Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med hensyn

Små hold for mænd og kvinder.

Mere

Kulturhuset - Arresten, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17-18.30

Ashtanga yoga - 6 gange

Ashtanga inspireret yoga for begyndere - en ugentlig yogapraksis. Denne yogapraksis bliver en vekselvirkning mellem forfriskende, styrkende Ashtanga yoga og fordybende, blid Hatha yoga. Vi arbejder både stående, siddende og liggende på måtten.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17-18.30

Yin yoga

På dette hold bliver du guidet igennem en lang række yin yoga øvelser, og vi giver os også tid til guidede meditationer.

Mere

KU.BE, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-18.45

Træningsforløb for voksne - Onsdag Kl. 17:30

7 ugers træningsforløb fra august til oktober! KU.BE tilbyder fysisk træning for voksne i samarbejde med psykomotorisk personlig træner Camilla Mia Wikke. Holdstart 28. august. Træningen er sjov og varierende helkropstræning.

Mere

Pris: 600 kr

KU.BE, Motion: Andet motionstilbud kl. 19.15-20.30

Træningsforløb for voksne - Onsdag Kl. 19:15

7 ugers træningsforløb fra august til oktober! KU.BE tilbyder fysisk træning for voksne i samarbejde med psykomotorisk personlig træner Camilla Mia Wikke. Holdstart 28. august. Træningen er sjov og varierende helkropstræning.

Mere

Pris: 530 kr

Vinderup Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19.15

Pilates for letøvede - Vinderup

Holdet er for dig, som kender til grundprincipperne indenfor pilates-træning. Hvis du har dyrket yoga eller anden lignende træning, vil du også kunne deltage på holdet.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09-10.30

Hatha Yoga

I denne yogatime tager vi udgangspunkt i Hatha yogaen med sin rolige tilgang. Her arbejder vi nogle gange aktivt med vores styrke og balance, andre gange blidt med smidiggørelsen af kroppen og overgivelsen ind i stillingerne.

Mere

Stiftung Sport-Kulturzentrum, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 10.15-11.15

Babysvømning begynderhold - Tinglev

Babysvømning er barnets første møde med svømmeundervisningen, som foregår i varmt vand sammen med mor, far eller bedsteforældre.

Mere

AOF, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 10.30-11.50

Pilates/effekt/callanetics

Stjernehold for hele kroppen. Hold skavankerne på afstand med effektiv call. pilates og øvelser, anbefalet af Sundhedsstyrelsen.Træning på stor og lille bold er god for balancen. Styrker bindevæv, muskler og led. Sluttes af med afspænding.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 10.45-12.15

Blid Hatha

I denne yogatime arbejder vi nænsomt og blidt med kroppen gennem lange stræk og rolige bevægelser, og vi skaber sammen et rum, hvor du kan prioritere dig selv og finde indre ro.

Mere

Stiftung Sport-Kulturzentrum, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 11.15-12.15

Babysvømning begynderhold - Tinglev

Et hold for dig, der ønsker god og behagelig træning under graviditeten. Træningen indeholder elementer af konditions-, muskelstyrke- og udholdenhedstræning samt udspænding.

Mere

Stiftung Sport-Kulturzentrum, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 16.30-17.30

Gravidtræning i vand

Et hold for dig, der ønsker god og behagelig træning under graviditeten. Træningen indeholder elementer af konditions-, muskelstyrke- og udholdenhedstræning samt udspænding.

Mere

Sdr. Vang Skole, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 17.30-18.30

Yoga for alle - drop in

Yoga - Vi styrker og toner kroppen. Vi arbejder med at styrke hele kroppen, og du kan være med. på dit niveau. Her er frirum til ro og fordybelse, derfor er træningen ofte. uden musik.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga for mænd med Hanne Klinke i Slagelse

Yoga er for alle, der ønsker et øget velvære. Dette yogahold. tilbyder øvelser med styrke, stræk og smidighed. Vi har også fokus på. åndedrættet og afspænding. Og så er holdet for mænd. Ønsker du yoga, hvor du.

Mere

Salsa Holstebro, Motion: Danseundervisning kl. 19.30-20.30

Improver (uden fast partner) 19.45 -20.45

Dette er holdet for dig, der har gået på begynderhold i mindst en sæson. Du har pænt styr på grundtrinnene, vueltala, enchufla osv. Vi arbejder videre og bygger på de færdigheder der er opnået på begynderholdet.

Mere

Pris: 810 kr

Vangede Stationsbygning, Motion: Kampsporttræning 6 mødegange kl. 17-18.30

Selvforsvar for kvinder - både fysisk og psykisk

På dette holder træner vi fysisk selvforsvar for kvinder. Samtidig med det, taler vi også om psykisk selvforsvar og grænsesætning. Hver gang er vi fysisk i gang og slutter af med at snakke om psykisk selvforsvar.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle

"Yoga for alle" er et hold, hvor niveauet tilpasses holdets deltagere. Vi tager udgangspunkt i hatha yoga og fokuserer på at udføre de klassiske yogastillinger, så de passer til din krops formåen.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga og de 5 Tibetanere

Vi indleder hver undervisning med klassiske yogaøvelser, arbejder herefter med øvelsesserien "De fem Tibetanere" og afslutter med afspænding eller meditation. "Tibetanerne" er fem øvelser som giver fornyet livskraft og velvære.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 14.15-15.45

Yoga og de 5 Tibetanere

Vi indleder hver undervisning med klassiske yogaøvelser, arbejder herefter med øvelsesserien "De fem Tibetanere" og afslutter med afspænding eller meditation. "Tibetanerne" er fem øvelser som giver fornyet livskraft og velvære.

Mere

Brænderigården, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17-18.30

Yoga

Mere

Bernstorffsminde Efterskole, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 19-20

Aqua-fitness/jogging (hold 3) x5 ulige uger

Kurset er opdelt i to dele. I den første halve time er der en sjov. gymnastiktræning med knald på! Du kan dog selv bestemme hvilket tempo, der. passer bedst til dig og stadig få effektiv og skånsom træning.

Mere

Center for Sundhed/Holstebro, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det 33 grader dejligt varme vand.

Mere

Aftenskolernes Hus, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates begynder/let øvede

Pilates er sekvenser af langsomme, kontrollerede udførte bevægelser. Effektiv træningsteknik der styrker den dybe stabiliserende muskulatur, og som stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.

Mere

Delta Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.45-13.15

Yoga for Sunde Former v/ Kirsten W Modvig

Yoga. for dig med en fyldig krop. Måske er du også stiv i kroppen og har lidt. skavanker. Det er der plads til på dette hensyntagende hold. Her er yogaen. tilpasset, så der skabes plads til fx mave, barm og lår.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 13-14.15

Pilates

Er et træningssystem, som gennem langsomme øvelser styrker og træner din muskulatur - specielt de dybereliggende muskler til fremme af en bedre balance og kropsholdning. I Pilates arbejdes der med træning, udstrækning og afspænding af hele kroppen.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

Casa Bailar Studio, Motion: Danseundervisning 10:00-16:00

2-dags workshop (8 timers undervisning) "Rueda Technik" del 2. m. Tanja Siebert

Rueda Salsa Power Technique intensive basics workshop for mere avanceret Ruedas del 2. Hvordan overlever man i hurtige og komplekse Ruedas? Svaret er simpelt: god teknik. Denne weekend vil vi endnu engang dykke ned i effektiv casinoteknik, hvor du aldrig.

Mere

Pris: 900 kr

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 10-13.30

Kom i gang med ny livssttil 50 +

Kom i gang med ny livsstil og lær hvordan du forebygger. livsstilssygdomme-( for 50+). Weekend kursus hvor du undervises i hvordan du bedst passer på. din krop og blandt andet forebygger livsstilssygdomme.

Mere

Gerlev Idrætshøjskole, Motion: Andet motionstilbud 16:00-16:00

Aktivt seniorliv - Træning og nysgerrighed

Få fire dage fyldt med bevægelse, træning og livsglæde på Gerlev Idrætshøjskole. Der er lagt op til en livsbekræftende og eftertænksom oplevelse. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på højskoleopholdet.

Mere

Pris: Fra 3.500 kr

Slotssøbadet, Motion: Svømmetræning kl. 06:30

Aquafitness i SlotssøBadet

Deltag i aktiviteter, som er effektiv og skånsom træning, der udføres til god musik. Der arbejdes med at styrke ryg, mave, arme, baller og lår, samt pulstræning. Vi bruger ankelvægte, håndvægte og især vandets modstand. Se under vandaktiviteter hvornår.

Mere

Pris: 75 kr