Spring til indhold

Arrangementer

Shiva Yoga-Thy, Motion: Andet motionstilbud 2 mødegange kl. 10-13

Qi Gong: De 8 Silkeøvelser

Regelmæssig træning med Gi Gong kan modvirke træthed, styrke immunforsvaret, forbedre din balance, udholdenhed og koordinationsevne, og du kan få stimuleret kredsløbet og fordøjelsen. Du træner at kunne mærke livskraften/Qi bevæge sig.

Mere

Lindvig Ferie, Motion: Andet motionstilbud kl. 15

Lønne // 3i1 vågen, vital og værdig

I samarbejde med Lindvig ferie inviterer Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost dig på et weekend Yinpower treat med fokus på at gøre dig vågen, vital og værdig for dig selv, fordi du er vigtig.

Mere

Pris: Ophold delt dob værelse 3.600 kr, ophold i Enkeltværelse 4.200 kr

Multihuset, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 19-20

Yoga for mænd i Kølvrå

Holdet er. et begynder hold hvor alle kan være med. Det betyder intet om du har erfaring. med yoga, er ung eller gammel, smidig eller stiv som et bræt. Det eneste krav. er at du er mand og at du har lyst til at deltage i et fællesskab samt er.

Mere

AOF Viborg Aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 15-16.30

Stole yoga for dig med fysiske begrænsninger

Stole Yoga er holdet for dig som af fysiske årsager har svært. ved at komme op og ned fra gulvet. På dette hold bruges en stol som støtte, i både. siddende samt stående øvelser.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 12-13.30

Blid yoga og afspænding - mod stress (H)

Stress af, og synk ind i velvære i krop og. sind. Vi udspænder/strækker kroppen i forskellige stillinger og laver også. rolige bevægelser, der løsner kroppen på forskellig vis. Tilsammen giver det en.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 14.30-15.45

Rygtræning (H)

Forhindrer dine smerter dig i at deltage på almindelige motionshold, vil dette være noget for dig. Vi arbejder med øvelser, som opbygger og vedligeholder alle muskler i hele kroppen. Individuel vejledning efter behov. Max. 8 deltagere pr. hold.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga med særlig fokus på styrke m/ Lene Tvedegaard

Yogaklassen vil indeholde tre hovedelementer: styrke, fleksibilitet og mindfulness, hvor styrke vil have særlig fokus på dette hold. Vi dyrker alle de klassiske yogastillinger (Asanas) med en fleksibel, sensorisk og undersøgende tilgang.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 08.50-10.20

Senioryoga 1 - hensynt., i Ølby m/ Lene Tvedegaard

Senior yoga gør godt i både krop og sind - og mine deltagere er meget glade for at gå på holdet.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.45-10.45

Grin, motion og bevægelse

Hensyntagende specialundervisning. Savner du aktivt, hyggeligt og sjovt samvær med andre mennesker?. Motionsgymnastik - til afvekslende musik.

Mere

FOF Sønderborg, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Krop og bevægelse for kvinder

Et hold for kvinder i alle aldre. Vi er alle udstyret med et bevægeapparat, som skal værnes og bruges rigtigt, så vi undgår skavanker. Vi vil lave smidighedsøvelser og styrketræning, arbejde med kropsholdning og vejrtrækning, udstrækning og afspænding.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Senioryoga 2 - hensynt., Ølby m/ Lene Tvedegaard

Senior yoga gør godt i både krop og sind - og mine deltagere er meget glade for at gå på holdet.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11-12

Grin, motion og bevægelse

Hensyntagende specialundervisning. Savner du aktivt, hyggeligt og sjovt samvær med andre mennesker?. Motionsgymnastik - til afvekslende musik.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16.15-17.45

Mindful Yoga

Styrk dig selv mentalt og fysisk gennem Mindful yoga. Yoga er unik til at skabe nærvær, ro, balance og smidighed i din krop.

Mere

Aalholm Kirke, Motion: Andet motionstilbud

Motion og socialt samvær

På dette hold. vejledes du i et træningsprogram, som involverer øvelser på maskiner og på gulv. Du får grundig vejledning af en fysioterapeut, som tilpasser øvelserne til dine. behov og din fysiske formåen.

Mere

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse og afspænding

Her får du. trænet både krop og sind. Der veksles mellem styrkende, smidiggørende og. afspændende øvelser. Du vil opleve din krop blive blødere og smidigere og dine. tanker rolige.

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.30-13

Yin yoga

Er. rolige, gulvbaserede stillinger, hvor der arbejdes bevidst på at afslappe. musklerne og blødgøre dit bindevæv. Hermed frigives spændinger i fx ryg, hofter. og bækken. Bindevæv.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.10-14.40

Yin Yoga

Er. rolige, gulvbaserede stillinger, hvor der arbejdes bevidst på at afslappe. musklerne og blødgøre dit bindevæv. Hermed frigives spændinger i fx ryg, hofter. og bækken. Bindevæv.

Mere

Seniorstedet Videbæk, Motion: Danseundervisning 13:30 - 15:45

Dans dig glad

Kom og vær med til en hyggelig danseeftermiddag, hvor der er plads til vand og kaffepauser. Mandage kl. 13.30 - 15.45. Frivillige holdleder: Jens Mastrup telefon 21 17 77 65 Aktiviteten kræver medlemsskab af Seniorstedet - 420 kr for et år.

Mere

Pris: 420 kr

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 26 mødegange kl. 19.10-20.20

Bevæg dig glad - få en god holdning

Stærk, fast, rank og smidig krop! Efter grundig opvarmning træner vi hele kroppen igennem. Det er små præcise bevægelser, der arbejder i dybden med kroppens muskler. Undervejs i lektionen vil der være ud- og afspænding.

Mere

Løjtegårdsskolen, Motion: Gymnastik/aerobic

Mand det' motion!

Det handler om at gennemarbejde kroppen og brænde noget energi af. Konditions- og styrketræning suppleret med boldspil giver sved på panden og vitaminer til hverdagen.

Mere

Klinik for Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11-11.55

Gravid i form - Esbjerg

Kurset henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten. Træningen er tilrettelagt med henblik på forbedret stabilitet og styrke, som vil gavne dig før, under og efter fødslen.

Mere

FH hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Grundtræning v/uddannet Body SDS

Grundtræning ved Louise Brix. Uddannet ved Body-sds. Træningsformen er designet til at afhjælpe det moderne. menneskes fysiske og psykiske problemer. Regelmæssig træning vil forbedre.

Mere

Østre Skole, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10.40-12.10

Styrk kroppen med varieret motion og yoga med Meiya i Slagelse

Vi arbejder hele kroppen igennem til musik, hvor vi samtidig får pulsen lidt op undervejs. Derefter dyrker vi varieret Yang Yoga i stående og siddende stillinger, som både styrker og smidiggør kroppen. Der afsluttes med en guidet afspænding.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.30-18

TriYoga Basics - level 1 med Pernille i Slagelse

TriYoga®. Basics/level 1 er for dig der enten har gået på. TriYoga® Basics hold,. eller har andet yogaerfaring. Grundformen er bygget op, og vi flyder på bølgen. af dynamiske kriyas og statiske asanas.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-19.45

TriYoga Basics med Pernille i Slagelse

TriYoga® Basics er ideelt for begyndere, da vi systematisk bygger yogaformen op. fra bunden. Her er ingen forventninger til præstation eller smidighed, men en. helt enkel og nærværende tilgang til krop og sind.

Mere

Lyngby Stadion og Lyngbyhallen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 19.10-20.20

Styrketræning i maskiner

Her er den ideelle motionsform, hvis du vil styrke din krop. Der tilbydes en varieret og effektiv træning af muskler og led. Derved kan du opnå en større styrke, øget smidighed og en forbedring af konditionen.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19.05-20.35

Bevæg dig mand

Fitness-styrke-bevægelighed for alle.

Mere

Plantagehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.45-13

Hensyntagende Pilates

Vi arbejder individuelt alt efter personlige forudsætninger. Vi bruger pilates principper med åndedræt og opmærksomhed på kroppens center. Vï styrker og smidiggør musklerne og arbejder med balance, afspændning og grounding.

Mere

Try Borger- og Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 13-14.30

Yoga

Har bevist sit værd som bevægelsesform for det moderne menneske. Yogaøvelser kombineres med åndedrætsteknik og afspænding. Yoga tager hele kroppen med, og giver styrke og smidighed. Du får nærvær og ro til dig selv og dit liv. Yoga er for alle!

Mere