Spring til indhold

Arrangementer

Baeshøjgård, Motion: Svømmetræning

Hensyntagende vandmotion m/ Lene Bobsin

For deltagere med nedsat bevægelighed fx pga. knæ, hofte og rygproblemer,. Overvægt, muskel -eller knoglelidelser, problemer med balance m.m. Det varme vand kan smertelindre og afhjælpe og styrke svage led og muskler.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Sjov og hyggelig træning. og afspænding i vand, der tilpasses deltagernes behov. Vandgymnastik er særlig. godt for dig som har gener i led og muskler, men alle er velkomne. Vi opvarmer.

Mere

Pilevejens Festlokaler, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for alle (Bjerringbro)

Giv dig selv tid til yoga, og du får til. gengæld mere ro og energi til dagens udfordringer. Hatha Yoga er en meditativ. yoga, som giver ro i sindet. Du lærer at få åndedrættet integreret i. øvelserne, som både udspænder og styrker.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Andet motionstilbud

Zumba for alle

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danseelementer fra latin, hip-hop, pop og meget andet. Du får 45 minutter fyldt med lækre dansemoves med både lav og høj intensitet og får samtidig en god all-round træning for hele kroppen.

Mere

Stenløse Bibliotek og Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic

Qi Gong, hensynt. m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.30-18

Hatha yoga for alle *

Hatha yoga er en blid form for yoga, der styrker og smidiggør kroppen og gavner kredsløbet. Balancen styrkes, koordinationsevnen forbedres, krop og sind harmoniseres, der sker positiv indvirkning på kroppens nervesystem.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.30-20

Hatha yoga for alle*

Hatha yoga er en blid form for yoga, der styrker og smidiggør kroppen og gavner kredsløbet. Balancen styrkes, koordinationsevnen forbedres, krop og sind harmoniseres, der sker positiv indvirkning på kroppens nervesystem.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-09.30

Blid træning inspireret af pilates og calanetic med Merethe Greisøe

Unge som gamle; med eller uden skader, gigt, hybermobilitet, muskelsmerter mv - alle kan være med. Her får du succes med din træning, også selvom du evt. ikke er i god form.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10

Glad og i form

På dette hold får du gennemarbejdet dine led. Der arbejdes med balancen med udgangspunkt i kroppens centrum. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Kerteminde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Rytmisk bevægelse

Move and flow. (Tidligere Theanetics). På dette hold bevæger vi os til rytmisk musik i både hurtigt og langsomt tempo. Kroppen bliver gennemarbejdet i alle muskler og led.

Mere

Vokseværket - Vokslev Kultur & Forsamlingshus, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.30

Medi-Yoga Hensyntagende

Medi. Yoga består af åndedrætsøvelser, simple fysiske bevægelser og stillinger, som. alle kan laves på en yogamåtte eller en stol. Alle mødegange afsluttes med. afspænding og meditation, som giver dig ro og fokus i både hoved og krop.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Pilates-yoga

Til pilates-yoga vil vi inspireret. af begge, kombinere de to i træningen af kroppen, åndedrættet og. opmærksomheden. I pilates er der fokus på. kontrolleret at træne kernemuskulaturen, der ligger tættest på centeret og.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.30

Knæ- og ryghold

For deltagere med knæ- eller rygproblemer. Her vil du få varierede øvelser der styrker muskulaturen i hele kroppen, men med særligt fokus på ben og hofteproblemer. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Kampsportscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.30-12

Callanetics med pilates og yoga

Få arbejdet kroppens muskler og led godt igennem. Vi lægger særlig vægt på skuldrene, ryggen, maven, balderne og lårene samt kropsholdningen. Vores inspiration er hentet i både pilates, yoga, callanetics og effekttræning.

Mere

Kerteminde Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10.40-12.10

Blid bevægelse

Føler du dig stiv, rusten eller øm i kroppen? Vil du gerne opnå større smidighed? Har din kropsholdning brug for et løft? Så kan undervisningen på dette hold hjælpe dig godt på vej.

Mere

Taastrup Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.20

Motion og styrkeøvelser for personer med osteoporose

Træning af kroppen for mennesker med knogleskørhed. Det er en kombination af afspænding, yoga og pilatesøvelser med hensyntagen til den enkelte kursist.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13.15-14.45

Træning med knogleskørhed

Hensyntagende. Vi bevæger hele kroppen godt igennem, træner balance og koordination. Styrker. ben og ryg muskulatur for at støtte ryggen. Stræk og afspænding vil ligeledes. indgå.

Mere

Taastrup Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13.30-14.45

Yoga/ afspænding med meditation for 60+

Afspænding /yoga hold med meditation for 60 +. Vi har hver især vore fysiske begrænsninger og formåen, det er vigtigt at lytte til sig selv, til kroppen, og ikke presse sig selv ud over den grænse, før kroppen er parat.

Mere

Taastrup Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15-16.15

Yoga/ afspænding med meditation for 60+

Yoga/afspænding med meditation for alle 60+.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.45-18.15

Afspænding og bevægelse - hensyntagende

Formålet med denne træning er at blive bedre til at mærke, afhjælpe og. forebygge belastninger, at styrke og lindre og samtidig få mere energi og. velvære i kroppen.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.25-18.55

Pilates for begyndere/let øvede

Pilates bygger kroppens muskler op på en blid, men intensiv måde. Stræk og åndedragsøvelser indgår som en vigtig del af træningen. Svage muskler styrkes, og spændte muskler udspændes, ligesom ubalancer i kroppen rettes op.

Mere

Skodborg Børnecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19.15-20.30

Mindful Yoga

På dette hold undervises der i afspænding, bevidsthed og opmærksomhedstræning gennem yoga. Mindful Yoga kombinerer meditation og mindfulnessøvelser med bevægelse og stillinger.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Park Vendia, Motion: Danseundervisning 13 mødegange kl. 10-11

Danse Mix

Velkommen til vores livlige dansehold, hvor vi bevæger os gennem tidens bedste musik fra din farmors ungdom og frem til i dag!

Mere

Rønne Bibliotek, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 12.30-14.15

Afspænding - Fibromyalgi

Vi arbejder med afspændende øvelser, der kan skabe en dyb forbindelse til kroppen og vække glæde og energi. Undervisningen foregår i et behageligt tempo og hver session afsluttes med en afspænding.

Mere

Fyn, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga Langeskov

Yoga handler om at skabe balance i krop og sind. at være tilstede lige her og lige nu. Med yogaen kan vi skabe forbindelse til os selv og give tid til os selv i en travl hverdag.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11-11.45

Svøm og træn m/ Jytte Kure

Kombi hold, svøm og træn. Dette hold er for dig der gerne vil kombinere svømning med vandgymnastik. Vi starter med svømning ca. 15 minutter, derefter er der vandgymnastik i ca. 30 minutter. BEMÆRK:.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/Jytte Kure

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16.10-17.25

Pilates 2 + ballet barre træning

Holdet er for dig som har lavet pilates før og kender til de grundlæggende Pilates principper og basisøvelser. Du har lyst til at blive udfordret, men også fordybe dig i allerede kendte øvelser.

Mere

Holtbjergskolen, Motion: Andet motionstilbud

Vandgymnastik (H)

For deltagere med begrænsninger i bevægeapparatet eks. Ved skader i ryg, hofte, knæ eller skuldre, samt ved generelle smerter i led og muskler. Det varme vand bevirker, at der er mange bevægelser, der er lettere at lave.

Mere