Spring til indhold

Arrangementer

Nordkysthallen, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 09.30-11.10

Bevægelse og balance

Har du ondt i ryggen, ondt i nakken, eller vil du bare i gang med træning. Vi laver langsom og grundig træning med fokus på balance, reflekser, styrke, smidighed, åndedræt og afspænding. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Thommysminde, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 13-14.30

Nyt hold - afstressende Yin yoga

Nyt nyt. Nu kan vi tilbyde dig at gå til Yoga, på det skønne Thommysminde, i deres dejlige træningsfaciliteter. Afstressende Yin yoga. Yin er en blid yogaform, som gennem lange, dybe stræk giver.

Mere

Thommysminde, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 14.45-16.15

Nyt hold - afstressende Yin yoga

Nyt nyt. Nu kan vi tilbyde dig at gå til Yoga, på det skønne Thommysminde, i deres dejlige træningsfaciliteter. Afstressende Yin yogaYin er en blid yogaform, som gennem lange, dybe stræk giver.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09-10.10

Yoga for begyndere 50+ med Vivi i Slagelse

Yoga for begyndere er for dig, der enten aldrig eller kun få. gange har prøvet yoga. Vi vil arbejde med blide stræk, små dynamiske serier, og. statiske stillinger, hvor vi træner smidighed, styrke, balance og opmærksomhed.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10.30-12

Blid Yoga med Vivi i Slagelse

Blid yoga giver ro i krop og sind. Blid yoga er for dig der trænger til at komme ned i gear og strække kroppen igennem.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding

Bliv glad, styrket, udspændt og afspændt! Vi arbejder forebyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen giver dig sved på panden og øger din kropsbevidsthed.

Mere

Glostrup medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 10.15-11.45

Glad bevægelse

Kom og dyrk motion, der gør dig glad og fuld af energi. Vi bruger musik og moderne rytmer som grundlag for bevægelse og træning af hele kroppen i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Mere

Herlev Hospital, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 15.15-16

Motion for brystopererede

For dig der har været igennem en brystoperation, tilbyder vi skånsom motion i varmtvandsbassin. Undervisningen er tilrettelagt brystopererede, som skal lære at kompensere for følgerne af operationen, for senere at undgå en skæv holdning.

Mere

Herlev Hospital, Motion: Andet motionstilbud 20 mødegange kl. 16-16.45

Træning i varmt vand

Træning i vand drager fordel af vandets bærende egenskaber og træne både muskler og led på en hensigtsmæssig og skånsom måde. Trænings-formen er ideel for deltagere med problemer i fx ryg, hofter, knæ, led og muskler.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga

Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 21 mødegange kl. 11.35-13.05

Hatha yoga

Hensyntagende. Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del.

Mere

Broskolen, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand med Pia Jørgensen i Korsør

Træning i varmt vand giver glæde og velvære. Vi arbejder med forskellige øvelser, hvor vi får bevæget de fleste af kroppens muskelgrupper. Vi benytter os af vandets bæreevne og modstand. Nogle af øvelserne vil være med redskaber.

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 2 mødegange kl. 10-13

Qigong: Taoistisk selvmassage

Qi Gong: Taoistisk Selvmassage. Vil du lære at stresse af og styrke energien i. kroppens organer med taoistisk selvmassage?. Kurset vil give dig basal indsigt i en naturlig.

Mere

SportsCenter Danmark - Vejen Idrætscenter, Motion: Fodboldtræning kl. 16

Fugo camp vinter

3-dags FUGO fodboldcamp i vinterferien. Træningen planlagt og udført af elitetrænere, der er specialiserede i at træne unge talenter på eliteniveau. Fodboldcampen er for både piger og drenge i alderen 10-17 år.

Mere

Pris: 1699 kr

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 13.30-14.20

Gammeldaws Motionsgymnastik for mænd

På dette hold træner vi hele kroppen igennem i stil med rigtig gammeldags motionsgymnastik, hvor der vil være både gang, sving, vrid, sidebøjninger samt balancetræning (men ingen løb og hop).

Mere

Snejbjerg skole, Motion: Danseundervisning 17:00 - 18.00

Åbent Linedance Værksted

Du kan lære at forstå opbygningen af et stepsheet, at undervise en dans og at cuing (at gi´stikord). Du kan også kommer med din ønskedans som vi øver og danser. Du kan komme instruktør, spirende instruktør eller som danser.

Mere

Gratis

Snejbjerg skole, Motion: Danseundervisning 18:30-20.00

Catalansk Linedance

Ved du ikke heeelt hvad Catalansk linedance går ud på så skal du komme og prøve denne fantastiske form for linedance. Henrik vil tage dig helt tilbage til begyndelsen og lære dig et par danse.

Mere

Gratis

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 19.30-21.10

Yin Yoga

Er en stille og meditativ form for yoga. Du vil blive instrueret ind i en stilling, som du holder i op til fem minutter.

Mere

Ringsted Svømmeklub, Motion: Svømmetræning 08:00 - 14.30

AquaCamp

3 dages AquaCamp med Ringsted svømmeklub for børn mellem 8 og 14 år.

Mere

Pris: 750 kr

Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter, Motion: Kampsporttræning kl. 21-00

Iaido / Aiki toho - japansk sværdtræning

Iaido og Aiki-toho er øvelser i at anvende det japanske sværd. Øvelserne foregår med en imaginær modstander og de fleste af dem starter med at man trækker og skærer i én bevægelse.

Mere

Gratis

Folkehuset Ankersgade, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Krolf Ankersgade 21

Året rundt spiller vi krolf tirsdag og torsdag fra kl. 10 på plænen.

Mere

Markedspladsen, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 11.15-12

Qi Gong i det fri

Qi Gong er "Øvelserne til et langt liv", det siger. de i Kina. Vil du være med til blide og glade øvelser som styrker dig?. Så er det på med tøj, der passer til vejret og en drikkedunk. Mere behøver du.

Mere

Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening, Motion: Gymnastik/aerobic 1000-1200

Gymnastik og Spring - Fed Ferie

TGU ser frem til at tilbyde en aktiv feriedag for hele familien i Tømmeruphallen i uge 7. Kom forbi med hele familien, så børnene kunne prøve at klatre, springe og spille ESport, mens forældrene spiller Gåfodbold og bedsteforældrene spiller Petanque.

Mere

Gratis

Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening, Motion: Andet motionstilbud 1000-1400

Petanque i TGU - Fed ferie

TGU ser frem til at tilbyde en aktiv feriedag for hele familien i Tømmeruphallen i uge 7. Kom forbi med hele familien, så børnene kunne prøve at klatre, springe og spille ESport, mens forældrene spiller Gåfodbold og bedsteforældrene spiller Petanque.

Mere

Gratis

Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening, Motion: Andet motionstilbud 1000-1400

Klatring - Fed ferie

TGU ser frem til at tilbyde en aktiv feriedag for hele familien i Tømmeruphallen i uge 7. Kom forbi med hele familien, så børnene kunne prøve at klatre, springe og spille ESport, mens forældrene spiller Gåfodbold og bedsteforældrene spiller Petanque.

Mere

Gratis

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10-12.15

Vinterfordybelse med yoga og meditation - vinterferie

Dette kursus er for dig, der ønsker at komme på et mini-retreat, hvor du kan blive afstresset i krop og sind, uden at du behøver at rejse langt væk.

Mere

Sportsefterskolen Sjælsølund, Motion: Fodboldtræning kl. 09-14.30

Futsal Camp

Med JogaBonito Academy. Vil du drible som Messi eller finte som Neymar?. Så er JogaBonito Academy det helt rigtige sted. JogaBonito Academy afholder FUTSAL camp I vinterferien (uge7 ).

Mere

Pris: 2000 kr

Stenløse Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-16

Eelp egedal Esport Lan Party

Egedal Esport fylder 5 år. Det fejrer vi med et 30 timers Hygge LAN i Stenløse Kulturhus den 17. 18. februar. Der vil løbende blive afholdt små turneringer & konkurrencer. Der er mulighed for overnatning i fælles sovesal.

Mere

Pris: 60 kr

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.45-11.15

Mor/barn pilates med babymotorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 19.30-21.15

Yoga and Meditation - Beginners - also Online

Yoga and meditation taught in English. The class includes physical exercises (asanas), breathing exercises (pranayama), relaxation (Yoga Nidra) and meditation.

Mere