Spring til indhold

Arrangementer

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.10-11.40

Blid yoga og mindfulness

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.30-14.10

Motion for kvinder med osteoporose

Hensyntagende hold. Lettere styrketræning har en gavnlig indvirkning på dine knogler, der bliver stærkere, når de belastes. Det er også vigtigt at have et "korset" af stærke ryg- og mavemuskler til at støtte rygsøjlen.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15.15-16.45

Bækken, lænd og bækkenbund - hensyntagende

Du lærer at afhjælpe gener og forebygge ubalancer i bækken, lænd og bækkenbund. Kroppen bliver arbejdet igennem med funktionelle øvelser, der er rolige og skånsomme.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 15.30-17

Ballet lignende motion for alle

Ballet for voksne. Har du haft en drøm om at danse som en ballerina siden du var en lille pige?. Ballet for voksne kan være en træningsform for dig, ligesom den er for vor Dronning Margrethe den 2.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15.45-17.45

Hensynstagende - Fordybelses yoga - onsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16-16.45

Ballet og fleksibilitet - seniorer

Mere

Fårevejle Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16-17.10

Ro og balance gennem bevægelse og afspænding m/ Claire Lehmann

Ro og balance gennem bevægelse og afspænding. Kom hele kroppen igennem med øvelser, der smidiggør, styrker, vitaliserer og afspænder.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-18

Yoga for begyndere/let øvede

Dette. er holdet for dig, der gerne vil mere i dybden med dig selv. Vi træner. kropsbevidsthed gennem klassiske yogastillinger, som både styrker og smidiggør. din krop. Du bliver vejledt og taget hånd om, så du finder ind i stillingen.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Danseundervisning 14 mødegange kl. 16.45-17.30

Ballet 7-9 år - begyndere/letøvede

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser.

Mere

Helsingør Sundhedshus, Motion: Fitness/styrketræning 14 mødegange kl. 17-18.30

Funktionel træning

Er baseret på de funktionelle bevægelser i livet - løb, hop, løft, skub, træk, kast, osv. Øvelserne består af flerledsbevægelser, der har stor overførbarhed til hverdagens bevægelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Københavns Professionshøjskole, Motion: Danseundervisning 14 mødegange kl. 19-20.10

Zumba

Mere

Struer Energi Park, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 19-20.15

Taichi/Qigong for øvede

Mere

LOF Huset, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 18-19.15

Hatha Yoga

Har sit udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Undervisningen balancerer styrke med smidighed og bevægelse med åndedrat og meditation. Vi udfører stillingerne i et roligt tempo.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Svømmetræning

Hensyntagende vandmotion m/ Lene Bobsin

For deltagere med nedsat bevægelighed fx pga. knæ, hofte og rygproblemer,. Overvægt, muskel -eller knoglelidelser, problemer med balance m.m. Det varme vand kan smertelindre og afhjælpe og styrke svage led og muskler.

Mere

Holbæk Sportsby, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende - Varmtvandstræning

Hensyntagende. Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer med led, ryg og muskler - (F.eks. gigt eller andre lidelser), da træningen i vand er skånsom og vandets opdrift giver dig større bevægelsesfrihed i vand end på land.

Mere

Holbæk Sportsby, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - efterår 2023

Træning i varmtvandsbassin er godt for dig, der har problemer med led, ryg og muskler - (F.eks. gigt eller andre lidelser), da træningen i vand er skånsom og vandets opdrift giver dig større bevægelsesfrihed i vand end på land.

Mere

AOFAOF Job & Dansk Svendborg, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga 60 + i roligt tempo

Vi arbejder med. inspiration fra hatha-yoga. Vi skal arbejde med udspænding, opspænding og. afspænding. Vi vil søge indre opmærksomhed og bruge støtte af åndedrættet. Vi. har fokus på helhed, på aksen og på balance.

Mere

Idrætscenter Midtfyn, Motion: Svømmetræning

Bevægelse i varmt vand

Træning i varmt vand. Ved spørgsmål kontakt underviser 23397757. Træning i varmt vand giver dig mulighed for at lave god træning, selv om du måske er udfordret fysisk med fx. gigt, smerter eller overvægt.

Mere

Gaias Kilde, Motion: Andet motionstilbud

Medi Yoga hensyntagende - Brørup

MediYoga (medicinsk yoga) er udviklet til brug i det svenske sundhedssystem, men er forholdsvis nyt i Danmark. MediYoga består af enkle øvelser, åndedrætsøvelser og meditationer, som er med til at skabe ro i centralnervesystemet i kroppen.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning hensynt. m/ Marianne Beyer

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

Træning fra inderst til yderst m/k

Fysiopilates, fysioflow og yoga, let øvede. Trænger du til at træne kroppen stille og roligt fra inderst til yderst, kan dette hold være et godt valg.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 08.30-10

Fysiofit

Er et hold med fokus på at øge muskelstyrken samt muskeludholdenheden af især de store muskelgrupper. Vi kommer hele kroppen igennem på en varieret og effektiv måde samtidig med at der garanteres for høj puls og sved på panden.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10.15-11.45

Rend og Hop

Holdet er for dig der vil udfordres og ønsker at forbedre din styrke og kondition. På holdet kombinerer vi styrke, hastighed, balance og smidighed.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10.30-11.15

Varmtvandstræning hensynt

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.30-12

Ryghold - yoga - hensyntagende - Vejle

For dig med ondt i ryggen eller nakken. Kom sammen med andre i samme situation - få dejlig motion og godt socialt samvær.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende* hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12.15-13.45

Yoga - også med osteoporose - Vejle

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 12.30-13.15

Hensyntagende varmtvandstræning m/Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 13.30-14.15

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Restorativ Yoga - hensyntagende

Hensyntagende hold, hvor vi er max. 7 deltagere. Restorativ yoga er for alle der har brug for at sætte farten. ned og slappe mere af. Restorativ yoga bliver også kaldt for yoga i hvile, fordi.

Mere