding/optræning

Et kursus for dig med nedsat bevægelighed, som f.eks. på grund af smerter i skuldre, ryg, hoved eller nakke, eller problemer med gigt, ischias eller balance, ikke kan følge almindelige motionshold.

Mere

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 13-14.30

Yoga for mænd: De 5 tibetanere og let Qi-massage

Vil du lære 5 yogaøvelser for øget energi, styrke og smidighed?. Yogaen regulerer og vitaliserer kroppens organer og vitale. funktioner som blodcirkulation og fordøjelse. Du lærer dyb og rolig.

Mere

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 09.15-10.45

Qi Gong: Ba Duan Jin - De 8 Silkeøvelser

Vil du lære at udføre 8 enkle øvelser for en sund, stærk, smidig og energifyldt krop? Dette hold er et hensyntagende hold med færre deltagere, så der er plads til vejledning af den enkeltes behov.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 07.30-09

Morgen Yoga Onsdag v/ Kirsten W Modvig

Start din dag med nærværende morgenyoga, hvor du nænsomt får. vækket og løsnet din krop op med mild hatha yoga og rolige, dynamiske flows. Her. kan du lade op i din krop og dit sind på yogamåtten i fællesskab med andre. Alle.

Mere

Søborg Skole, Motion: Fitness/styrketræning 15 mødegange kl. 16.45-17.50

Hiit - styrke/puls og muskeløvelser

HIIT står for Høj Intensiv Interval Træning (HIIT).

Mere

Søborg Skole, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 18-19.05

Hiit - styrke/puls for mænd

HIIT står for Høj Intensiv Interval Træning (HIIT).

Mere