Spring til indhold

Arrangementer

Kulturbroen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 11.30-13.30

Seniordans i Nørresundby*

Seniordans er livsglæde, og alle kan være med uanset alder og. køn. Dansen er partnerfri. Hvis du ingen partner har, så medbring bare dit gode. humør. Dans er god motion for krop og sjæl og ikke mindst for. humøret.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 08.45-10

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. Rasmussen

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. RasmussenHoldet for dig, der gerne vil gerne styrke og optimere din krop. Det er fysioterapeutisk træning med fokus på kvalitet i øvelserne.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-10.45

Zumba Gold

I Zumba Gold er tempoet langsommere, og koreografierne er enkle. Der er fokus på at skåne knæ og hofter, men tempoet vil være tilpas højt, så vi stadig får sved på panden, samtidig med at vi har det sjovt sammen.

Mere

FOF Vest, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.30-12.45

Mediyoga

Er en kombination af medicin og yoga og bygger bro mellem de to. Et match made in heaven! Medicinsk yoga er sammensatte yogaprogrammer, hvor fokus er på mantra, vejrtrækning, fysiske øvelser og meditation.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 07-08

Go'morgen yoga

Hatha yoga har sit udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Undervisningen balancerer styrke med smidighed og bevægelse med åndedrat og meditation. Vi udfører stillingerne i et roligt tempo.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning med Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer. med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. Kroppen kan trænes. på en måde, som ikke er mulig på landjord. Vægtløshed, bevægefrihed og vandets.

Mere

Jetsmark Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 11.15-12

Varmtvandstræning

Mere

Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08-09.15

Pilates med Effekt for de morgenfriske

Pilates og Effekt er en god kombination. Principperne for de to motionsformer er de samme: Der er fokus på kropsholdning og funktionel træning. Alle øvelser aktiverer kroppens små holdningsmuskler også kaldet muskelkorsettet.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 08.30-09.45

Motion for mænd over 60

Er du efterlønner, pensionist - eller på vej dertil - og ønsker du et træningstilbud, som er med til fortsat at holde dig i form, så er dette hold lige noget for dig. Pas på bevægeapparatet - det skal holdes ved lige!

Mere

Gilleleje Hallen / Møllegården, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

Pilates - Harmoni og balance

På. dette hold vil vi arbejde med øvelser, som styrker, strækker, afspænder og. afbalancerer samtlige muskler og led i hele kroppen. Gennem den særlige. vejrtrækningsteknik sendes opmærksomheden ned i kroppen. Herved opnår vi, at.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere

Ældre Sagen, Århus Midt, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09-10.15

Hensyntagende yoga

Mere

AOF Skive, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.45

Yoga og Meditation

Vi. arbejder med traditionelle asanas fra Hatha Yoga og Tao Yin Yoga af forskellige. sværhedsgrad, og med meditation, der giver indre. ro og følelsesmæssigt nærvær i kroppen, i kombination med mere dynamiske.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10.10

Pilates

Er en effektiv træningsform. Vi arbejder med bevægelighed i hele kroppen og. styrker alle de vigtigste muskelgrupper med særlig fokus på sammenhængen mellem. musklernes funktion og åndedræt. Bevægelserne.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.20-11.50

Pilates begyndere

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-11.30

Smør dig - stræk dig med Jytte Kure

Dette er dit lille pusterum, hvor du kan gøre noget godt for dig selv. Vi vil være en lille gruppe, og på. dette hold vil vi være i mødelokalet ovenpå svømmehallen. Vi vil i roligt tempo, rulle og.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 13.15-13.55

Varmtvandsbassin for mænd

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er. bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Valby Vandkulturhus, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding *

Overordnet beskrivelse af. varmtvandskursus: Det forunderlige med kroppen er, at alt som bruges og trænes vil udvikles. eller i det mindste skydes nedbrydningen af kroppen på grund af alder længere.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne. giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på. land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 16-16.30

Begyndersvømning (6-8 år)

Det skal være sjovt at lære at. svømme. Formålet med dette svømmehold for. børn er at dit barn skal blive tryg ved at begå sig i vandet og kunne klare sig. i vandet på egen hånd. Derudover vil børnene lære at.

Mere

Gilleleje Fysioterapi, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Antroposofisk Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-12

Blid yoga

På dette hold er tempoet langsomt og blidt, men du får alligevel strakt kroppen godt igennem på alle leder og kanter, så du mærker, du er til. En god afslutning på ugen og indgang til weekenden.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 11-12.30

Nærgymnastik - Gentoftegade - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Tranehaven, Motion: Gymnastik/aerobic

Nærgymnastik Tranehaven - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Lundehaven Plejecenter, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

Afspænding og bevægelse i varmt vand (ca. 34 grader) er en rigtig god form for træning for mennesker med problemer i muskler og led (altså gigt - ryg og bevægelseshæmmede).

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-10.45

Ballet 4-6 år - begyndere

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser.

Mere

Skovlunde Lokalkontor, Motion: Svømmetræning 15 mødegange kl. 10-10.45

Rødhajer

Rødhajerne er til dig som enten har gået til vandtilvæning eller har gennemført vores Sildehajer hold. Her skal du kunne bevæge dig rundt i vandet. Som Rødhaj øver du dig i at springe op og ned i vandet.

Mere

Skovlunde Lokalkontor, Motion: Svømmetræning 15 mødegange kl. 10.45-11.30

Blåhajer

Som Blåhaj skal du være endnu bedre til at begå dig i vandet på sikker vis, og føle dig tryg ved selv at hoppe i vandet uden hjælpemidler som f.eks. bælte og vinger og kunne lide at dykke hele hovedet under vandet.

Mere

Skovlunde Lokalkontor, Motion: Svømmetræning 15 mødegange kl. 11.30-12.15

Hammerhajer

Hammerhajerne må gerne være store vandhunde, som ikke kan lade være med at dykke, hoppe og sprøjte med vand, men de skal naturligvis være gode til at lytte. Legene udvikler sig i takt med dine evner. Så her er der spændende og udfordrende undervisning.

Mere