Spring til indhold

Arrangementer

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.30

Knæ- og ryghold

For deltagere med knæ- og rygproblemer. Her vil du få varierede øvelser der styrker muskulaturen i hele kroppen, men med særligt fokus på ben og hofteproblemer. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Vestskolen afd. Skovbakken, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.40-18

Ny Callanetics/Yoga og pilates

Undervisningen henter inspiration i Callanetics, effekttræning, Pilates og yoga. Vi starter med en grundig opvarmning med efterfølgende vægt på kombination af styrke-, stræk-, balance- og afspændingsøvelser.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 18.15-19.25

YIN Yoga

Til yin yoga handler det om fordybelse i krop og sind gennem yogastillinger, der holdes lidt længere tid. Nøgleordene er bl.a. afspænding, grounding og om at strække bindevævet, så der løsnes op i kroppen.

Mere

Ahlmannsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 16-17.30

Hatha yoga

For begyndere og let øvede. Vi arbejder med klassiske yogastillinger, åndedrættet og afspænding. Stillingerne modificeres efter, hvad din krop kan.

Mere

Sønderbo, Motion: Andet motionstilbud 28 mødegange kl. 19-19.55

Træning i varmt vand (aqua qi gong)

Har du svært ved at bevæge dig tilstrækkeligt og føler du dig fx. småstresset, stiv i kroppen, kronisk småtræt og/eller trænger du til at. styrke din livsenergi, vitalitet og følelsen af overskud og velvære, så er.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 32 mødegange kl. 10.40-12.10

Hatha yoga - seniorer

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Birkerød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Bevægelse i vand (varmvandbassin). Bevægelse i vand er for dig, der er udfordret af slid- og/eller. leddegigt, osteoporose eller andre udfordringer i bevægeapparatet. Det er en.

Mere

Aktivitetscenter Teglværksparken, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 08.50-09.50

Dance Gold i Aktivitetscenter Teglværksparken Korsør

Vi skal bevæge os til god musik og have det sjovt og hyggeligt sammen. Det er simple trin, få eller ingen hop og et moderat tempo. Det er for dig, som gerne vil danse og have sved på panden, men ønsker et niveau, hvor sværhedsgraden er reduceret.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19.30

Hatha yoga m/ Marianne Krogh

Yoga for alle. Hatha yoga er den traditionelle klassiske yogaform med én stilling ad gangen og ikke flere i en serie.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 15.45-16.45

Yoga for teens and tweens

Dette hold er specielt tilrettelagt for teens og tweens, hvor der ikke skal præsteres eller konkurreres.

Mere

Aktivitetscenter Teglværksparken, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11

Dance Gold i Aktivitetscenter Teglværksparken Korsør

Dance Gold er tiltænkt pensionister og efterlønsmodtagere. Vi skal bevæge os til god musik og have det sjovt og hyggeligt sammen. Det er simple trin, ingen hop og et moderat tempo.

Mere

Medborgerhus - Det gamle Rådhus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-18

Klassisk Yoga

Velkommen til klassisk yoga, uforstyrret af den aktuelle mode og trends. Den klassiske yoga adskiller sig fra den mere fitnessorienterede yoga.

Mere

DGI-Byen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 08-09

Vandgymnastik for gravide

Er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10-10.45

Aqua fit for gravide

Er en sjov og effektiv træningsform, hvor du føler dig lettere samtidig med, at du styrker kroppen. Opdriften i vandet gør, at du kan udføre øvelser, der er svære at lave på land (og ligge på maven).

Mere

Møllegryden, Motion: Andet motionstilbud 17.00-18.00

Naturtræning - Hårby

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Skælskør Lystskov, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Naturtræning - Skælskør

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Frederiksberg Have, Motion: Andet motionstilbud kl. 17:00-18:00

Naturtræning - Frederiksberg Have

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Hollænderhallen, Motion: Andet motionstilbud

Aquajogging - hensyntagende

For deltagere der ikke kan deltage i almindelig aquajogging. Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-20.30

YIN Yoga

Er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Via lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og via mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden.

Mere

Europaskolen i Carlsberg Byen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 19.30-20.30

Zumba

Motion for alle - uanset alder og fysik. Du behøver ikke at være en god danser eller være i supergod form. Zumba er danse-fitness, hvor du svinger hofterne til salsa, merengue, reggaeton og andre latinamerikanske danse.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Bevægelse og afspænding

Bliv. glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt! Vi. arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen. giver dig en styrket kropsholdning, øget kropsbevidsthed og bedre balance. En.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.15-10.45

Bevægelse og afspænding

Bliv. glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt! Vi. arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen. giver dig en styrket kropsholdning, øget kropsbevidsthed og bedre balance. En.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Klassisk yoga - Ro i sind og krop

Ro og tid til at mærke din krop - Blide stræk og rolige bevægelser sammen med åndedræts-opmærksomhed. Særligt fokus på afspænding. Muskulaturen og kredsløbet styrkes, og du oplever både fysisk og psykisk velvære efter en yoga-time.

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic

Mindful yoga (ekstra langt hold)

En blid form for yoga som giver indre ro og overskud og er med til af afspænde kroppen, berolige sindet og give fornyet energi og overskud. På disse ekstra lange hold er der god tid til at komme i dybden i krop og sind.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Andet motionstilbud

Zumba for alle

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danseelementer fra latin, hip-hop, pop og meget andet. Du får 45 minutter fyldt med lækre dansemoves med både lav og høj intensitet og får samtidig en god all-round træning for hele kroppen.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.50-18.20

BodyMind pilates

Er super coretræning, hvor fokus er på kroppens kerne: dybe mave- og rygmuskler og bækkenbund i samspil med din vejrtrækning. Træningen forebygger rygproblemer, giver flad mave og en flot kropsholdning.

Mere

Det gamle Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 10.30-12

Balance og Ro i din Krop enkel og blid kropstræning

Balance og ro i din. Krop. Enkel og blid. Kropstræning til styrke, smidighed og velvære i krop og sind. Trænger din krop til et. Kærligt løft, dine muskler til at blive smidiggjort, styrket og afspændt. Dine.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik (H)

Holdet er for dig, der har et bevægelseshandicap, en dårlig ryg eller svære muskelinfiltrationer. Vi laver øvelser i det varme vand, hvor vores bevægelser er lettere at lave. Varmen og bevægelserne blødgør de stive muskler.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere