Spring til indhold

Arrangementer

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11-12

Yin yoga for begyndere

Yin yoga er en meget blid og rolig form for øvelser, der styrker og strækker kroppen og vi tager selvfølgelig individuelle hensyn.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 17.25-18.55

Pilates for begyndere/let øvede

Pilates bygger kroppens muskler op på en blid, men intensiv måde. Stræk og åndedragsøvelser indgår som en vigtig del af træningen. Svage muskler styrkes, og spændte muskler udspændes, ligesom ubalancer i kroppen rettes op.

Mere

Bikram Yoga Roskilde, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 09-10.30

Dansk yoga, øvede

For dig der har lavet yoga før eller, hvis du er ny til yoga, har lyst til en yogatime, hvor du bliver varmet igennem og ind imellem udfordret lidt uden at vi går til nogen former for ekstremer.

Mere

Bagsværd Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 36 mødegange kl. 15.15-16.45

Fysio-pilates

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 36 mødegange kl. 16.50-18.20

BodyMind pilates

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14.15-15.45

Bevægelse og afspænding - kvinder

Hold din krop i form, og lær at lytte til kroppens signaler, så du kan opnå harmoni gennem en rolig og veltilrettelagt træning.

Mere

Plantagehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.15-10.45

Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

Har du nedsat bevægelsesfunktion?. Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?. Du vil lære bilde Qi Gong og Sheng Zhen-øvelser med kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, energi, afslappelse og indre ro?

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14-15.30

Yoga for dig med smerter

Blid og skånsom yoga med plads til dig, dine skavanker og evt. kroniske smerter. På holdet er der plads til pauser og plads til at være. tilstede uden at skulle præstere. Du er med på det niveau, som du er klar til,.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Metal Bornholm, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 09.30-11

Pilates for Seniorer

Vil du gerne gøre noget for dig selv og holde dig i form, så du stadig har kræfter og energi til alt det andet, du også vil nå.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11.45-12.45

Ryg yoga

Ondt. i nakke/skuldre?. Ondt. i lænden?. Det. kender de fleste af os vel til, enten en gang imellem eller dagligt. Hvis du. kan nikke genkendende til det, er dette hold lige noget for dig, vi har her.

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 19.05-20

Motionsdans og bevægelse (4X) m/ Lene Nielsen

Motionsdans er en sjov, energisk og anderledes træningsform inspireret af zumba, der styrker din krop, koordination, fleksibilitet, balance og kondition. Formålet er at gøre din træning sjov på en anderledes måde - så du holder din krop stærk og smidig.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.30-11.40

Pilates øvede

Pilates som træningsform styrker effektivt og koncentreret musklerne i hele kroppen, og giver dig en god kropsholdning og slanke samt smidige muskler.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 12.20-13.50

Kol - fokus på lungerne

Hensyntagende specialundervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic

YIN Yoga

På dette hold bliver du guidet igennem en lang række yin yoga øvelser og vi giver os også tid til guidede meditationer. Du vil få trænet din smidighed og mobilitet hver gang.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 10.40-12

Hensyntagende træning (H)

Holdet er for dig der muligvis oplever at skader, skavanker eller andre udfordringer afholder dig fra at deltage på de mest almindelige træningshold.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.20

Bevægelse/afspænding

Lær at løse op for spændinger i bl.a. skuldre, nakke og ryg. Undervisningen veksler mellem afspændings- og udstrækningsøvelser samt en snak om, hvordan vi bruger kroppen. Du bliver mere kropsbevidst og lærer at slappe af.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 14-15.10

Let motion og styrke 65+

Vi træner, griner og sveder med udgangspunkt i hvad du formår. Vi træner koordination, balance, styrke, kondition og smidighed. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser der støtter kroppens bevægelser i hverdagen.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga

Hensyntagende undervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.15-09.30

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13-14.30

Yin yoga - Yinmind

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.30

Qi Gong

Grundtræningen består af enkle øvelser, som udføres stående i et langsomt og meditativt tempo. Øvelserne er bløde og organiske og kan udføres af alle.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08-08.55

Hatha yoga for de morgenfriske m/ Line H. Nielsen

Yoga er nænsom, men effektiv træning af hele kroppen. Det er skånsomme øvelser, som styrker og smidiggør muskler og led, forbedrer din balanceevne og strækker dit bindevæv.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha flow yoga

Her dyrker vi dynamisk yoga, hvor stillingerne udføres i et "flow" og kædes sammen med åndedrættet. Det er yoga, der styrker og strækker din krop samt øger din fleksibilitet og fokus. Du guides til nærvær i nuet og dybere kontakt med dig selv.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Fitness/styrketræning 16 mødegange kl. 09.30-11

Træning - knogleskørhed (inkl. maskintræning)

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses.

Mere

Hedehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18-19.20

Hatha yoga

I Hatha Yoga er der fokus på styrke, smidighed og indre ro. Du lærer klassiske yogastillinger og kommer til at arbejde med dit åndedræt. En typisk klasse starter med en kort meditation og måske en åndedrætsøvelse efterfulgt af opvarmning.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 19-20.30

Kropsterapeutisk træning - nakke/skulder

Har du smerter i nakke- og skulderområdet? Forstyrrer din krop dig?. Gennem øvelser og dybe stræk vil du forstå din krops signaler. Der er tale om fysisk træning og mindfulness i ét.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og motion i vand

Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Mere

Foreningshuset Nørredamsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16-17.30

Hatha yoga

Yoga er med til at løsne op og frigøre spændinger, strække kroppen ud og sætte gang i kredsløbet. Yoga er skønt og handler ikke om æstetiske idealer, men om at det skal føles godt. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere