Spring til indhold

Arrangementer

Ældre Sagen, Århus Midt, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 12-13.20

Qi gong hold 1

Mere

Ældre Sagen, Århus Midt, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13.30-14.50

Qi gong hold 2

Mere

Ældre Sagen, Århus Midt, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 15-16.20

Qi gong hold 3

Mere

AOF Viborg Aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.45-18.15

Yoga for alle i Viborg

Holdet er for dig som godt kan lide at give. dig selv god tid til at mærke din krop gennem de blide yogastillinger. Vi laver stillingerne i et roligt tempo. hvor alle kan være med og arbejder os roligt frem så du til slut bliver helt.

Mere

Højbovænge beboerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.40

Mild Hatha Yoga med et twist

Denne milde "Hatha Yoga med et Twist" klasse henvender sig. både til mænd og kvinder - øvede som uøvede - som har mobilitet til at bevæge. sig rundt på yogamåtten - i siddende - på alle fire - - liggende og stående. stillinger.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Støvring Fysiocenter, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10-11

Hjertemotion hold 6 - Rebild

Mere aktiv i hverdagen, så deltag i et givende. motionsfællesskab. Særlig tilrettelagt for dig, der har en kronisk hjertesygdom. eller gerne vil forebygge livsstilssygdom. Kurset henvender sig til både mænd og. kvinder.

Mere

BeneFit Skørping, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10-11

Hjertemotion hold 1 - Rebild

Mere aktiv i hverdagen, så deltag i et givende. motionsfællesskab. Særlig tilrettelagt for dig, der har en kronisk hjertesygdom. eller gerne vil forebygge livsstilssygdom. Kurset henvender sig til både mænd og. kvinder.

Mere

Højbovænge beboerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.45-12.25

Power Hatha Yoga med et twist

Hatha Yoga med et Twist. Denne Power "Hatha Yoga med et twist" klasse henvender sig til den øvede YOGI. Vi arbejder med guidede åndedrætsøvelser og lettere meditationsøvelser.

Mere

Mejeriet i Tarm, Tarm Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12.40-13.25

"Dus med kroppen" Hensyntagende

Et hold for dig, som gerne vil passe på din krop og lindre smerter og gener vha. bevægelse, balance- åndedræt- og kredsløbstræning og ved at smøre leddenes bevægelighed. Alle øvelser er stående, gående eller siddende.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13-14

Varmtvandstræning medium plus - hensyntagende

På dette hold bruger vi alle vandets fordele. Vandet giver dig mulighed for. at bevæge dig mere frit end på land. Vandet trykker på din krop, så du både får. opdriften, hjælp og ikke mindst modstanden til, at træne din krop i det omfang.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13.15-14

Hensynstagende Varmtvandstræning

Få glæde af træning i varmt vandbassin ( 31,8 grader ). Bevægelse i vand er effektivt for muskler og for kondition. Hele kroppen arbejdes igennem, så musklerne styrkes, uden led belastning.

Mere

Mejeriet i Tarm, Tarm Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.30-14.15

Pilates, hensyntagende

En motionsform, der med langsomme, blide bevægelser smidiggør din krop. og styrker din balance, samtidig med åndedræts- og bækkenbundsøvelser. Øvelserne. foregår på måtte - stående, liggende eller siddende. Desuden er der øvelser på.

Mere

Mejeriet i Tarm, Tarm Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14.20-15.32

Yoga, hensyntagende

På dette hold vil der især blive taget hensyn til lige præcis dine svagheder eller skavanker. Du får mulighed for at få styrket feks. problemer med balancen,kredsløbet eller leddene gennem forskellige former for yoga.

Mere

Brænderigården, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16.30-17.30

Rygtræning styrke og afspænding, hensynstagende

Dette. hold er for dig, hvis du netop har afsluttet din genoptræning efter et. rygproblem, eller hvis du blot hører til de 80 % af Danmarks befolkning, som til. tider har problemer med ryggen. Der vil i træningen være fokus på at få styrket.

Mere

FOF Vest, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16.30-18

Yin yoga - Birthe Olsson

Yin Yoga - smidighed til kroppen og ro til sindet. Kom og oplev yin yogaens beroligende og afstressende virkning på krop og sind. Yin yoga er for alle uanset alder, køn og nuværende træningsform.

Mere

Gåsetårnskolen, Marienberg afd., Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 17-18.30

Tai Chi for lidt øvede og øvede

Tai Chi har oprindelse i Kinesisk-Taoistisk. livsfilosofi. De to komplementære kræfter Yin og Yang, udgør tilsammen en. harmonisk balance. T'ai Chi er mest kendt for sine slowmotion bevægelser. Her.

Mere

Søborg Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - kun for mænd

Hatha. Yoga kun for mænd. Yoga. er absolut ikke kun for kvinder, men indrømmet - det er måske ikke så cool at. gå til yoga på et hold med flest kvinder. Så nu har du chancen for at komme.

Mere

Kerteminde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17.15-18.45

Stram op med foamruller

Træning og massage med den populære foamroller - en hårdt presset skumrulle,. som både retter ryggen ud, træner din balance og stabilitet samt masserer ømme muskler og bindevæv.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Fitness/styrketræning 15 mødegange kl. 19-20.30

Stærke ben og sunde hofter

Mere

Vestermølle, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

I yoga arbejdes der ud fra en sammenhæng mellem krop, sind og ånd. Yoga gør kroppen smidig og harmonisk og giver større kropsbevidsthed. Yoga giver ro og balance i sindet og forbedrer åndedrættet.

Mere

Sportscafeen i Helsingør Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Morgen-yoga

Morgenyoga, hvor du laver yogastillinger med. fokus på at stimulere dit nervesystem. Hjernen styrer kroppen, og kroppens. bevægelser stimulerer din hjerne. Vi vækker dit sanseapparat med hjernebaseret.

Mere

Magneten, Motion: Andet motionstilbud

Slidgigt (artrose) træning

Målrettet. træning inspireret af GLA:D konceptet. Formålet med træningen er at kunne. bibeholde et aktivt liv gennem øvelser, der styrker muskulatur og stabilitet. omkring ryg, mave og ben, hvilket kan lette belastningen på leddene og mindske.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aqua Rytmik

Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på. kroppen er så behagelig, fordi vandet masserer den, samtidig med at du udfører.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Aalholm Kirke, Motion: Andet motionstilbud

Motion og socialt samvær

På dette hold. vejledes du i et træningsprogram, som involverer øvelser på maskiner og på gulv. Du får grundig vejledning af en fysioterapeut, som tilpasser øvelserne til dine. behov og din fysiske formåen.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

Tilpassede. øvelser i varmt vand. ved. sygeplejerske, idræts- og varmtvandsinstruktør Dorte Rørmann Olsen. Holdet henvender sig til både mænd og kvinder, der har gigt,.

Mere

Veksebo svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 15-15.45

Varmtvandstræning for brystopererede

Træn din krop uden belastning og få styrke, kondition, bevægelighed og balance - samt smil på læben. Træningen foregår i vandbassin, hvilket virker smertelindrende og gør, at du kan lave bevægelser, som du ellers ikke kan på land.

Mere

Dyrehaven - Klampenborglågen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09-10.30

Stavgang

Undervisningen. begynder med opvarmning og træning af den korrekte teknik, hvorefter der er. fælles stavgang i parken. Underviseren instruerer deltagerne i, hvor lange. stavene bør være og viser, hvordan den korrekte længde måles. Deltagerne.

Mere

Magneten, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11-12

Ryghold

Undervisningen. påbegyndes med fælles opvarmning, hvorefter der arbejdes med øvelser, der. styrker rygmuskulaturen. Holdene henvender sig til personer med smerter i ryggen. samt rygopererede og træningen varetages af fysioterapeuter.

Mere