Spring til indhold

Arrangementer

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 10.45-12.15

Onsdags Yoga i Maribo

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning 18:00 - 19:00

Aquabike

Træningstilbud til mænd og kvinder. Træningen foregår med cyklerne i vandet i 25 meter bassinet. Under træningen udnyttes vandets modstand som belastning samtidig med at der udføres forskellige øvelser på cyklerne. God styrke- og konditionstræning.

Mere

Pris: 750 kr

Højby Hallen, Motion: Bordtennis kl. 10:00

Bordtennis

Vi er et lille hold på 9 personer der spiller bordtennis hver onsdag fra kl. 9.00 i multihallen. V.

Mere

Gratis

Kongevejens skole, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 18.30-19.40

Power Fit

Det er hårdt, men sjovt. Til god musik arbejder vi med puls, high impact, bodytoning, stræk og meget mere for at få hele kroppen trænet igennem. Power Fit er din bedste mulighed for at få styr på vægten, toning af musklerne og et godt helbred.

Mere

Kongevejens skole, Motion: Andet motionstilbud 28 mødegange kl. 19.50-21

Super Men Fit

Et kursus for alle, der drømmer om at komme i god form på en sjov, hård og udfordrende måde, og som ønsker masser af energi og høj intensitet i sin træning.

Mere

Vadgård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-19.10

Motionsgymnastik - kvinder

Slip tankerne og kom ned i kroppen - og få en nemmere hverdag, hvor det bliver lettere at indtage de rigtige arbejdsstillinger samt at gå, stå og sidde korrekt. Vi træner alle muskler og led, så kroppen bliver stærk og smidig.

Mere

EFI-Hallerne, Motion: Andet boldspil 10.00 - 12.00

Indendørs Krolf

Alle er velkomne - vi har køller og kugler, du kan låne. Du må også gerne medbringe din egen kroketkølle. Efter spillet er der en kop kaffe.

Mere

Pris: 20 kr

Esbjerg Curling Klub, Motion: Andet motionstilbud 18:30-21:00

Curling juniortræning

Kom og prøv at spille curling. Den førstetime ved juniortræningen er altid gratis. Esbjerg Curling Klub har sko og koste man kan låne i begyndelsen. Hav selv varmt og løstsiddende tøj med. Kontakt klubben på eck@esbjergcurling.dk.

Mere

Gratis

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 10-11.30

Gotvedgymnastik

Har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik forbedrer vi konditionen, styrker musklerne, træner balance og koordination.

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic

Mave-baller-lår

Her er holdet for dig, der vil styrke og stramme din muskulatur i hele kroppen. Vi koncentrerer os om mave, baller og lår, men kommer hele vejen rundt. Konditionstræning, stræk og afspænding indgår.

Mere

Parkskolen, Motion: Danseundervisning kl. 18-16

Improver Low

Onsdag kl. 18.00 - Park SkolenDu har styr på grundtrinene i linedance. Dansene udlæres i højt tempo. Vi danser primært til countrymusik, men andre genre må også forventes.

Mere

Gratis

Parkskolen, Motion: Danseundervisning kl. 19.15-16

Improver High

Onsdag kl. 19.15 - Park SkolenDu har styr på grundtrinene i linedance. Dansene udlæres i højt tempo. Vi danser primært til countrymusik, men andre genre må også forventes.

Mere

Gratis

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16-17.10

Bindevævstræning

Hvis ikke du træner dit. bindevæv, risikerer det at blive stift og usmidigt, og det kan give. generelle smertefornemmelser i din krop. Når bindevævet er hydreret, kan. du bevæge dig mere frit og med færre smerter i din krop.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Vokseværket - Vokslev Kultur & Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 10-11.30

Medi-Yoga Special hensyntagende*

Medi. Yoga består af åndedrætsøvelser, simple fysiske bevægelser og stillinger, som. alle kan laves på en yogamåtte eller en stol. Alle mødegange afsluttes med. afspænding og meditation, som giver dig ro og fokus i både hoved og krop.

Mere

Dansk Gigthospital, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 20.40-21.20

Bevægelse i varmtvandsbassin

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 13.30-15

Yoga for begyndere - hensyntagende

Er du ny til yoga, men nysgerrig på hvad yogaen kan give dig? Så er du kommet til det helt. rigtige hold. Det her hold er nemlig for både usmidige og smidige begyndere. Vi starter let ud.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning og motion for hele kroppen med Hanne Sømark på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre gener fra bevægeapparatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved at forebygge belastningssygdomme.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.20-19.50

Rygtræning og motion for hele kroppen med Hanne på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre gener fra bevægeapparatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved at forebygge belastningssygdomme.

Mere

Solrød Gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle m/ Gitte Mechlenburg

'Yoga for alle' er holdet til dig, som ønsker at gøre noget godt for dig selv samtidig med, at du udfordrer dig selv både fysisk og mentalt.

Mere

Foreningshuset, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09.30-10.30

Hensyntagende Gotved

Undervisning på et mindre hold i et roligt tempo, hvor der tages hensyn til den enkelte. Vi varmer op og arbejder videre med koordination, balance, sving, trin, gang og styrke.

Mere

Foreningshuset, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10.45-12.15

Gotved - energi

Holdet er for dig, der ønsker at øge din smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Vi begynder med en grundig opvarmning og arbejder videre med koordination, balance, sving, trin, gang, evt. små serier og får pulsen lettere op.

Mere

Forum Faaborg, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 09.30-11.10

Rehappy Ballroom Fitness

Holdet henvender sig til alle, der har haft en hjerneskade. Måske en blodprop,. hjerneblødning efter ulykke eller efter stress. Alt hvor hjernen har været.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 13-14.30

Træning - slidgigt (inkl. maskintræning)

Slidgigt er i dag en af de hyppigste ledsygdomme. Mange over 60 år har slidgigt i mindst ét led. Alle grader af slidgigt kan bedres gennem fysisk træning med fokus på øget muskelstyrke og hyppigere og mere bevidst bevægelse af leddene.

Mere

Hørsholm Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 19-20.50

Motion - kun for mænd

Hvorfor ikke være god ved dig selv. Mærke trætheden og sløvheden forsvinde, forebygge karsygdomme, overvægt og bilmaver. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Kurset indeholder opvarmnings-, stræk-, konditions- og muskeløvelser.

Mere

Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud 09:00-13:00

Uddannelse i kollegamotion

Vi har brug at røre os mere, når vi er på arbejde! Bliv uddannet anfører og lær, hvordan du sammen med din leder får kollegamotion i gang eller kommer videre, hvis I allerede er startet op.

Mere

Pris: 1195 kr

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle - Vejle

"Yoga for alle" - er et hold hvor niveauet tilpasses holdets deltager. Vi vil i høj grad læne os op ad "Hatha Yoga", da man i Hatha Yoga ligger stor vægt på at udføre de klassiske øvelser korrekt efter kroppens kunnen.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.30-13

Bevægelseslære - øvede

På dette kursus bliver du undervist i skånsomme øvelser af en erfaren, uddannet Mensendiecklærer.

Mere

Joan's Yogaskole, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for øvede

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga. 1 måske 2 år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden for at kunne. arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger, så du får forståelsen for,.

Mere