Spring til indhold

Arrangementer

Foreningernes Hus, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates - Malling

Mindful. træning med Pilates og afspænding. På dette hold arbejdes hele kroppen igennem i. et stille og roligt tempo. Musklerne styrkes, leddene stabiliseres og kroppen. strækkes igennem, så musklerne bliver lange og smidige.

Mere

Foreningernes Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 12.30-14

Pilates for mænd - Malling

Mindful. træning med Pilates og afspænding. På dette hold, kun for mænd, arbejdes hele. kroppen igennem i et stille og roligt tempo. Musklerne styrkes, leddene. stabiliseres og kroppen strækkes igennem, så musklerne bliver lange og smidige.

Mere

FOF Odense Svendborg Fredericia Middelfart Assens, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 11.20-12.30

Mindful yoga special

Mindfull yoga. Vi arbejder med de mest skånsomme yogaøvelser i et roligt tempo med fokus på åndedrættet. Vi øver os i at være tilstede i nuet med krop og sind, og vi strækker og smidiggør hele kroppen.

Mere

FOF Odense Svendborg Fredericia Middelfart Assens, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 15.55-17.05

Stabilitet og balance special

Mere

Gaias Kilde, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 10-11.30

Medi Yoga hensyntagende - Brørup

MediYoga (medicinsk yoga) er udviklet til brug i det svenske sundhedssystem, men er forholdsvis nyt i Danmark. MediYoga består af enkle øvelser, åndedrætsøvelser og meditationer, som er med til at skabe ro i centralnervesystemet i kroppen.

Mere

Borgerhuset, Motion: Andet motionstilbud

Yin Yoga - Rødekro

Yin Yoga er en mindful, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at strække bindevæv, led og sener og løsne op for spændinger, såvel fysisk som mentalt.

Mere

Nyborg Svømme- og Badeland, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

Er du over 65 år eller har du en kronisk lidelse, så tilbydes du bevægelse i varmt vand. Alle kan deltage uanset svømmefærdigheder. Pris: GRATIS. Det er et krav, at du: Er bosiddende i Nyborg kommune.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 19-21

Yoga for alle

Giver glæde, velvære og energi. Der undervises i meget fysiske øvelser, hvor strækkene udføres med ryggen i balance. Alle muskler bliver smidige og stærke. Leddene bevæges korrekt, så belastningen bliver minimal og blodgennemstrømning og energi maksimal.

Mere

Borgerhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 10.15-11.45

Yoga og afspænding, hensyntagende - Rødekro

Yoga kan hjælpe dig til at komme ned i gear, slappe af i kroppen, løsne spændinger, lindre smerter samt få ro i nervesystemet og fred for tankemylderet. Vi har fokus på åndedrætsøvelser, mindfulness og afspænding.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 14-15.30

Yoga

Føler du trang til at gøre noget for dit velbefindende i trygge rammer?. Yoga giver smidighed og styrke, stimulerer åndedræt og nervesystem, løsner spændinger, smidiggør ryg, muskler og led samt øger det fysiske og psykiske velvære.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 15.30-17

Yoga

Gør noget godt for dit velbefindende i trygge rammer. Yoga giver smidighed og styrke, stimulerer åndedræt og nervesystem, løsner spændinger, smidiggør ryg, muskler og led samt øger det fysiske og psykiske velvære.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Motion: Danseundervisning 21 mødegange kl. 16.30-18

Dance Energy*

Dance Energy. Vær med fra starten når Den Rytmiske introducerer for vores helt nye dansekoncept: Dance Energy. Her kombinerer vi stilarter fra hele verden med fundamental danseteknik, udholdenhed, smidighed, balance og høj energi.

Mere

Lille Skole for Voksne - Aalborg, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 17-18.50

Kundalini yoga (Bevidstheds yoga)

I kundalini yoga arbejder vi med at forene krop/sind/ånd, og dermed opnå. højere bevidsthed. Det gør vi via fysiske øvelser, meditationer, mantraer og. åndedrætsteknikker. Kundalini energien er adaptogen, så du behøver ikke en.

Mere

Kofoeds Skole, Motion: Andet motionstilbud 24 mødegange kl. 10-11.40

Multitræning

Mere

Spektrum Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

Få glæde af afspændings- og bevægelseslære i varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er effektiv for muskler og kondition. Hele kroppen arbejdes igennem, så man styrker musklerne uden at belaste kroppens led. Alle kan deltage uanset svømmefærdigheder.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotved pilates med Liselotte Le Dous

Gotved pilates er en perfekt blanding af bløde, rytmiske bevægelser fra. Gotvedgymnastikken med det formål at opvarme kroppen og skabe kropsbevidsthed. Pilates er den rolige og effektive grundtræning fra inderst til yderst. Stående.

Mere

HOTTEN, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 16.15-17.30

Hot Yin & Terapeutisk Yoga

Antistress.

Mere

Idrætscenter Midtfyn, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 09.15-10

Vandgymnastik for alle

Oplev glæden og velvære ved at gå til varmtvandsgymnastik. Vi vil træne bevægeapparatet, styrke musklerne, træne. balancen/koordination, konditionen og afslutte med udstrækning/afspænding. Det.

Mere

Water & Wellness Randers, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 19.30-20.15

Bevægelseslære i varmt vand 34 gr

Der er både højt og lavt tempo og du får mulighed for at bevæge din krop med. de forudsætninger, du kommer med. Vi starter ud med at varme kroppen igennem,. før der på bedste Agua Gym facon bliver sat gang i hofterne, armene eller. benene.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud 23 mødegange kl. 12.45-14

Kropsterapeutisk yoga med Liselotte le dous

Denne yogaform har alle de. skønne øvelser og elementer, som du måske allerede kender fra yogaen, PLUS et ekstra. element, hvor du har mulighed for at gå et lag dybere ind i kroppen ved at være. nysgerrig og undersøgende på det, du møder.

Mere

Kofoeds Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 10-11.40

Pilates

Mere

Kofoeds Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 12.30-14.10

Afspænding og massage

Mere

Kofoeds Skole, Motion: Danseundervisning 25 mødegange kl. 12.30-15.05

Dans dig glad

Mere

Hjerting Skole Aura, Motion: Ketchersport kl. 20-21

Badminton Hjerting Skole, 05/01/2023 - 22/06-2023 kl. 20:00 -21:00

Vi har reserveret badminton til jer. Det kræver naturligvis medlemskab af foreningen.

Mere

Entré

Hornslet Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 11-12.15

Efterfødsel - Fysio Pilates - Begynder

En fødsel gør store ting ved kroppen. På en kursus ved Lisbeth får du arbejdet kroppen op igen - så du også kan klare de første måneder, hvor der ofte sidder en lille stump på hoften.

Mere

Hornslet Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 12.45-14

Efterfødsel - Fysio Pilates - Fortsættere

En fødsel gør store ting ved kroppen. På en kursus ved Lisbeth får du arbejdet kroppen op igen - så du også kan klare de første måneder, hvor der ofte sidder en lille stump på hoften.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 08.45-10.15

Sommerhold - Pilates letøvede

Pilates er rolig og kontrolleret træning af kroppens dybe muskelkorset, også kalder "Core". Styrke, udholdenhed og balance i muskelkorsettet er vigtigt for at kunne udføre dagligdagens gøremål uden at slide unødigt på fx. lænd, bækken og knæ.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 10.20-11.50

Sommerhold - Pilates begyndere

Pilates er rolig og kontrolleret træning af kroppens dybe muskelkorset, også kalder "Core". Styrke, udholdenhed og balance i muskelkorsettet er vigtigt for at kunne udføre dagligdagens gøremål uden at slide unødigt på fx. lænd, bækken og knæ.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 11-12.10

Pilates - seniorer

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere