Spring til indhold

Arrangementer

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 09.30-11

Hensyntagende Yoga (H)

Har du problemer med hofter, knæ, skuldre eller andre fysiske skavanker? Så er dette yogaholdet for dig.

Mere

Fænøsund Plejecenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 14-15

Gå en tur ved Fænøsund

Vil du med på en tur i området omkring Fænøsund, så mød op ved Fænøsund Plejecenter. Vi går hver mandag kl. 14.00. Vi starter og slutter ved Fænøsund Plejecenter.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 10.45-11.52

Mor/barn pilates med babymassage og motorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 15.15-16.45

Blid yoga og selvomsorg

Mere

Gåsetårnskolen, Marienberg afd., Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 16.30-17.30

Fri yoga for alle

Yoga skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

AOF Vejle, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 11.15-12.45

Meditativ yoga

I meditativ yoga lærer vi kroppen at meditere, jo mere vi slapper af, jo dybere kommer vi, både i kontakten med os selv og i stillingerne. I meditativ yoga handler det aldrig om at præstere, konkurrere eller opnå noget.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 13-14.30

Medi Yoga - hensyntagende

Hensyntagende hold max. 7 deltagere. Deltagerne siger: " De rolige øvelser og den dybe koncentration giver mig fysisk og mental styrke". "Min vejrtrækning er blevet bedre og jeg falder lettere til ro".

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser. Øvelserne tilpasses den enkeltes begrænsninger, evner og ønsker.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser. Øvelserne tilpasses den enkeltes begrænsninger, evner og ønsker.

Mere

Hylleholt Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga -med Helle Hougaard

Gennem rolige, blide tilpassede yogaøvelser, søger vi at skabe. balance, smidighed og velvære i krop og sind. Vi strækker, styrker og løsner. kroppens muskler og væv, aktiverer og stimulerer kredsløb og indre organer,.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Motionsgymnastik M/K

Hold dig i form med motion og styrketræning. Få pulsen i vejret og gør noget godt for dig selv. Der er god musik til gymnastikken.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med hensyn

Hensyntagende specialundervisning. Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, som har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08.45-10.15

Bevæg - bevar din krop

Her får du en. sjov og effektiv træning til de behov, netop du har. Her er plads til at være. forskellige. Psykomotorik giver mental glæde og velvære i kroppen. Du får mere. styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Bevæg dig glad med Liselotte Le Dous

Gennem den dejlige tidløse Gotved-gymnastik vil vi blidt arbejde hele kroppen godt igennem i et tempo, hvor alle kan være med.

Mere

Islevbadet, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Motion og afspænding

Bevægelse og træning af hele kroppen, hvor alle kan være med. Vi begynder med en grundig opvarmning og arbejder videre med koordination, balance, sving, gang, trin, evt. små serier, styrke, stræk, elementer fra Pilates og har fokus på åndedrættet og.

Mere

Kirkebjergsalen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11.10

Afspænding - bedre ryg, skulder og nakke

Undervisningen er specielt tilrettelagt for deltagere med så dårlig ryg, skuldre eller nakke, at de ikke kan deltage på et almindeligt afspændingshold. Der arbejdes med øvelser, som styrker og smidiggør såvel ryggens som nakkens muskler.

Mere

Plejecentret Åvangen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.45-11

Afspænding og funktionel træning med Tina Hansen

På dette hold arbejder vi med bedre brug af kroppen efter principperne i "funktionel træning", så vi ved at ændre eventuelt uhensigtsmæssige vaner, fungerer bedre i det daglige.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.45-11.25

Hatha yoge

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Kulturhuset Brønden, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle

Tager udgangspunkt i Hatha Yoga og den enkelte deltager. Vi arbejder os gennem hele kroppen med forskellige øvelser, som strækker og styrker hele kroppen, der er undervisning i nogle af de klassiske yoga stillinger og i Mindfull Yoga.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.30-13.10

Hatha yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Haslev Svømmehal, Motion: Svømmetræning 15 mødegange kl. 12.05-12.50

Aqua-fitness for XXL

Mere

Vestbad, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13-14

Træning i vand

Døjer du med smerter efter et sygdomsforløb som eksempelvis kræft? Så kan styrketræning i varmt vand hjælpe.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13-14.15

Mediyoga 40+

Blid og rolig yoga alle kan være med til. Mediyoga er understøttet af forskning og viden omkring de. helt specifikke yoga programmer. Hvert program er sammensat så det går ind og skaber ro og. balance i nervesystemet.

Mere

Kulturhuset Brønden, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.30-14.30

Bevægelse med fokus på core

På dette hold har vi særligt fokus på træning af mave og ryg; din core, hvilket giver dig en bedre holdning. Vi styrker din krop og din udholdenhed. Der vil være klassiske øvelser i et stille og roligt tempo med og uden brug af åndedrættet.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - for alle

Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne. sæson, du skulle melde dig på et yogahold! Yoga er kendt for sin forebyggende og. helbredende virkning. Yogaøvelserne stimulerer muskler, nerver og giver velvære,.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12.30-14

Rygtræning for damer

Rygtræning med udspænding/ afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 14-15.30

Genoptræning af kroppen

Genoptræning af arme, ben og krop m.v. Hensyntagende hold, for deltagere med. et handicap. Kun damer. Hensyntagende hold!

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Rygtræning - mixhold - hensyntagende hold

Rygtræning med udspænding og afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med at styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18.30

Rygtræning for herrer

Dette rygtræningshold tilgodeser, hvad man måtte have af problemer omkring. sin krop, eller blot brug for mere energi, kræfter, kropsbevidsthed og smidighed. i dagligdagen. Rygtræning der afsluttes med afspænding, hensyntagende hold.

Mere

Muldbjerg Undervisningssted, Motion: Danseundervisning kl. 18-21

Linedance sæson efterår 2024

Tilmelding til linedance: Sæsonstart uge 35 (27/8) 2024 t.o.m uge 51(17/12 2024). Holdfordeling: Hold 1: Begynder kl. 18-19. Hold 2: Begynder+ kl. 18.30-19.45. Hold 3: Let øvet kl. 19-20.45. OBS OBS.

Mere

Pris: 850 kr