Spring til indhold

Arrangementer

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 16-17.10

Fysio-pilates

Her er et kursus for deltagere med f.eks. hypermobilitet, slidgigt eller tilbagevendende rygproblemer. Træningsformen er pilates, men i en version der er skånsom for leddene, så også deltagere med nedsat bevægelighed har udbytte.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 17.20-18.30

Fysio-pilates - ryg/nakke

Her er et kursus for deltagere med f.eks. hypermobilitet, slidgigt eller tilbagevendende rygproblemer. Træningsformen er pilates, men i en version der er skånsom for leddene, så også deltagere med nedsat bevægelighed har udbytte.

Mere

AOF, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 10.30-11.50

Pilates/effekt/callanetics

Hold skavankerne på afstand med effektiv call. pilates og øvelser, anbefalet af Sundhedsstyrelsen.Træning på stor og lille bold er god for balancen. Styrker bindevæv, muskler og led. Sluttes af med afspænding.

Mere

Yoga-Centret, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Iyengar yoga trin 2 - 3/4

Yoga i Arnborg; Yoga-Centret Region Midtjylland. Iyengar yoga trin 2 - 3/4 - Styrke, balance, smidighed, udholdenhed, bevidsthed, koncentration, ro i sindet.

Mere

Fælleshuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 13.25-14.55

Træning - hjerte/kredsløb

Efter en hjerteoperation eller en blodprop i hjertet er det af stor betydning at dyrke motion. Via forskellige gymnastiske øvelser forbedrer vi kredsløbet, udfordrer udholdenheden og lærer vores fysiske reaktioner og grænser at kende.

Mere

Københavns Professionshøjskole, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 17-17.55

Gymnastik for børn 5-7 år - bliv motorisk skoleklar

Dette hold er til børn, der skal starte eller er startet i skole. I dette undervisningsrum vil dit barn blive udfordret i motoriske færdigheder igennem motorikbaner, sjove lege, sang og musik.

Mere

Egense Forsamlingshus, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 17-18.15

Chi Gong Hensyntagende *

Vi laver enkel blide meditative øvelser med fokus på dit åndedræt.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.50-20

Fri dans og bevægelse

Kom og få sved på panden og få rørt hele kroppen til en aktiv danse- og bevægelsestime. Fokus vil være på glæden ved bevægelse og bevidsthed i kroppen.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Ryghold - yoga - hensyntagende - Vejle

For dig med ondt i ryggen eller nakken. Kom sammen med andre i samme situation - få dejlig motion og godt socialt samvær.

Mere

Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 08.30-09.45

Bevæg dig i form

Vi arbejder med styrke, smidighed, balance, holdningskorrektion og kredsløbsøvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Vi starter med opvarmning hvor der indgår øvelser med håndvægte der styrker arme, skuldre og nakkemuskler.

Mere

Foreningshuset, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 09-10.30

Motion/træning m/k

Ældre og voksne har godt af at holde sig aktive to gange om ugen. Her skal trænes kondition og styrkeøvelser, og balancen skal også trænes. Det er også vigtigt at løbe for at styrke knoglerne.

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

Pilates for kvinder 50+ begyndere og øvede *

Pilates er lig med en krop i balance. Effektiv træning med fokus på mave og rygmuskulatur, øger styrke og smidighed, balance og udholdenhed. Øvelserne udføres i rolig rytme i takt med åndedrættet. Der arbejdes mest siddende eller liggende på underlag.

Mere

AOF Frederikshavn, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga/afspænding - hensyntagende

Hensynstagende. Hatha Yoga træner samspillet mellem krop, åndedræt og bevidsthed. Vi. arbejder med et system, der er anatomisk og terapeutisk korrekt, hvor. vi opbygger kroppen gennem åndedrætsøvelser,.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.30

Tai Chi

Langsomme rolige bevægelser, der udvikler din kropsbevidsthed, stimulerer dine indre organer, forbedrer kredsløbet og dit velbefindende. Øvelserne hjælper på din koordination, balance og evnen til at koncentrere dig.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga - hensyntagende v/ Ljiljana Mitrovic

Der vil være fokus på bevidst åndedræt, jordforbindelse og kropsholdning. Yoga øvelser udføres i eget tempo. Der arbejdes med optimal vejrtrækning som redskab for at skabe ro og balance i kroppen.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14.15-15.45

Yoga - hensyntagende - Vejle

Hensyntagende yoga er for dig, der ikke længere er så smidig, og som måske har fået nogle skavanker. Det tager vi hensyn til på dette hold, så du kan roligt melde dig til. Vi arbejder med styrke-stræk-åndedræt og afslutter med dybdeafspænding.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16.30-18

Yoga for begyndere/let øvede

Dette. er holdet for dig, der gerne vil mere i dybden med dig selv. Vi træner. kropsbevidsthed gennem klassiske yogastillinger, som både styrker og smidiggør. din krop. Du bliver vejledt og taget hånd om, så du finder ind i stillingen.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Lyngby Idrætsby, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 09.30-10.15

Motion i vand

Har du lyst til at komme i form på en »anderledes« måde?. Her tilbydes behagelig og effektiv motion, der giver velvære til hele kroppen. Du får rørt alle muskelgrupper og løsnet op for spændinger i nakke, skuldre og ryg.

Mere

Nivåhøjhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for kvinder

Du kan forøge din smidighed, flytte grænser og forny dine kræfter. Yoga er. øvelse i koncentration, smidighed, styrke og udholdenhed. Du lærer øvelser, som. kan styrke og stimulere nakke og ryg. Åndedrætsteknik indgår i undervisningen.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga

Hensyntagende undervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Mere

Fælleshuset, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Iyengar yoga - hensyntagende

I Iyengar yoga arbejder du opmærksomt på kroppens lige linjer, og hvordan man bedst kommer ind og ud af stillingerne. Der lægges vægt på, at du undgår at skade kroppen. Derfor bruges blokke, tæpper og bånd i undervisningen.

Mere

Ørestads Streethal, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16-16.40

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Lundtofte Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Body SDS - grundtræning

Et unikt, dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Regelmæssig træning vil forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 19-20.30

ManuVision - nakke/skulder

Har du smerter i nakke- og skulderområdet? Forstyrrer din krop dig?. Gennem øvelser og dybe stræk vil du forstå din krops signaler. Der er tale om fysisk træning og mindfulness i ét.

Mere

Borgerhuset Agger, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.30-18

Yoga for alle i Agger

På dette kursus møder du Hatha yoga - klassiske yogaøvelser i rolig tempo -. hvor igennem du vil smidiggøre og balancere krop og sjæl ved regelmæssig praksis.

Mere

AOF, Frederikshavn: Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.30-20

Mindful yoga

Du vil få arbejdet hele kroppen igennem med en blanding af rolige og styrkende øvelser. Vi starter med en kort guidet centrerende meditation, laver opvarmning efterfulgt af "asana" (stillinger) og afslutter altid med en guidet afspænding.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.15-12.45

Bækkenbundstræning v/ Ljiljana Mitrovic

Holdet egner. sig til dig, som gerne vil have en stærk og elastisk bækkenbund. Der arbejdes. med aktivering og afspænding af bækkenbunden, og øvelser der træner hofternes,. bækkenets og ryggens bevægelighed.

Mere

Sundhed &Træning Rosenkildevej, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 17-17.45

Træning og bevægelse med fysioterapeut Sara Eriksen

Holdet henvender sig til dig, som ønsker at træne og forbedre din fysiske formåen trods forskellige gener i bevægeapparatet.

Mere